Tai vat bardakas totalus,gimnasciu daug,vargseles visuose kampuose apsilinejo,kazkokia nauja teisejavimo tvarka,teiseju labai daug,vis ten jie painiojosi,rezultatu tai net nesupratau,pavyzdziui nulis ir setynios simtosios ar kazkas panasiai.Dviems klaipedietems gimnastems taip susipyne kaspinai,kad ilgai negalejo atpainioti,man atrodo ,kad beda tame ,kad kaspinai nekokybiski.As visiems patariu rinktis sasaki kaspinus ir dar papurksti antistatiku,kad nesielektrintu ir nekibtu kur nereikia.Egliukes mergaites maciau,atpazinau is kostiumu.Kas ten dar ,kostiumeliai tai ,svelniai tariant,siaip sau,pobaisiausi sostines mergaiciu,geriausiai atrode klaipedos mergaites, ypac maziukes,tikrai atrode graziai,kostiumeliai atitinka siuolaikini stiliu,nedauk akmenuku,bet grazu ziureti i komanda buvo.O jau kai iseina kitos ,tai o dieve tai per dideli kostiumai,tai per mazi,o jei dar irankius pradeda metyti ,tai jau visai nekas
Taip taip , zvaigzdute pamatavome,del modelio tai turetu dar skambinti,nusiunciau eskizus ,kad apsisprestu,nes turejom mazai laiko.Mano mazoji giminaite su komanda liko 8-os,labai dar maziukes,tokios juokingos

Mano akimis ziurint,tai apskritai lygis zemokas,manu ,kad mergaitems labai sunku pasiruosti per toki trumpa laika.Kad svariai padaryti pratima metu metais reikia dirbti,juk didziosios salys turi grupiniu pratimu komandas ir jos treniruojasi tik grupiniams pratimams,ne taip kaip pas mus ,tos pacios mergaite ir individualiuose pasirodymuose ir grupiniuose.Is mano puses tiek ziniu