Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Sveikos mergaites smile.gif isteku birzeli sukneliu paieskos dar nedariau labai dideles bet uzteko pamatyti sia suknele : 4u.gif
http://www.maggiesot...amp;style=A3206
Papildyta:
ot velnias nedarasiau iki galo doh.gif tai va sestadieni einu matuotis ja ax.gif nzn kodel bet man ji tobula blush2.gif tik sake su sleifu tai pasigailesiu, kad ja emiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 20, 20:34)
Sveikos mergaites smile.gif isteku birzeli sukneliu paieskos dar nedariau labai dideles bet uzteko pamatyti sia suknele :  4u.gif
Papildyta:
ot velnias nedarasiau iki galo doh.gif  tai va sestadieni einu matuotis ja ax.gif nzn kodel bet man ji tobula blush2.gif tik sake su sleifu tai pasigailesiu, kad ja emiau biggrin.gif

Ir kur gi tu ją matuosies? blush2.gif Ir aš birželinukė ir ši suknelė mano favorituose blush2.gif
Atsakyti
Kaune siu sukneliu yra Zeigoje.
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif isteku birzeli sukneliu paieskos dar nedariau labai dideles bet uzteko pamatyti sia suknele :  4u.gif
Papildyta:
ot velnias nedarasiau iki galo doh.gif  tai va sestadieni einu matuotis ja ax.gif nzn kodel bet man ji tobula blush2.gif tik sake su sleifu tai pasigailesiu, kad ja emiau biggrin.gif

man ir ji lb patinka smile.gif vakar nusipirkau zurnala nuotakoms (gyvenu UK) ir ji per visa puslapi reklamuojama smile.gif galvoju, geras, sutapimas kogero wink.gif
Atsakyti

o tai tas sleivas neprisisega g.gif matai, jei grazus oras, tai as nieko bloga nematau, nes tas sleifas toks lengvutis, bet jei lietus, tai nekas tada unsure.gif bet visumoj suknele labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkdevil: 20 lapkričio 2008 - 22:02
nereikia pergyventi del tu sleifu. pas mane lietus lijo, tai prisegiau ir nesimaise visai thumbup.gif
Atsakyti
mano suknele saugiai kabo biggrin.gif ir laukia manes gruodzio 6 diena.... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 21, 08:23)
mano suknele saugiai kabo biggrin.gif  ir laukia manes gruodzio 6 diena.... wub.gif
user posted image

ispudinga bigsmile.gif gal galima butu ant modeliuko pamatyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2008 11 20, 23:17)
nereikia pergyventi del tu sleifu. pas mane lietus lijo, tai prisegiau ir nesimaise visai  thumbup.gif

bet tos parodytos sukneles sleifas neatrodo, kad prisisegtu g.gif
Atsakyti
bet tos parodytos sukneles sleifas neatrodo, kad prisisegtu g.gif
[/quote]

man ir atrodo kad neprisisega doh.gif na eisiu matuotis ziuresiu kaip bus ax.gif gal nesusipynsiu nenuvirsiu kur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nady @ 2008 11 20, 21:25)
Ir kur gi tu ją matuosies?  blush2.gif Ir aš birželinukė ir ši suknelė mano favorituose  blush2.gif

eisiu i zeigos salona ja matuotis smile.gif o kuria diena birzeli? ax.gif as ta suknele jau sapnuoju biggrin.gif dar sake mano dydis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 21, 13:19)
man ir atrodo kad neprisisega doh.gif na eisiu matuotis ziuresiu kaip bus ax.gif gal nesusipynsiu nenuvirsiu kur biggrin.gif
Papildyta:

tai susipinti nesusipinsi, nes tas sleifas labai lengvutis atrodo mirksiukas.gif mano buvo siek tiek dedesnis ir sunkesnis, tai gerai, kad prisisege, nes baznycioj vos neparklupau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2008 11 20, 21:25)
Ir kur gi tu ją matuosies?  blush2.gif Ir aš birželinukė ir ši suknelė mano favorituose  blush2.gif

labai grazi suknele 4u.gif
Papildyta:
[quote=eglekuku,2008 11 20, 17:44]
toliau tersiu etery lengvomis suknutemis biggrin.gif

Frank Sarabia 2008

O man ir sita idomi María Alegre 2008

user posted image

man sita irgi patiko. tik jei siudinciaus tokia suknele, tai tam virsutiniam sluoksniui (nzn, kaip pavadinti blush2.gif ) rinkciaus kitokias spalvas... bet jauciu priderinus puokste ir aksesuarus butu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ruciux85,2008 11 21, 14:17]
labai grazi suknele 4u.gif
Papildyta:
[quote=eglekuku,2008 11 20, 17:44]
toliau tersiu etery lengvomis suknutemis biggrin.gif

Frank Sarabia 2008

O man ir sita idomi María Alegre 2008

man sita irgi patiko. tik jei siudinciaus tokia suknele, tai tam virsutiniam sluoksniui (nzn, kaip pavadinti blush2.gif ) rinkciaus kitokias spalvas... bet jauciu priderinus puokste ir aksesuarus butu thumbup.gif
[/quote]
agam, labai daili wub.gif
Atsakyti