Maniskei pradejo klibeti apatiniai priekiniai dantukai, todel man ir pasidare idomu kada jusiskiai atsisveikino su pirmuoju pienisku dantuku, ar tai buvo apatinis ar virsutinis dantukas. Ir dar idomu ir lyriskoji sio atsisveikinimo puse
Gal ka atnese ar pelyte, ar dantuku feja? O gal feja aplanko vaikuti visada kai dantukas iskrenta? Pasidalinkit patirtimi
Musu vaikinui pirmas dantukas iskrito 6,5 - apatinis - tevelis su siulu istrauke ;D dantuka padejome ant palanges, kad dantuku feja rastu ir dovanu atnestu - pirma syki atnese kokakolos buteliuka (tiesiog ji buvo nepasiruosusi, kad ta vakara reiks dovanu nesti ;D ). Dabar sunus 100% isitikines, kad yra dantuku feja ir laukia nuo jos dovanu (dovanas pasiruosiam is anksto kad neriktu ilgai laukti
Nu pas mus dantuku feja atnesa 1lita ir padeda po pagalve. Siaip tai ne pacios sugalvojom, toki filma rode
Doma, idomiai jus cia sugalvojot ant palanges padeti
As tai irgi atsimenu tevu padeta dovana ant palanges padeta, taip tikroviskai atrode
Vadinasi dantuku feja egzistuoja
Gal turite pasiulymu ka ji turetu atnesti?
Mingaude, o kas per filmas?
Mingaude, o kas per filmas?
Nors mano dukrai iki dantuku iskritimo dar tolokai,bet esu jau numacius tai,kad dantukus mes atiduosim dantuku fejai,o ji uztai duos pinigeli ;)Pati is savo vaikystes atsimenu,kad kai iskrisdavo dantukas,tai tetis ji mesdavo pelytei,kad ji man atnestu nauja dantuka ;DMalonu net prisimint tokius dalykus,tai noris kad ir dukra ka nors tokio grazaus prisimintu,juk tik mes jiems kuriam grazius prisiminimus 
As pati tikriausiai iki 18 m tikejau, kad po musu dujine virykle gyvena pelyte ir uz dantukus duoda po viena didele, skania gliukozes tablete - ju po 10 suviniota pailgam ipakavime... man kaip vaikui tai budavo didziausias skanumynas (zinoma tada nebuvo tokiu skanumynu, kokiu dabar galima nusipirkti) ;D
Teisingai, Gosh, mes jiems kuriame grazius prisiminimus
O dabar pasakykite man, kam dantuku fejai tiek daug dantuku? Juk ji visu vaiku susirenka
O dabar pasakykite man, kam dantuku fejai tiek daug dantuku? Juk ji visu vaiku susirenka
As pavadinimo neatsimenu, bet rode per TV3 (atrodo). Ten tipo vienai merginai koma ir kadangi dar turi laiko gali uzsidirbti pliusu budama dantuku feja, aisku jinai labai nepatenkinta, nerangi ir atskridus pas viena berniuka jis nemiegojo, verke, jie susidraugavo, bendravo su visais vaikais, kelis kartus ja svarste kazkokiam teisme ir t...., bet man kas labiausiai patiko, kad feja gali matyti tik vaikai, kuriems pradejo kristi pieniniai dantukai, iskritus paskutiniam jie viska pamirsta. Tai manoji sake, kad uzsirasys
Mingaude, saunuole taviske
Ta filma ir as maciau, bet va kaip maniskei paaiskinti kam tiek daug dantuku ji susirenka?
Springlet,tai dantu feja dantuka iskart pinigeliu pavercia ;)Ji mat labai dziaugias,kad sis vaikutis priziuri savo dantukus ir kad dantukui iskritus padeda ji po pagalve,kad pati dantu feja galetu pamatytu koks grazus dantukas,kad jis buvo valytas visalaik ir t.t.Va tada ta feja dantuka pavercia pinigeliu ;)Na kazka panasaus sukurk [smiley=masyanya.gif]
Gosh, aciu ;D Matai kaip paprasta
Jau galesiu ir atsisveikinti su tuo klibanciu dantuku, prisiruosiu pinigeliu, maniske sako, tai gal ji i saldainius dantis pavercia
Ka gali zinoti
Dabar man idomu ar ji istraukti ar ir toliau tegu makaluojas burnoje, dantis tai jau pats negyvas, ten tik ant vieno krastelio laikosi. Beje vyras traukti atsisako
As pati vaikysteje dantukus issitraukdavau. Mama tik parupindavo tam reikalui binto gabaleli. Visus savo dantukus buvau sudejus i dezute. Kai ji pasipildydavo nauju dantuku, labai didziuodavausi ir visiems rodydavau. Ant dezutes savo ranka buvau uzrasiusi (iskreivazojusi): "Mano dantukai". Uz kiekviena dantuka is tevu gaudavau po saldainiuka. Tik nezinau kur ir kada ta dezute pradingo. Gal is tiesu ta feja egzistuoja ;D ;D ;D?
O keleriu metu jusu vaikams pradejo kristi dantukai? Tik Doma paminejo 6,5 m. O kaip kitiems? Maniskei jau 5 m. O pazistamu dukrelei jau 5,5 m. iskrito pirmieji. Gal tai priklauso kazkiek nuo to, kada isdygo dantukai? Mano Guodai jie prasikale tik 10 men.
O keleriu metu jusu vaikams pradejo kristi dantukai? Tik Doma paminejo 6,5 m. O kaip kitiems? Maniskei jau 5 m. O pazistamu dukrelei jau 5,5 m. iskrito pirmieji. Gal tai priklauso kazkiek nuo to, kada isdygo dantukai? Mano Guodai jie prasikale tik 10 men.