Kalbi apie MIS VALENTINA Estijoje,fainos varzybos,turi net internetini puslapi,galima sekti rezultatus,po to buna daug nuotrauku.Maniau ,kad bus atrankinis turas Lietuvoje ir po jo paaiskes kas vyks ten,nu bet jeigu taip sakai.Idomu ka Vilnius sius.Ir zinai,asmanau,ka besiustu,visos ten sarasu gale liks
O su kostiumu dirbu intensyviai du metus.Dirbu beveik kasdiena,jeigu nesiuvu konkretaus kostiumo,tai ruosiu visokiausius ruosinius,na tipo piesiu visokias geles,lapukus ir taip toliau,o po to panaudoju.Jeigu to nedarau ,tai sedziu internete,seku visus turnyrus,domiuosi naujausiomis tendencijomis,nes cia taip pat yra mada,kuria dazniausiai diktuoja Rusijos elitas.O zinot ,kas joms siuva,ogi Volgogradas ,ju darbai brangiausi ,ten dirba daug menininku ir dizaineriu,nu ju darbai gal kartais ir perkrauti ,bet tikrai auksto meninio lygio.Na dar ka darau,ogi piesiu eskizus,per diena nupiesiu kokis tris,po to issikvepiu.Graziausius eskizus kazkaip nupiesiu per atostogas

,kur nors Knaruose ir t.t.Cia aplanko ikvepimas.
Kaip pradejau.Mano mazes taip pat lanke m.g.,budavo varzybos ir as eidavau paziureti tarptautiniu varzybu.Tai cia as ir pamaciau kaip turi atrodyti kostiumeliai.Skirtumas akivaizdus buvo tarp musu lietuvaiciu ir atvykusiu sveciu,kurios i aikstele iseidavo kaip princeses ,o musiskes tai kaip naslaiteles.Tai as ir pradejau klausineti,kodel taip yra,atsakymas paprastas-niekas tuo neuzsiima.Kas bande siuti,tai sugadino,tai po to teveliai tiesiog bijojo ir pas mane kreiptis.Ir dar mane labai papiktino tevu elgesys,kuomet jie pasisiuve kazkur kostiumeli niekam nesakydavo kur siuvosi,tipo paslaptis
Po to zinot ka padariau,kai igijau daugiau patirties,pasiuvau viena tikrai dailu kostiumeli su daugybe akmenuku ir padazymu,ir padovanojau savo paciai pirmai klientei,nes ji jo nebutu ipirkusi.Taip ir susitareme ,as padovanojau jai

kostiumeli ,o ji man padare didele reklama.Tai va taip as ir tolau puosiu musu mergaites