Pas mus dantukų fėja atneša pinigėlį po pagalve
Na musu sunui kova bus devyni metai ir jis dar tiki peliuku periu , ir man jau sudetinga yra tuos pinigelius deti ir paimti ta dantuka is po pagalves ( mums kazakaip velai tie dantukai pradejo kristi )
Manau kad reikia koki laiskuti parasyti ,, nuo peliuko perio ,, kad jis perduoda ta visa reikala mamai ar kazka .
Idomu kaip kitu vaikuciai tokiu metu ar jie supranta kad nera jokiu feju ir peliuku .
(Na ir kaledu seneliu jis dar tiki )
Manau kad reikia koki laiskuti parasyti ,, nuo peliuko perio ,, kad jis perduoda ta visa reikala mamai ar kazka .
Idomu kaip kitu vaikuciai tokiu metu ar jie supranta kad nera jokiu feju ir peliuku .
QUOTE(musyte015 @ 2015 01 25, 11:56)
Na musu sunui kova bus devyni metai ir jis dar tiki peliuku periu , ir man jau sudetinga yra tuos pinigelius deti ir paimti ta dantuka is po pagalves ( mums kazakaip velai tie dantukai pradejo kristi )
Aš tai už kad vaikas kuo ilgiau tikėtų fėjomis, peliukais bei kalėdų seneliais...Tikėjimas šiais personažais labai teigiamai veikia besivystantį vaiko simbolinį pasaulio suvokimą, vaizduotę, kūrybinį mąstymą. Kol vaikas pats nori tikėti neatimkite šio malonumo...
QUOTE(Pav@saris @ 2015 01 25, 15:50)
Aš tai už kad vaikas kuo ilgiau tikėtų fėjomis, peliukais bei kalėdų seneliais...Tikėjimas šiais personažais labai teigiamai veikia besivystantį vaiko simbolinį pasaulio suvokimą, vaizduotę, kūrybinį mąstymą. Kol vaikas pats nori tikėti neatimkite šio malonumo...
QUOTE(musyte015 @ 2015 01 25, 19:37)
VAikas pats susivoks laikui bėgant, nusivilimo labai didelio kaip ir nebus, nes jis vistiek širdelėje nešiosis viltį - "o gal visdėl to - yra!".. Net suaugusieji kurie vaikystėje turėjo stiprų tikėjimą, vis dar su šypsena ir jaukiais prisiminimais pamena tą stebuklą, kurį bando perteikti savo atžaloms...
Dukrytei 5 m ir jau iskrite 2 apatiniai dantukai. Man pasirode, kad labai anksti iskrito... Bet kai paskaiciau tai ne tik mums taip anksti...
Bet jau ilgai nesirodo nauji...
QUOTE(Pav@saris @ 2015 02 21, 21:06)
gal kas dengė vaikams dantukus silantais, tiksliau tuos nuolatinius kurie išdygę pilnumoj, gal kas galėtų pasidalinti patirtimi, kaip ta procedūra vyksta..
Tai greita ir neskausminga procedūra
QUOTE(Eliya @ 2015 02 21, 22:27)
Tai greita ir neskausminga procedūra
. O vyksta labai paprastai, vaikas kelias minutes turės pasėdėti kėdėje išsižiojęs. Aišku odontologė turi savo darbą atlikti kruopščiai ir padengti dantuką tolygiai. Todėl neikite bet kur 
Eliya- dar toks klausimas, ar reikia laukti kol visi iskris ir sudygs, ar galima eiti ir po kelis dantukus taip susitvarkyt?
QUOTE(Pav@saris @ 2015 02 22, 20:06)
Eliya- dar toks klausimas, ar reikia laukti kol visi iskris ir sudygs, ar galima eiti ir po kelis dantukus taip susitvarkyt?
Tik išdygsta nuolatinis ir nedelsdami einame, kol jam nieko nenutiko ir neatsirado karieso.
Pamenu vaikystėje dantukus išsitraukdavau pati, arba su vyresnio brolio pagalba
Nepamenu, kad būtų buvusi kokia nors pelytė ar tuo labiau dantukų fėja. Turėjom tokią gražią tradiciją šeimoje, kai iškrisdavo dantukas, eidavome į ledainę
Nepamenu, kad būtų buvusi kokia nors pelytė ar tuo labiau dantukų fėja. Turėjom tokią gražią tradiciją šeimoje, kai iškrisdavo dantukas, eidavome į ledainę