Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

Sunerimusi skambinau vaiku stomatologei, bet ji man paaiskino, kad nuolatiniai dantys gali dygti ir pusmeti... Sudetinga vaikui kasti kieta maista be priekiniu dantu, o ir siaip moralinis diskomfortas. Prie viso sito, virsuje jau ir gretimas iltinis kliba...  ohmy.gif

Ar kas turite panasiu problemu? Kiek ilgiausiai nedygo nauji dantukai? Rentgeno nuotraukos daryti nesinori... Kokius vitaminus/pan. vartojote?

Pirma karta girdziu, kad dantys gali dygti taip ilgai, bet manau, kad stomatologe teisi ir jus lapkriti jau dziaugsites naujais dantukais smile.gif
O del vitaminu, tai kol kas negeriam, o stengiames valgyti kuo ivairesni maista, daug darzoviu, pieno produktu....
Atsakyti
Springlet rimtai jus jau be vieno dantuko? wink.gif Sveikinimai, keista nesigire taviske.

pagalvojau idomu iki kada normalu kad nekrenta? vakar paciupinejau viskas tvirtai savo vietose, nors metuku jau  greit 6.5 bus.

O drauges mergaitei dantukai klibejo, bet nekrito, o istraukt neleisdavo, tad irgi su piniginga dantu feja susipazino ir dabar pati rauna ir deda ant palanges, o ryte lita randa ;D
Atsakyti
Iva, na ir issiblaskiusi gi musu tenere wink.gif Kaip gi nesigyre biggrin.gif
Aciu uz sveikinimus wink.gif

Manau, kad apie 7 metus pirmasis dantukas tikrai iskrenta. Ir jau nuolatiniai kruminiai 4 buna isauge, maniskei jau kalasi wink.gif
Atsakyti
maniškei dantukai pradėjo kristi nuo 5,5m, dabar jai 6 m ir 1 mėn-visiška bedantytė  :smile.gif ;D, jaunėlei juokinga (man irgi  :smile.gif ;D), klausia, o kada jai toks bajeris bus  ??? ;D
Pradžioj sekėm pasakas apie pelytes, pinigėlius ir t.t., po pagalve n dantų radau ir centų  ohmy.gif, bardakas, prisipažinau, kad tik pradžioj jai taip sakėm, kad tai tik bajeris  :smile.gif
Pradžioj traukėm siūlu klibančius, bet maniškė pagalvojo, kad tai būtina  >:(, tai labai panikuodavo, kad greičiau taruktume, kitą dantuką mokykloj stomatologė ištraukė, kiti jos jau nebebaugino, valgant iškrisdavo ir tiek, pasijuokdavom kartu  ;)
Brolio rinktus ir dėtus į vieną vietą dantukus radau ir po gal 8 metų, man tai nefaina  :smile.gif, kas čia per kolekcijos ir super sentimentai  :o
Atsakyti
sakykit ar mokyklose dar buna stomatologes? mano laikais budavo ir med. sesele ir stomatologe... o dabar kazkaip neteko girdeti ar isliko tokie 'etatai'.
mes i mokyklele tik kita rudeni pradesim eiti - viskas idomu.
Atsakyti
Nu pas mus dantuku feja atnesa 1lita ir padeda po pagalve. Siaip tai ne pacios sugalvojom, toki filma rode

Maniskiui irgi lygiai taip pat wink.gif
Jam pirmas dantukas iskrito pries menesi, apacioje ( beje, apacioje pirmas ir isdyges buvo ).
Tai jis taip apsidziuge ta istorija apie feja, ir svarbiausia, tuolituku, kad net garsiai maste, ar nevertetu visu dantu iskarto issitraukti, tada oho, kiek litu gautu ir galetu daug-daug bibleidu prisipirkti...... :smile.gif :smile.gif :smile.gif
Atsakyti
Maniskei jau pradejo apatiniai kaltis. Matyti, kad vus tokie "karpuoti" ir toooookie platus! Kaip mazule su jais atrodys? Baisu net pagalvoti. Vyro dantys ne is smulkiuju, o ji i ji labiau panasi. Kol veidukas nepaaugs, nezinau, kaip cia atrodys...
Atsakyti

Brolio rinktus ir dėtus į vieną vietą dantukus radau ir po gal 8 metų, man tai nefaina  :smile.gif, kas čia per kolekcijos ir super sentimentai  ohmy.gif

Na gal visu ir nereiketu rinkti, bet viena kodel gi ne wink.gif Man net patinka kai mamytes renka ir juostele is ligonines, ir pirmuju plauku sruoga...
Atsakyti
Sesilija, tikekimes, kad graziai atrodys wink.gif Maniskes irgi "karpuoti" dygsta smile.gif Jau neturime dvieju apatiniu  dantuku smile.gif
Atsakyti
Sesilija, tikekimes, kad graziai atrodys wink.gif Maniskes irgi "karpuoti" dygsta smile.gif Jau neturime dvieju apatiniu  dantuku smile.gif

Einam su jumis koja kojon. Dabar laukiam, kada virsutinius pamesim.
Atsakyti

Einam su jumis koja kojon. Dabar laukiam, kada virsutinius pamesim.

Smagu ;D
Atsakyti
taip ir mes i jusu kompanija bedanciu jungiames, vakar pradejo viena klibeti, tai jauciu greitai bus be jo, nes labai jau inirtingai klibina.

Springlet  :o velnias, tikriausiai tikrai isiblaskiusi wink.gif
Atsakyti