Na, tai kokie rezultatai varžybų?

Dasta, kostiumeliai nuostabus. Nezinociau net kuri isisrinkt. Idomu, kokios apytiksles kainos "nuo.... iki..." .
Ir dar, kur perkate tuos ivairiaspalvius kamuolius gimnastikai. Pas mus Klapedoje tik vienos spalvos.
Ir dar, kur perkate tuos ivairiaspalvius kamuolius gimnastikai. Pas mus Klapedoje tik vienos spalvos.
Mums kamuolį atvežė iš Maksvos. Iš šokdynes ir kaspinus veža iš užsienio.
QUOTE(milabra @ 2009 03 16, 09:14)

Man tiesiog įdomu, ar ir kur mūsų kaime galima rasti normalių gimnastikos reikmenų

QUOTE(Dilma @ 2009 03 16, 10:22)

Man tiesiog įdomu, ar ir kur mūsų kaime galima rasti normalių gimnastikos reikmenų

Visos su tokiom problemom esame susidūrusios. Kai pradėjom lankyti meninę gimnastiką, triko ieškojau dėvėtuose rūbuose. Visai neblogų buvau radusi. Audimo parduotuvėje irgi esu pirkusi. Dabar jau dukra išaugo iš to amžiaus, kad treniruotųsi su triko. Dabar ji rengiasi trumpus triko šortukus ir aptemptą bliuzonėlį. O dėl įrankių - yra Atleto parduotuvėje ispaniškų šokdynių, kamuolių, kuokų (Amaya firmos). Pradžiai tikrai pakanka.
QUOTE(Egliukė @ 2009 03 16, 09:51)
O dėl įrankių - yra Atleto parduotuvėje ispaniškų šokdynių, kamuolių, kuokų (Amaya firmos). Pradžiai tikrai pakanka.

Sveikos mergaites,
Kiek cia priraset, kol mane nebuvo
Ir ko cia tik nera- pestyniu ir susitaikymu
, graziu kostiumeliu
o isvis daugiausia ivairiu sriciu mokytoju
Tai va, norejau i tema apie sokdynes. Na pirkom mes Atlete sokdyne, taciau reik gerai ziureti, nes musu buvo paprasciausiai per lengva, taigi teko kist i spinta
Kiek cia priraset, kol mane nebuvo

Tai va, norejau i tema apie sokdynes. Na pirkom mes Atlete sokdyne, taciau reik gerai ziureti, nes musu buvo paprasciausiai per lengva, taigi teko kist i spinta

QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 03 15, 21:55)
Aš irgi labai laukiu rezultatų. Dar per anksti ieškoti
Papildyta:
[quote=dasta,2009 03 16, 11:21]
jau maniau cia mane tikrai nugalabyti ruosiasi su visais mano kostiumais.

Aš tave Dasta palaikiau

kad ir Vilniuj, bet įrankius užsakom iš Maskvos, ką tik čia nusiperkam parduotuvėse-viską išbrokija trenerės:ax:
maniškė irgi su triko nebesitreniruoja, tai jei kam reikia galečiau perleisti už šokoladą
kelis juodus triko-vieni medvilniniai o kiti net ir papuošti. pažiūrėčiau dydžius bet max iki 128cm
ir kamuolių turiu nereikalingų bet gerų-šviesus pradedančioms ( mažutis Greta 7metu naudojo) ir per didelį labai gražų žydrą turim parvežtą bet tas per didelis-gal kam reikia tokios spalvos? čia jau visai didelėms
maniškė irgi su triko nebesitreniruoja, tai jei kam reikia galečiau perleisti už šokoladą

ir kamuolių turiu nereikalingų bet gerų-šviesus pradedančioms ( mažutis Greta 7metu naudojo) ir per didelį labai gražų žydrą turim parvežtą bet tas per didelis-gal kam reikia tokios spalvos? čia jau visai didelėms