Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama 2

Paragintoji, va man smalsu pasidare, kada ir kodel ivyko toks luzis g.gif kodel kazkada jum tai atrode kaip priimtinas variantas tureti vaiku, o dabar esate taip smarkiai pries? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2009 01 07, 23:44)
Myliu visus nuskriaustuosius. Visus, kurie patyrė ir patiria išbandymus. Ir man skauda, kad negaliu perduoti to, kad nėra jau taip baisi bėda, kuri taip baisiai atrodo...

Reikia is pradziu myleti save. Ir nereikia kietiems netiesiogiai virtualiai projektuoti savo bedu, nes as asmeniskai nezinau kaip jums padet, nes jus nesakot kas jums yra, o tik issiliejat. Turiu pakankamai savo problemu, todel manau, kad buvimas siame skyrelyje ir neigiamu emociju skaitymas jau pradeda gadinti man nuotaika. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 07, 23:19)
Paragintoji, va man smalsu pasidare, kada ir kodel ivyko toks luzis g.gif kodel kazkada jum tai atrode kaip priimtinas variantas tureti vaiku, o dabar esate taip smarkiai pries? g.gif

VRed, forumas yra viešas. Ir nežinau ar mano parašymas pasieks jūsų širdies kerteles, kad būtų vertas publikavimo... Ar turiu jums įrodyti, kad patyriau? Ar jums dabar to reikia? Aš jums bandžiau pasakyti.. Bet.. Suprantat... Turiu labai daug draugų ir draugių. Tiktai - tiek daug, kad sykiais net neaprėpiiu bendravimo su jais. O ar manote, galiu kažkam perduoti asmeninę patirtį? Ar manote, kad galiu asmeninę patirtį perduoti net savo jau suaugusiai dukrai? Kiekvienas mokosi iš savo klaidų. Deja. To nepakeisi. Jūs neklausysite manęs, kad ir ką sakyčiau. Ir mano išpažintis tebus viešas apsvarstymas. Todėl to nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2009 01 07, 23:30)
VRed, forumas yra viešas.

Galit man az parasyt mirksiukas.gif irodymu man jokiu nereik, as dar nepraradau sugebejimo pasitiket zmonem mirksiukas.gif bet sunku ka nors suprast kai nera jokiu faktu mirksiukas.gif
Si tema juk ne apie mane, ji apie surogatine motinyste. Jus kazkada buvote uz, dabar pries - man tiesiog idomu, kodel taip drastiskai pasikeite nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VRed: 07 sausio 2009 - 23:36
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 07, 23:29)
Reikia is pradziu myleti save. Ir nereikia kietiems netiesiogiai virtualiai projektuoti savo bedu, nes as asmeniskai nezinau kaip jums padet, nes jus nesakot kas jums yra, o tik issiliejat. Turiu pakankamai savo problemu, todel manau, kad buvimas siame skyrelyje ir neigiamu emociju skaitymas jau pradeda gadinti man nuotaika.  unsure.gif

galėčiau jus pamokyti save mylėti. Bet tingiu. Nieko ir niekaip neprojektuoju. gal tai ir dariau prieš pusmetį. Bet jau persirgau. Jeigu jūs norit neigiamų emocijų - jūs jas ir gaunat. Aš esu labai laiminga, kažkodėl manau, kad tai turi jaustis smile.gif

Suprantat, teigiamos patirtys neateina be neigiamų išgyvenimų. Jei to mažai patyrėt - patarčiau nesistebėti. Savo atsiimsit. O tuomet gal ir jūs rašysit protingai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VRed @ 2009 01 07, 23:34)
Galit man az parasyt mirksiukas.gif irodymu man jokiu nereik, as dar nepraradau sugebejimo pasitiket zmonem mirksiukas.gif bet sunku ka nors suprast kai nera jokiu faktu mirksiukas.gif
Si tema juk ne apie mane, ji apie surogatine motinyste. Jus kazkada buvote uz, dabar pries - man tiesiog idomu, kodel taip drastiskai pasikeite nuomone ax.gif

VRed, man be galo patinka vienas palyginimas. Jis labai aiškus. Ir paprastas. Atsakykit, ar įsivaizduojat kiaurą kibirą? Ar galima į jį ką nors įpilti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 07, 19:28)
dar ne viską- dar neišsiaiškinau kiek gali būti laki žmonių vaizduotė. Ir kaip jie sunkiai atsisveikina su pasakom
lotuliukas.gif

QUOTE(Paragintoji @ 2009 01 07, 20:30)
geriau negu aš - jūs negalit numatyti niekaip, nes dar niekaip nebuvot nė vienoje barikądų pusėje. suprasit, kad kalbu ne todėl, jog didžiuočiausi, o todėl, kad mano patirtis didesnė.

Negalit numatyt pasekmių, mieloji. Jei eisit į tai, ką mąstot - suprasit ką kalbu.  Yra gyvenime dėsningumas, kad kiekvienas mokosi iš savo klaidų.
skaitau ir kazko nesuprantu...jusu patirtis? kaip supratau,tai jus negalejot tureti vaiku? tai jus ir nesiruoset buti surmama...kaip jus pasimoket is savo klaidu? kad galit teigti,kad ji to nedarytu?
galbut ji tai padariusi kitiems patars to nedaryti,bet galbut ji dar karta padarys ta pati...is kur zinoti,kaip bus kitam zmogui,jei net nezinai,kaip gali buti sau paciam?

be to kiekvienas is musu esam skirtingi...as turbut irgi negaleciau buti surmama,bet palaikau vred 4u.gif tai jos gyvenimas,jos noras,jos svajone...ir linkiu,kad pasisektu jai visa tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2009 01 07, 23:37)
VRed, man be galo patinka vienas palyginimas. Jis labai aiškus. Ir paprastas. Atsakykit, ar įsivaizduojat kiaurą kibirą? Ar galima į jį ką nors įpilti? smile.gif

Kibiras ne kiauras, o su dangciu mirksiukas.gif ne kiekvienas gali ta dangti nukelti biggrin.gif Ta pati klausima noreciau ir jusu paklausti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(~EdAn~ @ 2009 01 07, 23:41)
be to kiekvienas is musu esam skirtingi...as turbut irgi negaleciau buti surmama,bet palaikau vred 4u.gif  tai jos gyvenimas,jos noras,jos svajone...ir linkiu,kad pasisektu jai visa tai  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 00:12)
Žinoma kad surogatinė motinystė yra pasityčiojimas iš reproduktyvių moterų ir labiausia tyčiojasi tos, kurios nulėmus vienoms ar kitoms aplinkybės pačios yra nereproduktyvios. IR nieko daugiau nėra.

Yra viltis, yra dar viena galimybe tai seimai. O Vred ir yra ta galimybe.
Jei pasaulis butu toks idealus, koks turetu buti, tai nebutu nevaisingu moteru, paliktu vaiku todel kad nebutu tu aplinkybiu, del kuriu taip atsitiktu... Reikia gal kiek tolerantiskiau ziureti i zmoniu pasirinkimus, padarytus laisva valia.
As pvz. irgi galiu pradet samprotauti: o kodel valstybe moka 500 Lt tik tos seimoms, kurios globoja svetimus vaikus. O kodel valstybe nemoka tu pinigu eilinei seimai, kurioje auga tu tevu vaikai? Juk as pvz. rizikavau savo gyvybe gimdydama vaikus visuomenei, o globejai niekuo nerizikavo. Kuom mano vaikai blogesni uz globojamus? Ar jiems maziau valgyti reikia, ar maziau prieziuros? Tai taip iseina, kad visuomene tycijasi is eiliniu seimu?
As cia siaip... tarp kitko parasiau... Kam saves labai gaila, tai galiu ir daugiau prirasyt, bet cia galima filosofuot be galo...
Kiekvienam JO bedos yra pacios paciausios, bet kiekvienas ir sprendzia savo bedas taip, kaip jis ismano ir ne bado pirstu tu, kuriems tas problemas pavyksta isspresti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 08, 00:53)
Yra viltis, yra dar viena galimybe tai seimai. O Vred ir yra ta galimybe.
Jei pasaulis butu toks idealus, koks turetu buti, tai nebutu nevaisingu moteru, paliktu vaiku todel kad nebutu tu aplinkybiu, del kuriu taip atsitiktu... Reikia gal kiek tolerantiskiau ziureti i zmoniu pasirinkimus, padarytus laisva valia.
As pvz. irgi galiu pradet samprotauti: o kodel valstybe moka 500 Lt tik tos seimoms, kurios globoja svetimus vaikus. O kodel valstybe nemoka tu pinigu eilinei seimai, kurioje auga tu tevu vaikai? Juk as pvz. rizikavau savo gyvybe gimdydama vaikus visuomenei, o globejai niekuo nerizikavo. Kuom mano vaikai blogesni uz globojamus? Ar jiems maziau valgyti reikia, ar maziau prieziuros? Tai taip iseina, kad visuomene tycijasi is eiliniu seimu?
As cia siaip... tarp kitko parasiau... Kam saves labai gaila, tai galiu ir daugiau prirasyt, bet cia galima filosofuot be galo...
Kiekvienam JO bedos yra pacios paciausios, bet kiekvienas ir sprendzia savo bedas taip, kaip jis ismano ir ne bado pirstu tu, kuriems tas problemas pavyksta isspresti kitaip.

jūs blogai samprotaujat valstybė globojamiems vaikams moka daugiau. O toliau, tai kam tik samprotaujat- kreipkitės į Seimą, vyriausybę. Negi jums kas ką uždraudė, teises kaip tai apribojo g.gif
KAd rašot tik tarp itko, tai puikiai suprantu- nesijaudinkit. Kompiuterį nusipirkot, klaviatūrą minkyt išmokot ir dabar jūsų vyras ramus- visa ką kvailo norėtumėt pasakyt jam ar kaimynėms, tiesiog surašot internete.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2009 01 08, 00:37)
Suprantat, teigiamos patirtys neateina be neigiamų išgyvenimų. Jei to mažai patyrėt - patarčiau nesistebėti. Savo atsiimsit. O tuomet gal ir jūs rašysit protingai smile.gif

Asmeniskai man yra viskas OK, ir su psichika man irgi viskas yra OK. Ir sveikata mano tvarkoje. tongue.gif Ir kuo daugiau su jumis bendrauju, tuo labiau tuo isitikinu. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 01:00)
jūs blogai samprotaujat valstybė globojamiems vaikams moka daugiau. O toliau, tai kam tik samprotaujat- kreipkitės į Seimą, vyriausybę. Negi jums kas ką uždraudė, teises kaip tai apribojo g.gif

VRed irgi niekas neuzdraude tapti sur mama, o tai seimai pasinaudoti jos paslaugomis. Ar jus manot, kad USA zmones negeba savo teisemis pasirupinti...

QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 01:00)
KAd rašot tik tarp itko, tai puikiai suprantu- nesijaudinkit. Kompiuterį nusipirkot, klaviatūrą minkyt išmokot ir dabar jūsų vyras ramus- visa ką kvailo norėtumėt pasakyt jam ar kaimynėms, tiesiog surašot internete.

Sia genialia minti jums JUSU vyras pasufleravo... lotuliukas.gif
P.S. Dauguma kaimynu labai teigiamai i mane ziuri (neklausiau...ten myli, nemyli, gerbia, negerbia). Zinot kodel: todel kad as visa kruva kaimynisku problemu issprendziau. Todel mano name palyginus su kitais pakankamai ramu ir svaru. tongue.gif Todel kad gerbia kaimynai savo idetas pastangas i savo namo gerove.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 08 sausio 2009 - 00:20
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 08, 01:07)
Asmeniskai man yra viskas OK, ir su psichika man irgi viskas yra OK. Ir sveikata mano tvarkoje.  tongue.gif Ir kuo daugiau su jumis bendrauju, tuo labiau tuo isitikinu.  tongue.gif
Papildyta:
P.S. Dauguma kaimynu labai teigiamai i mane ziuri (neklausiau...ten myli, nemyli, gerbia, negerbia). Zinot kodel.

žinau, nes aš irgi į visokius ir visokias kvailutes ir paikučius atlaidžiai žiūriu.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 07, 23:53)

Žiūrėkit, kaip įdomu... o jūs galėtumėt sukurti idealų pasaulį? Ir ką jūs apie tai išmanot? Ar laikot save kometentinga taip kalbėti?
Laisva valia jūs galit globoti vaikutį, netekusį artimųjų meilės. Ar tai darėt? Jei tik kalbat - jūsų kalbos yra niekinės. Jūs tiesiog neturit patirties, o tik pliauškiat.
Jūs neišmanot visiškai nieko apie toleranciją. Net mažu piršteliu nesat prie jos prisilietusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 08 sausio 2009 - 00:23