Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

QUOTE(dasta @ 2009 01 16, 23:15)
Kalbi apie MIS VALENTINA Estijoje,fainos varzybos,turi net internetini puslapi,galima sekti rezultatus,po to buna daug nuotrauku.Maniau ,kad bus atrankinis turas Lietuvoje ir po jo paaiskes kas vyks ten,nu bet jeigu taip sakai.Idomu ka Vilnius sius.Ir zinai,asmanau,ka besiustu,visos ten sarasu gale liks  ax.gif 

Negaliu tvirtai pasakyt, gal būt Mis Valentine, tiksliai nežinau, negirdėjau minint. Net nežinau ar vyksta atrankos, ar ne. Tik supratau, kad sutaps su respublikinėm. Nors čia taip maždaug VMS - "viena mama sakė" biggrin.gif Labai daug yra internete filmukų Youtube su LT mergaitėm iš Mis Val., šių ir ankstesnių metų. Tu teisi, nera pas mus tokio lygio gimnasčių, ir vargiai bus. Tfu,tfu,nenoriu prišnekėt, linkiu kad visom sektųsi vis geriau ir geriau mirksiukas.gif
p.s įspūdingas kostiumėlis! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikute Glacier,nu mes cia dviese paplepam,na uz ''ispudinga kostiumeli'' aciu,o tu pastebejai ,kad gyvi jie graziau atrodo nei fotografijose?,man atrodo tu ji tikrai matei dar rudeni per jauniu varzybas Kaune.Pas mus penktadieni grupiniu varzybos buvo,nelabai zinau kas laimejo,nebuvau paveizeti unsure.gif ,o kita savaitgali respublikines,gal ir pavyks ka pamatyti.
cia adresas Miss Valentine http://vkjanika.ee
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 01 18, 17:47)
Sveikute Glacier,nu mes cia dviese paplepam,na uz ''ispudinga kostiumeli'' aciu,o tu pastebejai ,kad gyvi  jie graziau atrodo nei fotografijose?,man atrodo tu ji tikrai matei dar rudeni per jauniu varzybas Kaune.Pas mus penktadieni grupiniu varzybos buvo,nelabai zinau kas laimejo,nebuvau paveizeti unsure.gif ,o kita savaitgali respublikines,gal ir pavyks ka pamatyti.
cia adresas Miss Valentine http://vkjanika.ee
Tai kad nieks daugiau neprisijungia, tai plepam ir toliau biggrin.gif
Žinai, aš taip sau tyliai pagalvojau, kad "kažkur aš jį neseniai mačiau" ir dar norėjau klaust smile.gif Be abejo "gyvas" kitaip žiūrisi, o kad net ir nuotraukos nevisai gerai perteikia tikras spalvas. Kaip ir mūsų kostiumėlis, man atrodė gana blanki ta žalia spalva, o realybėj pasirodė super. Ka tik peržiūrėjau tą estų psl, nespėjai parašyt tongue.gif Bent jau pažiūrėjau, kada vyks:) O tai ką, rimtai respublikinės kitą savaitg? Tai kad atrankinių pagal mane dar nebuvo. Negi jau bus? Arba aš jau visai susipainiojau..
Atsakyti
Glacier 4u.gif Nu taip tikrai,man atrodo ,kad pas jus ateinancios savaites viduryje varzybos. Man zvaigzdutes mama taip sake,kad visos mergaites ruosiasi grupiniu varzyboms,o po to iskarto po ju prades ruostis asmeninems,kurios bus vasario pradzioje.Ar tamstai negeda ,kad as pani vilniete turiu daugiau informacijos apie Kauna tongue.gif
O kaip sokdyne,ar surezgei mazga?Man keista ,kad ji tokia kieta,tikriausiai virsutinis pluostas sintetinis,o kokios firmos,ka? Nes sasakio tai atrodo minkstos g.gif
As tai vis galvoju ,kodel musu gimnastes taip retai i tarptautines varzybas uzsienyje vyksta,nes as seku ivykius,tai latves ir estes visur sukiojasi, o musiskes labai retai matau sarasuose? Idomu ,ar tiesiog nekviecia,ar cia susije su finansais,tipo per brangios keliones?
Nu as cia ne i tema ,bet ar pas jus nesijaucia finansines krizes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 18 sausio 2009 - 17:17
Hmm... pani wilniova tongue.gif biggrin.gif ryšium su tuo, kad pas mumi grupinio nestato, tai pas jumi net nevažiuosim tongue.gif Visas ruošia kažkam tai, o kam irgi nežinau. Kadangi mus laiko pakankamai tolimu atstumu nuo tikros gimnastikos-stilium "veik ką nori", nors ir į krepšį kamuolį salėj mėtyk, tai ir nežinom kas kur kada. Matysim. Žiauru, ane?
Ta šokdynė, tuoj einu pažiūrėt ant maišelio - Pastorellisport, nunešiau trenerei klaust ką daryt, tai ji ten bandė tempt, užveržė kažkiek, liko pakankamai didelis mazgas, galus pakaitinau. Sakė tie mazgai paskui susiplos, šokdynė suminkštės. Kol kas darant pratimą, visur kliūva.
Dėl tarptautinių, tai pernai vežėsi dvi pasakojau. Kvietimus gauna. o ar važiuos tariasi su mergaitėm, su jų tėvais. Į Valentiną žada imt Eglę, vieną zvaigzd amziaus mergaitę ir dar Irmą(ne iš mūsų). Kažkaip nepagalvojau apie krizę, gal greičiausiai pas mus nėra lb stiprių sportininkių, todęl ir nevažiuoja. Gal neverta pinigų mėtyt balon g.gif

Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 01 18, 18:47)
Hmm... pani wilniova tongue.gif biggrin.gif ryšium su tuo, kad pas mumi grupinio nestato, tai pas jumi net nevažiuosim tongue.gif Visas ruošia kažkam tai, o kam irgi nežinau. Kadangi mus laiko pakankamai tolimu atstumu nuo tikros gimnastikos-stilium "veik ką nori", nors ir į krepšį kamuolį salėj mėtyk, tai ir nežinom kas kur kada. Matysim. Žiauru, ane?
Ta šokdynė, tuoj einu pažiūrėt ant maišelio - Pastorellisport, nunešiau trenerei klaust ką daryt, tai ji ten bandė tempt, užveržė kažkiek, liko pakankamai didelis mazgas, galus pakaitinau. Sakė tie mazgai paskui susiplos, šokdynė suminkštės. Kol kas darant pratimą, visur kliūva.
Dėl tarptautinių, tai pernai vežėsi dvi pasakojau. Kvietimus gauna. o ar važiuos tariasi su mergaitėm, su jų tėvais. Į Valentiną žada imt Eglę, vieną zvaigzd amziaus mergaitę ir dar Irmą(ne iš mūsų). Kažkaip nepagalvojau apie krizę, gal greičiausiai pas mus nėra lb stiprių sportininkių, todęl ir nevažiuoja. Gal neverta pinigų mėtyt balon g.gif

Joooo,maniske tai labai jau nepatenkinta buvo ,kai laike kokiu ten sakei atstumu -''tolimu',gal todel ir mete sporta.Cia,matai, labai svarbus yra vaiko charakteris ir darbstumas.Gal kartais treneriai specialiai nekreipia demesio i mergaite,ziuri kaip toji elgsis.Maniske tai ir simuliuodavo,kai tik trenere nusisukdavo.Gal dar maza buvo ,nesuprato visko,dabar gi ciuozime pati stengiasi,nereikia versti,reikia vaikui padeti psichologiskai iki tam tikro amziaus,po to to pacios supranta del ko sportuoja,Tik visu vaiku raida skirtinga ,vienos mergaites greiciau ,kitos leciau vystosi smile.gif
Atsakyti
Merginos, labai jau daug prirasyta... smile.gif gal galit trumpai - kur kaune galima vesti i menine gimnastika ir nuo kelio metu?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 01 21, 15:25)
Merginos, labai jau daug prirasyta...  smile.gif  gal galit trumpai - kur kaune galima vesti i menine gimnastika ir nuo kelio metu?
Sportuoti dažniausiai priima nuo 4-5 metų. Miško g. Kauno centro sporto mokykla, Manau reiktų pasiskambinti pirma ten, kad duotų trenerių kontaktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 21 sausio 2009 - 14:35
Merginos ,jeigu norite suzinoti,kaip teisingai parinkti gimnastems irankius ,spauskite

http://www.ines-shop...dmet_sasaki.php
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na kas daugiau pratęs temą jei ne Dasta arba Glacier. Šaunuolės thumbup.gif . Dasta negaliu įeiti į tavo nurodytą puslapį. g.gif
Papildyta:
jau pavykom tą puslapį atidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika Egliuke,o surinkti pati bandei? Matau ,kad pavyko,na ir puiku,nes pas mane atsidaro is karto.
O jus i Vilniu atvaziuojat i varzybas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 21 sausio 2009 - 21:42
Dukra tai atvažiuoja, aš pati irgi labai norėčiau pažiūrėti, bet nežinau ar pavyks. Iš Kauno komandos išvažiuoja apie 11.00, tai kada pačios varžybos prasidės? nes iki varžybų dar trenerių visokie pasitarimai, paskui apšilimai, salės bandymai ir t.t.
Atsakyti