Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

QUOTE(Raganaite1 @ 2009 02 19, 14:50)
o mano viena is mergaiciu su tigriniu kostiumeliu, gal ne visai tigrinis bet kazkas panasaus. smile.gif

Ale tikrai,kuris cia tigrinis ir as nelabai isikertu,kelinta nuo priekio?
Atsakyti
nuo priekio antra. Sakiau kad tik kazkas panasaus blush2.gif
Atsakyti
Įlindau į ebėjų, galvoju pažiūrėsiu gal ten jūsų įrankių yra. Tai radau buomus bigsmile.gif Net į Lietuvą siunčia lotuliukas.gif Žinočiau kad mano merga eis į tą sportą ilgam, tai gal net suinvestuočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 02 19, 22:19)
Įlindau į ebėjų, galvoju pažiūrėsiu gal ten jūsų įrankių yra. Tai radau buomus  bigsmile.gif Net į Lietuvą siunčia  lotuliukas.gif Žinočiau kad mano merga eis į tą sportą ilgam, tai gal net suinvestuočiau  ax.gif

Nu tu panke biggrin.gif ir kur tu ji detum? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 02 19, 22:19)
Įlindau į ebėjų, galvoju pažiūrėsiu gal ten jūsų įrankių yra. Tai radau buomus  bigsmile.gif Net į Lietuvą siunčia  lotuliukas.gif Žinočiau kad mano merga eis į tą sportą ilgam, tai gal net suinvestuočiau  ax.gif

Milabra...biggrin.gif gal išprotėjai? Mastau, kur tu jį dėsi, nu tą buomą?? hihihi.gif Čia gi ne lankas ar kuoka smile.gif
Ziuriu ir dasta su manim sutinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 19 vasario 2009 - 22:36
O jūs jau įsivaizdavote tą varžybinį buomą? lotuliukas.gif Neee, būna treniruotėm žemi, kaip tik dukros draugė turi, tėvai parbogino. Va tokie:
user posted image

Galėtų sau persivertimus tobulinti bigsmile.gif
Nepirksiu, ką jūs, baisi kaina šiuo metu, ypač krizės laiku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 02 19, 23:52)
O jūs jau įsivaizdavote tą varžybinį buomą?  lotuliukas.gif Neee, būna treniruotėm žemi, kaip tik dukros draugė turi, tėvai parbogino. Va tokie:
user posted image

Galėtų sau persivertimus tobulinti  bigsmile.gif
Nepirksiu, ką jūs, baisi kaina šiuo metu, ypač krizės laiku  unsure.gif

Aha ,nu super daiktas ir man ant tokio nebaisu butu,bet vel jei vaikas pripranta ant tokio ar nebus po to ant auksto pereiti.Dail.o vaikai treniruojasi uzsideje apsaugas ant uzpakalio ,kad griuvant neskaudetu,per varzybas iskyla problemu nes bijo sokineti be ju ,tas pats ir su pirstinem
Papildyta:
Va dar koki daikta radauuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 20 vasario 2009 - 10:22
QUOTE(dasta @ 2009 02 20, 11:29)
Aha ,nu super daiktas ir man ant tokio nebaisu butu,bet vel jei vaikas pripranta ant tokio ar nebus po to ant auksto pereiti.Dail.o vaikai treniruojasi uzsideje apsaugas ant uzpakalio ,kad griuvant neskaudetu,per varzybas iskyla problemu nes bijo sokineti be ju ,tas pats ir su pirstinem
Papildyta:
Va dar koki daikta radauuser posted image

Dasta, ar tu čia pas save namie radai?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai gal milabrai paskolink biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Glacier ,nu ir sugalvojai,pas save ,matai,radau.Neee internete,ten tevelis sumeistravo ,kad namie treniruotusi mergaite,gal ir gerai,cia ''tipo'' lygegretes
Atsakyti
Aišku yra problemos pereinant nuo žemo ant aukšto buomo. Bet kai ant žemo buomo išmoksta idealiai visus persivertimus, tai ant aukšto belieka tik nežiūrėti žemyn.
Šiaip ar taip, treniruotės vyksta ant aukšto buomo, o namie galėtų ant žemo strikinėti. Nu bet čia tik mano svajonės. Gal ji po metų trenks viską ir pasakys kad dabar lipdys molio varpelius doh.gif
Atsakyti
Čia geras dalykas, jei yra galimybė namuose pasitreniruoti. Sportinėje nėra įrankių, tai galima daug ką namie nuveikti. Meninėje su įrankiais namuose kažko nenuveiksi, kad ir kokie plotai būtų. Aukščio vistiek trūksta. Manoji irgi namuose vienaip įrankius mėto, o treniruotėje kitaip. Paskui per varžybas irgi daro "kaip namie" lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamenu trenerė pasakojo, kaip mamos prašydavo neleisti mergaitėms namo kuokų neštis lotuliukas.gif
Atsakyti