Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga

as savo valandinei auklytei moku 5lt/val, plius menesio gale 66lt uz nuolatini. I diena buna 4-5valandas. Esu patenkinta ir kaip su vaikiuku bendrauja, ir valgyt padaro jam ir grindis pavalo jei reikia, daugiau nelabai ka ir spetu nuveikt, o be to ir neprasau. Kiek zinau is pazistamu valandinei auklei Kaune 5-6lt val yra normali kaina. Cia paskaiciusi kiek nustebau, kad daug kas po 1000lt ir daugiau moka, na jei daugiau valandu buna.. gal tada labiau apsimoka tartis konkrecia suma i men. Siaip mano atveju, manau abi puses yra patenkintos, beje mano aukle ne pensininke smile.gif.
Atsakyti
Kiek mokat Vilniuje valandinei auklei už vieną ar du vaikus, esu visai pasimetusi tarp kainų doh.gif kalbėjau su pora mergaičių (vienai 19 kitai 20m) tai jos užsiprašė po 9-12lt per valandą. Ar čia normalu ar kas mokat mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 03 04, 14:37)
Kiek mokat Vilniuje valandinei auklei už vieną ar du vaikus, esu visai pasimetusi tarp kainų  doh.gif kalbėjau su pora mergaičių (vienai 19 kitai 20m) tai jos užsiprašė po 9-12lt per valandą. Ar čia normalu ar kas mokat mažiau.

tikrai per daug. As turiu aukle zinoma ne valandine, o pastovia bet moku 1200 i menesi, buna 10 val per diena, daro man valgyt, patvarko namus, su vaikais eina i lauka, na ir padeda paziureti ( as pati namie) Dabar gi krize !!!! pilna zmoniu norinciu dirbti.
Atsakyti
as turiu auklyte, kuri priziuri vaika tik ligos atveju, moku 6lt/val, jei vaikas neserga moku i men 500 lt 4u.gif
vilnius
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 03 04, 13:37)
Kiek mokat Vilniuje valandinei auklei už vieną ar du vaikus, esu visai pasimetusi tarp kainų  doh.gif kalbėjau su pora mergaičių (vienai 19 kitai 20m) tai jos užsiprašė po 9-12lt per valandą. Ar čia normalu ar kas mokat mažiau.

blink.gif tikrai per daug
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 04, 14:25)
tikrai per daug. As turiu aukle zinoma ne valandine, o pastovia bet moku 1200 i menesi, buna 10 val per diena, daro man valgyt, patvarko namus, su vaikais eina i lauka, na ir padeda paziureti ( as pati namie) Dabar gi krize !!!! pilna zmoniu norinciu dirbti.

Sorry už poster_offtopic.gif bet ką jūs veikiate, jei auklė viską už jus daro?
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 03 04, 14:37)

Lai pamiršta tokias kainas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 04, 16:28)
Sorry už  poster_offtopic.gif bet ką jūs veikiate, jei auklė viską už jus daro?

logiskai mastant, ji buna su vaikais, kol aukle daro valgyt ir apsitvarko, nes nemanau, kad imanoma tuo pat metu viska daryti, todel kazkas buna su vaikais, kazkas valgyt daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 03 04, 15:36)
logiskai mastant, ji buna su vaikais, kol aukle daro valgyt ir apsitvarko, nes nemanau, kad imanoma tuo pat metu viska daryti, todel kazkas buna su vaikais, kazkas valgyt daro  4u.gif

Na, valgyt galima pasidaryti, kai vaikas miega mirksiukas.gif Bet kiekvienam savo 4u.gif Šiaip smalsu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 03 04, 16:36)
logiskai mastant, ji buna su vaikais, kol aukle daro valgyt ir apsitvarko, nes nemanau, kad imanoma tuo pat metu viska daryti, todel kazkas buna su vaikais, kazkas valgyt daro  4u.gif

na stai ir atsakymas thumbup.gif siaip daug kam iskyla tokiu klausimu, net mano mamai,bet uzteko jai pabuti su mumis dvi savaites ir daugiau klausimu nebeturejo lotuliukas.gif
pabandykit 9 menesius nakti keltis po min 6 max 20 kartu ir tada pakalbesim kiek dar uztenka jegu ir noro ka nors veikti tongue.gif na bet kas nepatekes i situacija tai ir nesupras, seniai jau nebesitikiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Eligint @ 2009 03 04, 16:51)
Na, valgyt galima pasidaryti, kai vaikas miega mirksiukas.gif Bet kiekvienam savo 4u.gif Šiaip smalsu pasidarė ax.gif

tai vat tame ir beda kad kai vaikas miega as turiu kartu miegoti papa ikisus, nes kitaip miega 20 min...gerai dar kad kitas savarankiskesnis.....va dabar istraukiau papa ir palikau viena, geriu arbata ir bendrauju cia, bet tuoj reiks lekti pas vaika, nes baigsis tos 20 min kurias jis ramiai pamiega vienas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pacankike @ 2009 03 04, 16:34)
Lai pamiršta tokias kainas.. doh.gif

Bet dar viena parašė ir užsiprašė panašiai ir mat per brangu su mikriuku atvažiuot, kai supratau ir jį apmokėt reiktų. Gerai jeigu 1 val suprantu neapsimoka, gaus 11lt iš jų 6 mikriukui, bet juk kai vaikas serga juk samdytumėm visai dienai t.y 10val už kurias gautų 111lt ir gėdos reik turėt dar už mikriuką prašyt. Man irgi į darbą reik važiuot, bet darbdavio neprašau kad prie atlyginimo pridėtų transporto išlaidas.
Kažkaip visi žmonės važinėjasi į darbus savo pinigais, tik auklės turi madą, kad apmokėt kelionę. Galvoju tikrai čia yra išsidirbinėjimas, gal dar iki jų krizė neatėjo, bet kai ateis vėl viskas sugrįš į senas vėžes.
Atsakyti
labuka smile.gif ,jei reikia aukles valandines rasykit etteli.i@gmail.com lauksiu klaipeda
Atsakyti