Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga

QUOTE(medituk @ 2009 03 02, 16:20)
O jus uz dvynuku prieziura 1200lt mokesit? Galvoju, kiek dabar kainuoja, jei aukle 2 priziuri g.gif

vat visiems atrodo kad jei vaikai du tai ir atlyginimas turi buti dvigubas, bet kazkaip kad pati mama sedi namie tai niekas neziuri...keista...nes kai dejau skelbima tai labai daug piktu komentaru susilaukiau kad mazdagu uz du vaikus tokia alga...ka as zinau, man tai normaliai atrodo...juk as neieskau aukles vaikams ten super duper lavinti ir tt, ta as pati darau, o ji man tik pades...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 28, 16:29)
Sveikos,
noriu dar paklausti, kiek jusu manymu reiktu moketi auklei uz papildomas valandas ar darba savaitgali. Pagal sutarima dirba nuo 8.30 iki 18.30 , mokam 1200 i menesi. Tai gaunasi apie 6 lt valandai. O kiek reiketu moketi uz papildoma darba?

Pasidalinkit prasau patirtimi, kur Jus surandat tokias aukles, t.y. uz toki atlyginima? Kiek suprantu ji priziuri dvynukus ir mokat 1200Lt/men.? Nu kaip man tokia susirasti?
Atsakyti
QUOTE(interest @ 2009 03 02, 19:43)
Pasidalinkit prasau patirtimi, kur Jus surandat tokias aukles, t.y. uz toki atlyginima? Kiek suprantu ji priziuri dvynukus ir mokat 1200Lt/men.? Nu kaip man tokia susirasti?

dar karta kartoju - dvynukus priziuriu AS, ji man tik padeda ir padeda dar namu ruosoj. O tu idek skelbima i skelbiu .lt pavyzdziui, pamatysi kiek bus norinciu lotuliukas.gif
as sulaukdavau mazdaug 30 skambuciu per diena kokias penkias dienas po skelbimo idejimo, paskui apmazejo zinoma.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 02, 20:19)
vat visiems atrodo kad jei vaikai du tai ir atlyginimas turi buti dvigubas, bet kazkaip kad pati mama sedi namie tai niekas neziuri...keista...nes kai dejau skelbima tai labai daug piktu komentaru susilaukiau kad mazdagu uz du vaikus tokia alga...ka as zinau, man tai normaliai atrodo...juk as neieskau aukles vaikams ten super duper lavinti ir tt, ta as pati darau, o ji man tik pades...

Nemanau, kad cia mazai (1200lt), jei pati kartu bunat schmoll.gif Juk teoriskai gautusi kaip ir abiems po viena vaika priziureti biggrin.gif Siaip pastebejau, kad cia daug kas kainas ispucia, nes kai pati ieskojau, tai buvo rasoma apie 1500-1800lt, o paskambinus auklems, kurias mamos rekomenduodavo skelbimu lentoje, visos kalbejo apie 1000-1200lt. Taip ir saviske suradom mirksiukas.gif Taigi...
O kiek mamytes mokat auklei, jei ji viena du vaikiukus priziuri? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 02 kovo 2009 - 21:28
Siuo metu aukliu pasirinkimas daugybe kartu didesnis nei ieskanciu aukles.
Todel ir kainos krenta. Tikrai imanoma rasti padoria moteriske uz 4/5 litus per valanda.Cia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(saulužė tekanti @ 2009 03 03, 11:26)

Todel ir kainos krenta. Tikrai imanoma rasti padoria moteriske uz 4/5 litus per valanda.Cia Vilniuje.

Tai gerai, manau ir Kl bus panašios cool.gif
Atsakyti
Klaipedoje savo auklei pries metus mokejau 250 lt i savaite uz pilna darbo diena. Dabar vel zvalgausi aukles antram vaikeliui, ir vienai kandidatei paminejau, kad turejau aukle uz tokia suma pinigu. Tai moteriske baisiausiai nustebo - "tai jus labai gerai mokedavot"...
Nemanau, kad mokejau per daug nes zmogus tikrai nuostabus, bet kai dabar tokia ekonomine situacija, Klp aukles (ne aukles + namu seimininkes) tikrai dziaugiasi, gaudamos 4 ar 5 lt uz valanda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triesto: 03 kovo 2009 - 11:40
QUOTE(medituk @ 2009 03 02, 21:21)
O kiek mamytes mokat auklei, jei ji viena du vaikiukus priziuri? g.gif

tikrai ne dvigubai schmoll.gif gaunasi 1,5 karto
Atsakyti
QUOTE(interest @ 2009 03 02, 19:43)

QUOTE(AusraR @ 2009 03 02, 22:06)
dar karta kartoju - dvynukus priziuriu AS, ji man tik padeda ir padeda dar namu ruosoj. O tu idek skelbima i skelbiu .lt pavyzdziui, pamatysi kiek bus norinciu  lotuliukas.gif
as sulaukdavau mazdaug 30 skambuciu per diena kokias penkias dienas po skelbimo idejimo, paskui apmazejo zinoma.

o jei idesit i Alio reklama tai isprotesit nuo skambuciu biggrin.gif bet skambins ne visi i tema smile.gif klaus pvz. kiek vaikui metu...nors viskas parasyta.
bet galima atsirinkt, 70 % pakalbejus atsisijoja

sekmes
Atsakyti
sveikos mamytes. mirksiukas.gif Esu studente is klaipedos ieskau darbelio., Labai myliu vaikus ir tikrai galeciau jusu vaikuti priziureti. ax.gif noreciau dirbti po pietu nes is ryto paskaitos t.y nuo 15valandos gali ir veliau,galiu dirbti valandomis,jei susidomejote rasykit lauksiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 03 01, 22:24)
Iš patirties kalbat ar šiaip leptelėjot? Kuo geresnis atlyginimas, tuo didesnė motyvacija būti išradingu sąžiningam žmogui, o nesąžiningas  ir liks nesąžiningu.

Tikrai galima turėti auklę už mažesnį atlygį. Turime auklę jau 4 metai (mūsų šeimoje 3 vaikai) ir auklės mokestis mažesnis nei minėtas. Auklė užsiima su mažiausiu vaiku bei kartais nuveda ar parveda vidurinį vaiką iš daržo.
Atsakyti
sveikos mamytes,

kaip galvojat, koks Kaune yra aukliu atlyginimas??? Nes ieskau aukles tai nenoriu kad uzsiplestu, nes as net nenutuokiu kiek jai reikia moketi, jei priziures 8 men kudiki 8 val i diena penkias dienas per savaite. g.gif
Kai su savo maziuke vaikstau po parkeli ir su ten esanciom auklem persimetu keliais zodziais tai visos kaip susitarusios tvirtina, kad 6 litai/val ne maziau, o cia paskaiciau, kad Vilniuje auklei moka 5 litai/val blink.gif cia man kazkaip nesusiveda galai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ROSE: 04 kovo 2009 - 12:53