Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(imanuele @ 2008 11 21, 20:33)
o kokia cia kolekcija???? ziauriai grazi suknute wub.gif  wub.gif  wub.gif as ja isimylejau ax.gif

Cia jei neklystu Ellie by Ellie Saab arba Pronovias suknele.Tada eik i Madonna salona.Jie atstovai.Jei netures to modeliuko gal atves.
Atsakyti
o as uzsimaniau tokios ... nu bent jau kazko panasaus ...gal kas buvo uzeje i ratuto mados studija? kokios ten kainos?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2008 11 23, 16:42)
o as uzsimaniau tokios ... nu bent jau kazko panasaus ...gal kas buvo uzeje i ratuto mados studija? kokios ten kainos?

blink.gif na ir maza paveiksleli idejai, nieko nesimato lens.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 24, 11:17)
blink.gif na ir maza paveiksleli idejai, nieko nesimato  lens.gif

paspausk ant paveikslelio smile.gif padides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2008 11 24, 11:56)
paspausk ant paveikslelio smile.gif padides smile.gif

blush2.gif blondine as doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image

biggrin.gif na man tai kazkaip vulgaroka, bet cia tik mano nuomone. Man tai labiau subtilesnes, originalios patinka. Na, cia jau dauguma meginu zino kas kam prie sirdies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 24 lapkričio 2008 - 12:14
sveikos visos! smile.gif
mergaites, ka manote apie linine vestuvine suknele? gal kas tokios ieskosi, siuvasi ir pan... pasidalinkit info, foto .. na as mastau apie tokia paprasta, kuklia, ilga linine suknele, laukiniu geliu puokste, basas kojas ir vestuves ant juros kranto... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2008 11 24, 14:24)
sveikos visos!  smile.gif
mergaites, ka manote apie linine vestuvine suknele? gal kas tokios ieskosi, siuvasi ir pan... pasidalinkit info, foto .. na as mastau apie tokia paprasta, kuklia, ilga  linine suknele, laukiniu geliu puokste, basas kojas ir vestuves ant juros kranto...   ax.gif

mano galva, viskas nuo modeliuko priklauso... ax.gif bet prie juros tiktu ir kitokios suknutes, ypac is cia: http://www.le-spose-...it/prehome.html

Aisku, dar daug priklauso ir nuo to, kokios suknutes tau patinka mirksiukas.gif vienos, pavyzdziui, nesisivaizduoja vestuviu be pustu-princesiu suknuciu, kitos nori ta diena su trumpa suknute buti, taigi, yra ivairiu nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 24 lapkričio 2008 - 13:35
mergaites, ka manote apie linine vestuvine suknele? gal kas tokios ieskosi, siuvasi ir pan... pasidalinkit info, foto .. na as mastau apie tokia paprasta, kuklia, ilga  linine suknele, laukiniu geliu puokste, basas kojas ir vestuves ant juros kranto...  ax.gif

smile.gif o kas sutuoks tavi prie juros? Kunigai TIK baznyciose tuokia. Vat! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 22, 22:19)
tai ka buvau siandien pasimatuoti sios sukneles  biggrin.gif tai ka galiu pasakyti, kad siaubas doh.gif paveiksleli atrodo labai graziai, bet apsirengus tai storina ir atrodo kai paprasta swentine suknele bet ne vestuvem doh.gif beto man 8cm per trumpa lotuliukas.gif
tai matavausi dar kelias ir issirinkau stai sia  wub.gif :
http://www.carnevali...4_2.html#inizio

atiduodu jusus teismui  4u.gif

grazu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 24, 14:30)
mano galva, viskas nuo modeliuko priklauso...  ax.gif bet prie juros tiktu ir kitokios suknutes, ypac is cia: http://www.le-spose-...it/prehome.html

Aisku, dar daug priklauso ir nuo to, kokios suknutes tau patinka  mirksiukas.gif vienos, pavyzdziui, nesisivaizduoja vestuviu be pustu-princesiu suknuciu, kitos nori ta diena su trumpa suknute buti, taigi, yra ivairiu nuomoniu  mirksiukas.gif

cia tai idealios sukneles istekancioms prie juros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 24, 16:38)
smile.gif o kas sutuoks tavi prie juros? Kunigai TIK baznyciose tuokia. Vat! smile.gif

gal cia turi omeny svente pacia? t.y. baliu g.gif
Papildyta:

user posted image

man tokia nelabai schmoll.gif mano supratimu, nuotaka turetu buti kuklesne... baznycia ir visa kita... be cia kiekvienos asmeninis reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 24 lapkričio 2008 - 16:09
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 24, 16:38)

Kunigas turi teise ir gali sutuokti ne tik baznycioje ir ne viena atveji zinau kai taip buvo daryta. Tiesiog dauguma kunigu nenori, tingi arba kitaip tai aiskina ax.gif
Atsakyti
mergaites, ka manote apie linine vestuvine suknele? gal kas tokios ieskosi, siuvasi ir pan... pasidalinkit info, foto .. na as mastau apie tokia paprasta, kuklia, ilga  linine suknele, laukiniu geliu puokste, basas kojas ir vestuves ant juros kranto...  ax.gif

Teko man pabūti modeliu siuvant vienai nuotakai lininę vestuvinę suknelę. Galiu pasakyti atrodė pasaka. Apačią suknelės dailininkė paskui išpaišė. Vestuvės buvo teminės, bet atrodė thumbup.gif Svarbu pasirinkti gerą liną ir prieš nešant siuvėjai jį išskalbti.
Atsakyti