QUOTE(Paragintoji @ 2009 01 08, 00:37)
Suprantat, teigiamos patirtys neateina be neigiamų išgyvenimų. Jei to mažai patyrėt - patarčiau nesistebėti. Savo atsiimsit. O tuomet gal ir jūs rašysit protingai
Asmeniskai man yra viskas OK, ir su psichika man irgi viskas yra OK. Ir sveikata mano tvarkoje.

Ir kuo daugiau su jumis bendrauju, tuo labiau tuo isitikinu.
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 01:00)
jūs blogai samprotaujat valstybė globojamiems vaikams moka daugiau. O toliau, tai kam tik samprotaujat- kreipkitės į Seimą, vyriausybę. Negi jums kas ką uždraudė, teises kaip tai apribojo
VRed irgi niekas neuzdraude tapti sur mama, o tai seimai pasinaudoti jos paslaugomis. Ar jus manot, kad USA zmones negeba savo teisemis pasirupinti...
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 01:00)
KAd rašot tik tarp itko, tai puikiai suprantu- nesijaudinkit. Kompiuterį nusipirkot, klaviatūrą minkyt išmokot ir dabar jūsų vyras ramus- visa ką kvailo norėtumėt pasakyt jam ar kaimynėms, tiesiog surašot internete.
Sia genialia minti jums JUSU vyras pasufleravo...

P.S. Dauguma kaimynu labai teigiamai i mane ziuri (neklausiau...ten myli, nemyli, gerbia, negerbia). Zinot kodel: todel kad as visa kruva kaimynisku problemu issprendziau. Todel mano name palyginus su kitais pakankamai ramu ir svaru.

Todel kad gerbia kaimynai savo idetas pastangas i savo namo gerove.