Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

Dzaiva ,specialiai tau
http://www.amco.com.au ( as is cia siunciausi)

http://rhythmicgymna...om/products.asp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 17 kovo 2009 - 19:06
QUOTE(dasta @ 2009 03 17, 18:53)
Dzaiva  ,specialiai tau   
                                    http://www.amco.com.au ( as is cia siunciausi)

http://rhythmicgymna...om/products.asp

Aciu, paziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(Reginute' @ 2009 03 16, 23:47)
patarkite kur menine gimnastika galima lankyti kaune  g.gif  4u.gif

Kaune treneres dirba ivairiose mokyklose, bet jos visos priklauso kauno sporto mokyklai. Idomu kuriame rajone gyvenate, tai tiesiog galima pasirinkti kur arciau pagal gyvenamaja vieta. Siaip mano merginos treniruojasi pas trenere Kristina Kliukeviciute (ar Klimkeviciute, kazkas panasaus gerai neprisimenu), tikrai labai gera trenere, bet kaip ir minejau ju yra ir daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaite1: 18 kovo 2009 - 01:43
QUOTE(Raganaite1 @ 2009 03 18, 02:43)
Kaune treneres dirba ivairiose mokyklose, bet jos visos priklauso kauno sporto mokyklai. Idomu kuriame rajone gyvenate, tai tiesiog galima pasirinkti kur arciau pagal gyvenamaja vieta. Siaip mano merginos treniruojasi pas trenere Kristina Kliukeviciute (ar Klimkeviciute, kazkas panasaus gerai neprisimenu), tikrai labai gera trenere, bet kaip ir minejau ju yra ir daugiau.

Labutis,mane taip pat domina sis klausimas del menines gimnastikos treniruociu.Esame is eiguliu rajono 4u.gif Bet kaip supratau pirmiau reiktu kreiptis i kauno sporto mokykla?
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2009 03 18, 13:26)
Labutis,mane taip pat domina sis klausimas del menines gimnastikos treniruociu.Esame is eiguliu rajono 4u.gif Bet kaip supratau pirmiau reiktu kreiptis i kauno sporto mokykla?

Mes taip pat gyvename eiguliu rajone, tai butent tikrai rekomenduociau Kristina, tikrai moka dirbti su vaikais. Mano mergina lanko pas ja jau septintus metus. Mes lankom buvusioje 46 vidurineje mokykloje dabar ji vadinasi pilenu. Jei susidomejote parasykit el pasta parasysiu tel.
Mes tai is kart kreipemes i trenere, veliau dave uzpildyti anketele ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Dzaiva @ 2009 03 17, 19:22)
Dar kazin ar siustu i Lietuva....
Gal kas dar zino puslapiu su gimnastikos reikmenimis, kad galetu atsisiusti i Lietuva.

Reikia kainas palyginti, is kur labiau apsimoka pirkti g.gif Turiu pazistomu, kurie vaziuoja daznai i Minska. Jei ten iseina pigiau, nei kitur, manau galetu parvezti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rejeka: 18 kovo 2009 - 23:45
QUOTE(dasta @ 2009 03 16, 11:21)
Glacier,sveika! kaip as taves psiilgau,kad zinotum 4u.gif  4u.gif  4u.gif .Isvaziavai per pestynes,jau maniau cia mane tikrai nugalabyti ruosiasi su visais mano kostiumais. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ar eskizus matei? Dar nevisi, bet netrukus visus sukelsiu,o tai glesit rinktis!!!

Sveika, dastut, kaip malonu, kad mani kazkas pasigedo smile.gif 4u.gif Gerai kad dar gyva likai, nesimuskit, negrazu, nu nu nu!! Truputi pasizvalgiau po eskizus, kai sudesi kitus, duok zinot. Kaip dailusis ciuozimas ar moki jau ant vienos kojos ciuozt smile.gif ?
O del irankiu, tai net seile varva, kai paziuri i tuos sasakius smile.gif Taip ir knieti kazka uzsisakyt smile.gif
Rejeka, butu tikrai neblogai, reikia pasidomet tom kainom, jei tikrai galetu atvezti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 19 kovo 2009 - 09:26
Zinai,Glacier,vis dazniau pagalvoju,kad ko gero teks pabaigti su tais kurybiniais darbeliais.Labai norejau prisideti prie to,kad gimnastika butu grazesne ,idomesne ,patrauklesne.Bet as pavargau ,man per sunku vienai,juo labiau,kad musu tautieciams tas menas nelabai reikalingas,ypac jeigu ji reikia pirkti.
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 03 19, 10:46)
musu tautieciams tas menas nelabai reikalingas,ypac jeigu ji reikia pirkti.

Nebūčiau tokia kategoriška. Tiesiog ne kiekvienas gali sau leisti iš šeimos biudžeto paimti 350 - 500 lt gimnastikos kostiumėliui. Sutikit - tai tikrai yra nemaži pinigai... Net ir padalinus dviems metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 03 19, 11:46)
Zinai,Glacier,vis dazniau pagalvoju,kad ko gero teks pabaigti su tais kurybiniais darbeliais.Labai norejau prisideti prie to,kad gimnastika butu grazesne ,idomesne ,patrauklesne.Bet as pavargau ,man per sunku vienai,juo labiau,kad musu tautieciams tas menas nelabai reikalingas,ypac jeigu ji reikia pirkti.

Daaasta, nu ka tu cia sneki... schmoll.gif Bet nuo ko tu pavargai, ar kad reikia savo darbus piršti per prievartą? Tačiau gi taip nėra.. Ir iš kur tos mintys. Pažiūrėk, kiek mergaičių tavo gražiai aprengtų sportuoja. Gal ten kalba buvo apie mažesnes mergaites ir žmones, kurie negali sau to leisti. Tačiau tavo darbas tikrai yra labai svarbus, nepamiršk to!! Juk ir pačiai smagu ir malonu juo užsiimti. Kas čia do šnekos aplamai, bo tuoj gausi į kaulus gun_bandana.gif
Atsakyti
na, kūryba turi teikti malonumą ax.gif Dasta juk pačiai patinka tuo užsiiminėti, nieks juk neverčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 03 19, 15:23)
Nebūčiau tokia kategoriška. Tiesiog ne kiekvienas gali sau leisti iš šeimos biudžeto paimti 350 - 500 lt gimnastikos kostiumėliui. Sutikit - tai tikrai yra nemaži pinigai... Net ir padalinus dviems metams smile.gif

Na nezinau pas mus Kaunietes girdejau sakant, kad pie 800-900Lt kainuoja Dastos kostiumeliai. Tai tikrai pagalvojau nemaza kaina, bet jei is tikruju kaip sakai kad apie 500 tai tikrai palyginus normaliai.
Atsakyti