Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

[quote=Fishi,2009 01 09, 22:28]
[quote=*KAJA*,2009 01 08, 16:21]
Braskes, kokia firma yra (tariasi džemy), kuria prekiauja Santa salonas... man ji taip patiko, bet nezinau kaip rasosi.... Jemmy.... g.gif

Prasau http://www.gemynewfa...bridalcol.shtml
[/quote]
As ziurejau ju progines sukneles - JOS NUOSTABIOS, LABAI IDOMIOS thumbup.gif
Kiek pastebejau, tai libanieciu sukneles. Kazkas rase, kad ju yra Santoje. Jas nuomoja ar parduoda? Kokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 09 sausio 2009 - 22:17
QUOTE(juraciukyta @ 2009 01 08, 00:09)
Tobula wub.gif
Papildyta:
user posted image
Tobula wub.gif

Nu sorry, bet man toks kaklas tai Proninos stiliu primena... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 01 11, 19:21)
Nu sorry, bet man toks kaklas tai Proninos stiliu primena...  doh.gif  lotuliukas.gif

o man tai labai grazu, neeiline suknute. visos dabar tik nuogais peciais. o sita suknute isskirtineuser posted image
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 11, 19:38)
o man tai labai grazu, neeiline suknute. visos dabar tik nuogais peciais. o sita suknute isskirtineuser posted image

ECH... vien del sukneliu noreciau, kad vestuves butu ne viena karta ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
cia 28 psl ikeltu sukneliu firmos
1-2 oji- jesus peiro
3-4 oji catherine deane
5 oji collette dinnigan
6oji augusta jones
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 11, 19:38)

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
cia truputi ne i tema, bet kaip jusu sketi, juraciukyta, kur is jusu pirkau visi giria, kam parodau blush2.gif stebisi is kur tokiu galima gauti.. bigsmile.gif is kur jus ji gavot, jei ne paslaptis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Fishi,2009 01 09, 22:28]
[quote=*KAJA*,2009 01 08, 16:21]
Braskes, kokia firma yra (tariasi džemy), kuria prekiauja Santa salonas... man ji taip patiko, bet nezinau kaip rasosi.... Jemmy.... g.gif

Prasau http://www.gemynewfa...bridalcol.shtml
[/quote]
wub.gif wub.gif aciuiuuuuuuu

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2009 01 09, 23:16)
As ziurejau ju progines sukneles - JOS NUOSTABIOS, LABAI IDOMIOS thumbup.gif
Kiek pastebejau, tai libanieciu sukneles. Kazkas rase, kad ju yra Santoje. Jas nuomoja ar parduoda? Kokios kainos?

Jo, SANTA turi, bet tik 3 sad.gif nuoma 2500
Gal galima uzsakyti pas juos, kad atsiustu ir issinuomoti...
Papildyta:
QUOTE(saulute85 @ 2009 01 11, 19:21)
Nu sorry, bet man toks kaklas tai Proninos stiliu primena...  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif aha, gal i pronina siek tiek ir nesha... lotuliukas.gif tik nesupyk, juraciukyta... blush2.gif
Atsakyti
niu va apsiziurejau Gemy firma - ir nieko doro ju psl. nera sad.gif g.gif g.gif o Santoj ju ta suknyte visai ciotka
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 12, 12:03)
niu va apsiziurejau Gemy firma - ir nieko doro ju psl. nera sad.gif  g.gif  g.gif o Santoj ju ta suknyte visai ciotka

g.gif aha, ir as ziurinejau, ir taip ir nesupratau, ka tu ten grazaus pamatei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 12, 12:15)
g.gif aha, ir as ziurinejau, ir taip ir nesupratau, ka tu ten grazaus pamatei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiesa sakant ju www, tai strošnos doh.gif baisuokliskos suknios, nbet Santoje jie turi viena tokia visa silkine tiesi, be jokiu makliu. man patiko tokia labai simple, bet stiliova.

mane domina kas cia dar per grozis ? Is kur, kokia kolekcija...
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 12 sausio 2009 - 11:34