Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 12, 11:32)
Tiesa sakant ju www, tai strošnos  doh.gif  baisuokliskos suknios, nbet Santoje jie turi viena tokia visa silkine tiesi, be jokiu makliu. man patiko tokia labai simple, bet stiliova.

mane domina kas cia dar per grozis ?  Is kur, kokia kolekcija...
user posted image

Maggie Soterro 2009m. kolekcija, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 01 12, 12:35)
Maggie Soterro 2009m. kolekcija, jei neklystu  smile.gif

taip tikrai....tik va, kazin kaip ji ten is prieko atrodo... smile.gif
Atsakyti
tai va va, neaisku kaip is prieko, bandziau ieskot prie maggie sottero, bet ten tokios nera g.gif
Atsakyti
kas foto grazu nevisalaik tinka ant paneles pati tai patyriau kai rinkausi suknele buvau viena isimylejus buvau o kai pamaciau visai kitaip atrode ir iskarto atsoko fantazija.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 12, 13:03)
niu va apsiziurejau Gemy firma - ir nieko doro ju psl. nera sad.gif  g.gif  g.gif o Santoj ju ta suknyte visai ciotka

Ar ishsirinkai ten ka grazaus?
Papildyta:
QUOTE(Cica:) @ 2009 01 12, 13:35)
Maggie Soterro 2009m. kolekcija, jei neklystu  smile.gif

O kur ju galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2009 01 12, 14:02)
Ar ishsirinkai ten ka grazaus?
Papildyta:
O kur ju galima rasti?

Santoj is Gemy yra viena, kuri man kaip0 ir nieko. Bet dar zadu ieskoti.

O del Meggie Sotero, tai einu ieskoti. ciu, mergaites, uz info. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 12, 14:49)
Santoj is Gemy yra viena, kuri man kaip0 ir nieko. Bet dar zadu ieskoti.

O del Meggie Sotero, tai einu ieskoti. ciu, mergaites, uz info.  wub.gif  4u.gif

knisuosi as po kolekcija, bet kaip tycia nerandu jos, nors zinau tikrai kad maciau.... g.gif
Atsakyti

QUOTE(eglieska @ 2009 01 12, 10:29)
cia truputi ne i tema, bet kaip jusu sketi, juraciukyta, kur is jusu pirkau visi giria, kam parodau blush2.gif  stebisi is kur tokiu galima gauti.. bigsmile.gif  is kur jus ji gavot, jei ne paslaptis thumbup.gif
user posted image

Vilniuje, yra cia tokia "skeciu" parduotuve:) centre.
Atsakyti
Panika... nebezinau kokios suknios noriu.... cray.gif Bet labai rimtai nebezinau... Ner noro net niekur vaziuoti ir ziuretis kazka...

Beje, o kaip Ievos salonas? Spsabella?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreY: 12 sausio 2009 - 14:06
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 12, 11:39)
lotuliukas.gif aha, gal i pronina siek tiek ir nesha...  lotuliukas.gif tik nesupyk, juraciukyta...  blush2.gif

Nepykstu, va paziurejau as i ta Pronina, bet tiesa sakant , niekaipo man neprimena. "ne pro kur". nu bet jei jau taip sakai...... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2009 01 12, 15:05)
Panika... nebezinau kokios suknios noriu....  cray.gif  Bet labai rimtai nebezinau... Ner noro net niekur vaziuoti ir ziuretis kazka...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laikykis, kuo toliau i miska, tuo baisiau... ir medziu daug lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(krikstole @ 2009 01 12, 14:56)
knisuosi as po kolekcija, bet kaip tycia nerandu jos, nors zinau tikrai kad maciau.... g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ir as nieko panasaus nerandu, jei ka uzmatysi - imesk nuoroda ar pavadinima sukntes...
Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2009 01 12, 15:04)
Vilniuje, yra cia tokia "skeciu" parduotuve:) centre.

o kokia ta parduotuve? mat man taip pat reiktu sketuka koki isigyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(indreY @ 2009 01 12, 15:05)
Panika... nebezinau kokios suknios noriu....  cray.gif  Bet labai rimtai nebezinau... Ner noro net niekur vaziuoti ir ziuretis kazka...

nepanikuok, ramiai... buna juk tokiu dienu, kai niekas negrazu irnesakyk.gif ir man taip buvo, o daba va sedziu ir ramiai laukiu kovo pabaigos, kol vel eisiu pas Arvyda, ir aksesuaru ziurinejuos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 12, 15:11)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  laikykis, kuo toliau i miska, tuo baisiau... ir medziu daug  lotuliukas.gif 

gerai, kad medziu, o ne vilku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti