Laba, gal kartais esate susidure, kiek galetu kainuoti aukles darbas poilsines keliones metu (tevai irgi vyksta) metuku vaikui priziureti savaitei (kelione, nakvyne ir maistas apmokami atskirai). Ir kaip uzsitikrinti, kad nuvykusi aukle priziures vaika, o ne nuspres vietoj to papoilsiaut (butent sutarto darbo laiko metu).
Sveikutes,nu jus mane apsvieskit
,mes norejom aukles savo beveik 1 metuku mergytei tai musu kaimyne sako priziuresiu uz 15Lt/1val nu mums sokas buvo
beja mes gyvenam kauno raj Babtuose,as studente,vyras 2500lt gauna+ paskola,beto ji po musu butu gyvena,nu nzn man atrodo tikrai per daug

beja mes gyvenam kauno raj Babtuose,as studente,vyras 2500lt gauna+ paskola,beto ji po musu butu gyvena,nu nzn man atrodo tikrai per daug
QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 20:41)
,mes norejom aukles savo beveik 1 metuku mergytei tai musu kaimyne sako priziuresiu uz 15Lt/1val nu mums sokas buvo

nesuprantu as tu aukliu...dabar krize, visiems algas mazina o jos....
15 lt /val man au tikrai per daug. As mokeciau nu max 10 lt ir tai neisgaleciau turbut...nors gaunam ne 2500....
QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 19:41)

nesamone, tikrai per daug nori..

QUOTE(Aziza @ 2008 12 02, 23:49)
nesamone, tikrai per daug nori..
juolabiau Kaune, manau turetu kainuot iki 8lt. o kadangi tam paciam name gyvena ir niekur eit toli nereik mokeciau max 6-7lt. uz val. Vilniuj tiek mazdaug kainuoja, paieskokit kitos tikrai rasit ir pigiau.. gal ji spiceliai uzsiprase tokia suma, zino kad jums patogu kai salia gyvena, o kadangi uzmiestis, tai galvoja bus sunku surast kita, ir pasirinksit ja.. jauciu jei pradesit kitos ieskot, leis kaina per pus.. 

Aziza kad tame ir esme,cia niekas daugiau neapsiimtu ziureti,nes be galo judrus vaikas ir vietoj nenusedi,tai kai pamato sako vargse tu

QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 21:43)
Aziza kad tame ir esme,cia niekas daugiau neapsiimtu ziureti,nes be galo judrus vaikas ir vietoj nenusedi,tai kai pamato sako vargse tu
o ji ta zino turbut ir nenuleidzia
jau du menesiai kaip laukiam gal apsigalvos 

tai gal jus tokiam judriam vaikui,ieskokite kokio valstybinio ar privataus ar namudinio darzelio....

QUOTE(flight @ 2008 12 03, 21:52)
Tai koks šiuo metu valandinės auklės (tarkim, mergina be patirties, nulis namų ūkio darbų, tik pažaist su vaiku, valgyt daryti nereikia) įkainis Vilnije?
as mokeciau nu max 5 lt val. Bet siaip tai tokios nesamdyciau. Jau turejau dvi be patirties. Sedi, barskuti pabarskina viakui, visiskai nesusigaudo ka su tuo vaiku daryt, o jei verkai tai iskart man atiduoda. Tai dar gerai, kad as esu namie, matau kad negerai, o jei tiap viena palikti....apie koki lavinima, auklejima gali but kalba, kai net pamperso pakeistnemoka vaikui....Siandien dar viena atleidau, tvarkysiuos viena. Be to ir pasalpas zada nuimt, tada tikrai negalesim sau leist aukles. Kaip ir rasiau anksciau, manau dauguma mamyciu nebegales samdytis aukles (cia kur dynukus augina) taip kad auklems irgi teks mazinti lukescius.
QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 22:43)

o jus bandet ieskot? dauguma vaiku judrus, ir randa auklytes be problemu.. dabar kai su darbais problema, manau nesunkiai rasit.. jei privaziavimas nepatogus, tai gal marsrutiniai kokie vaziuoja, kad ir su taksi manau vistiek pigiau butu, nei po 15lt. uz val. moket... pabuk su mazaja dar metelius, kol sueis 2 metukai ir vesk i darzeli, o kaimyne tegul galvoja....

QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 23:43)

vaikai ir turi but judrus :mirksiukas:negi tikisi,kad diena su ja ant sofos serialus ziures

na girdejau, kad pasalpas nuims tik tom, kurios dar gimdys, o kam jau moka tai ir toliau mokes
o siaip tai ziauru, pasiseke mamytem kurios iki siu metu pagimde
nes dabar nepalankus laikas nei karjerai nei vaiku gimdymui