Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

Gal ne visai įtemą paklausiu, ar jūsų vaikučiams patys dantukai iškrenta, ar raunate juos ar gydytojas šalina?
Mes turim problemėlę, kad viršuje vienas priekinis jau visai išklibęs, atrodo paprasta ištraukt būtų, bet vakar pabandžiau traukt, tai tik kraujai paėjo ir staugė vaikas lyg skerdžiamas. Tai nebežinau, ar vest pas dantistą ar laukt kol pats iškris g.gif . Jau du dantys jam išrauti buvo pas dantistą, nes niekaip patys nekrito, o šalia jau nauji augo.
Nesinori pas dantistą vien todėl, kad visada su nuskausminimu traukia jam, o taip nesinori tų vaistų bereikalingų, o beto 20 Lt kainuoja, nes privačiai einam.
Atsakyti
net nežinau, ką patart. Šiaip sako, akd reikia laukti, kol pats iškris, nes taip geriausiai. Man pamenu yra su siūlu namie dantis traukę g.gif
Atsakyti
dažniausiai tenka prižadėti išpildyti visus norus ir tada traukiam su siūlu lotuliukas.gif tiesa derybos trunka nuo kelių dienų iki kelių savaičių, kol dantukas jau vos laikosi. Man baisiausia, kad naktį neužspringtų, todėl ir noriu ištraukti.

Pas gydytoją traukti neteko schmoll.gif

paskui tuos dantis perleidžia dantukų fėjai.

Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 11 25, 10:20)
Gal ne visai įtemą paklausiu, ar jūsų vaikučiams patys dantukai iškrenta, ar raunate juos ar gydytojas šalina?
Mes turim problemėlę, kad viršuje vienas priekinis jau visai išklibęs, atrodo paprasta ištraukt būtų, bet vakar pabandžiau traukt, tai tik kraujai paėjo ir staugė vaikas lyg skerdžiamas. Tai nebežinau, ar vest pas dantistą ar laukt kol pats iškris  g.gif . Jau du dantys jam išrauti buvo pas dantistą, nes niekaip patys nekrito, o šalia jau nauji augo.
Nesinori pas dantistą vien todėl, kad visada su nuskausminimu traukia jam, o taip nesinori tų vaistų bereikalingų, o beto 20 Lt kainuoja, nes privačiai einam.

mums dantiste sake jei tik pradeda klebeti tai prasyti vaiko kad vis ta dantuka klibintu, nes po apacia jau gali kitas augti. tai dantistei kol kas rauti neteko, iskritusi dedam po pagalve ir tada dantuku feja atnesa lita arba du ax.gif
Atsakyti
Nors maniskiui dar nekrenta dantukai, bet labai idomu pasiskaityt kaip kitos mamos atsisveikina su dantukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 11 25, 09:20)
Mes turim problemėlę, kad viršuje vienas priekinis jau visai išklibęs, atrodo paprasta ištraukt būtų, bet vakar pabandžiau traukt, tai tik kraujai paėjo ir staugė vaikas lyg skerdžiamas. Tai nebežinau, ar vest pas dantistą ar laukt kol pats iškris  g.gif . Jau du dantys jam išrauti buvo pas dantistą, nes niekaip patys nekrito, o šalia jau nauji augo.

Musu situacija grynai tokia pati.Pries pora metu gydytoja istrauke iskart 4 apatinius dantukus ir po to karto vaikas paniskai bijo dantistu.Dabar irgi vienas dantis ant plauko besilaiko,bet ji net man bijo burna praverti,o pati irgi nesitraukia to danties.Jau kitas pradejo dygti toj vietoj,tai net neisivaizduoju ka reikia daryt verysad.gif Dvi dienas bandem graziuoju ikalbet kad issiziotu,ir gudrauti bandem visaip,niekas nepadeda,net gasdinimai dantiste nepadejo-pabego ir uzsirakino tualete kad neisveztumem.Gal kas galite patarti kaip nugalet ta baime?
Atsakyti
ar gali pakilti temperatura ? nes vakar pakilo o siandiena vienas iskrito ir salia kt greit iskris nes vos laikosi
Atsakyti
Iškrito pirmasis dantukas ir mums, o dukrytė dar 5 m. neturi. Prieš porą dienų pradėjo klibėt, o vakar besikapstant smėly išstūmė su liežuviu smile.gif Šią naktį pelyčių fėja antnešė pinigėlį už prarastą dantuką, tai buvo laimės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singrid: 18 gegužės 2011 - 08:20
Maniškei irgi pelytė atneša pinigėlį už dantuką 4u.gif
Atsakyti
Mes ir šian išklibinom pirmą dantuką ax.gif Lauksim dabar Dantukų fėjos biggrin.gif
Atsakyti
Aš biškį ne į temą, bet apie dantukus tongue.gif
Sūnui kliba dantukas jau porą savaičių gerų. Matau, kad jį tai nervuoja, nes jis visur kliūna, negali atsikasti normaliai ir t.t. Bet aš bijau jį traukti blush2.gif Nemoku doh.gif O dar kai prisimenu kaip man vaikystėj tėtis dantis lupė, tai brrrr unsure.gif Tad prašau jūsų pagalbos nupasakojant visą šitą nemalonią procedūrą ax.gif
Atsakyti
Aš saviškės dantukams leidau patiems iškrist. Aišku patirtis kolkas nedidelė, tik 2 dantukai biggrin.gif
Vienas iškrito begeriant vandenį iš butelio, kitas valantis dantis. Bet jie matyt tiek ir tesilaikė. Kolkas daugiau nekrenta, bet būtų gerai, kad ir kiti lengvai iškristų, nereiktų raut, o tai ji tokia bailiukė blush2.gif
Atsakyti