Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

labas mamytėms, dvi dienas nuo ryto iki vakaro praleidau sporto mokykloje su gimnastėmis. Jau galėčiau ir trenere dirbti lotuliukas.gif
Jaunesnių vaikų first.gif prizininkės neprisimenu - gal Vilnius, o gal ir Klaipėda, second.gif Kaunas, third.gif Kaunas.
Kiti rezultatai iš Kauno. Jaunučių grupėje first.gif A.Gnezdilova Vilnius, second.gif K.Sklenytė Kaunas, third.gif E.Bubelo Kaunas;
Jaunės: first.gif N.Šerniūtė Klaipėda second.gif M.Kudzmanaitė Vilnius, third.gif G.Valaitytė Kaunas,
Vyresni vaikai: first.gif Klaipėda, second.gif Klaipėda, third.gif G.Simanauskaitė Kaunas

Papildyta:
user posted image

O prisižiūrėjau visokių kostiumėlių bigsmile.gif Yra ir labai gražių, yra ir labai taip sau. Dastos kostiumėliai išskirtiniai thumbup.gif . Natūroje jie daug gražesni. Kostiumėlių visai kitos spalvos nei nuotraukoje. Ypatingai gražus raudonas su baltomis juostomis - natūroje jis ryškus ryškus, raudonai fosforinis (jei gerai apibūdinau spalvą lotuliukas.gif ), bet ne raudonas. Nu jau labai gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir melsvas thumbup.gif , ir geltonas su gėlėmis ir karoliais per petį thumbup.gif , oranžinis thumbup.gif, rožinis su karoliais thumbup.gif ... Nu žodžiu - nėr žodžių biggrin.gif
Atsakyti
Aciu ,Egliuke, uz informacija! Taip laukiau dar vakar vakare naujienu.Mane gerokai nustebino A.Gniazdylovos auksti ivertinimai,ka gi ,saunuole! Evelinos truputi gaila,tikriausiai nusimine.Modesta Kudzmanaite irgi gerai sudalyvavo, dziaugiuosi su ja,ji kol kas mano reklaminis veidas,visus keturis kostiumus pas mane siudinosi.Tiesa sakant ,sirgau ir uz kaunietes ir vilnietes,norejau,kad visos laimetu,bet cia gi sportas ir medaliai yra tik trys.
LABAI DZIAUGIUOSI,KAD BUSU FORUMAS GYVUOJA,LINKIU,KAD DAR DAUG METU GYVAS ISLIKTU!

Egliuke,labai dziaugiuosi ,kad Kaunas turejo galimybe pamatyti mano darbus,aciu uz pagyrimus,as labai stengiuosi ir man smagu girdeti gerus atsiliepimus. biggrin.gif
Atsakyti
Evelina turėjo konkurentę Pajarskaitę (ji liko 4 - oje vietoje). Simanauskaitė iki pat apdovanojimo nežinojo savo balų, nes jie neskelbiami, o tik viską suskaičiavus suvedami bendri rezultatai ir iškabinami lentoje. Vyresni vaikai buvo paskutiniai per varžybas, tuoj pat po jų pasirodymo buvo apdovanojimai ir uždarymas, todėl Gabrielė buvo įsitempusi, ir kai paskelbė I ir II vietas, buvo sunerimusi. Bet viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Man tai nelabai patinka kai rezultatai neskelbiami,o tik po to viskas iskabinama,cia gali buti visokiu ''neskaidrumu''.
http://www.lmssc.smm...ai.php?nauj=126
Atsakyti
o gal turit kas 98 metu rezultatu lentele. Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 02 23, 11:19)
Man tai nelabai patinka kai rezultatai neskelbiami,o tik po to viskas iskabinama,cia gali buti visokiu ''neskaidrumu''.
http://www.lmssc.smm...ai.php?nauj=126

Tai būtent kad nebūtų "neskaidrumų" ir neskelbia rezultatų. Kol vyksta pasirodymai visos gimnastės lygios, nė vienos rezultatai nežinomi, nei vienos "nesmukdo". Iš vienos pusės gal ir taip, bet mergaitės lieka tokioj nežinomybėj doh.gif. Tokia tvarka gal jau du metai (man taip atrodo). Šiose varžybose nauja kažkokia vertinimo sistema, tai I varžybų dieną vis D teisėjų brigados darbas kliuvo. Trenerės sakė, kad sunkiausia ir yra teisėjauti D brigadoje.
Atsakyti
Sveikos, jau radau vaizdų iš Miss Valentine. Aiste Dabkutė http://www.youtube.c...h?v=6WPWJMLtaZQ
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 02 23, 13:15)
Sveikos, jau radau vaizdų iš Miss Valentine. Aiste Dabkutė http://www.youtube.c...h?v=6WPWJMLtaZQ

Nu ką, fiziniai judesiai atidirbti, bet su kuokom dar reikia padirbėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaite1 @ 2009 02 23, 13:04)
o gal turit kas 98 metu rezultatu lentele. Buciau labai dekinga

Manau kad tų rezultatų niekas net nekabino, juk 1998 m. mergaitės buvo paskutinės ir tuoj pat po jų paradas ir apdovanojimai. Gal protokolai bus internete. Nuotraukos yra, gal ir protokolai bus.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaner @ 2009 02 23, 23:12)

4u.gif
Atsakyti
Kas cia per balioneliu svente? Butu gerai ,kad naujokai prisistatytu!
Atsakyti