Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama 2

QUOTE(Nakviša @ 2009 01 08, 17:16)
Žinote aš išklausiau kriminalinės medicinos kursus, juridinės psichologijos ir pan. laikiau iš to egzaminus, bet negaliu taip drąsiai pateikti daug juridinių faktų, kaip jūs pateikiate medicininius  unsure.gif

medicina yra eksperinis ir empirinis mokslas. Jo faktai egzistuoja nepriklausomai nuo to ar tu apie juos kalbi ar tu juos nutyli, ar tu juos žnai, ar jų dar neatradai- jie visvien egzistuoja. Visa jurisdikcija yra grynai žmogaus samonės darinys, taisyklių rinkinys ir visa tai galima pakeisti bet kada ir bet kaip. MEdicininis faktas ir juridinis faktas yra du nesulyginami dalykai.
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 16:56)
Labas rytas 4u.gif Vakar atkeliavo paketas su vaistais blink.gif Adatos leistis vaistam atrodo baisiai blink.gif O vyras dziaugasi, nes pati as ju sau nesusileisiu doh.gif

Ką tu dabar leisiesi, hormonus?Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 08, 16:17)
"Pieštukas?"  unsure.gif

Kas yra "piestukas"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 16:17)
apie antrąją dalį.

Tada netikslu tai vadinti stebėjimu mirksiukas.gif ir juo labiau išskirti šiuos vaikus kaip ypatingą rizikos grupę. Beje, gal turit duomenų apie tai, kokius padidėjusius rizikos faktorius(fizinius- somatinius, raidos, psichikos) yra pavykę nustatyti šiose studijose,ypač tuos, kurie yra susiję tiesiogiai su surogacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2009 01 08, 16:22)
Ką tu  dabar leisiesi, hormonus?Labas rytas 4u.gif

Pirmadieni pradejau leistis hormonus Lupron, kita savaite pradesiu gert tabletes Estrace, kurios pades paruosti gimda. 2 kart per savaite, pradedant antradieniu, turesiu vaziuot tyrimams (echoskopijai ir kraujo), ir kazkada kai jau busim arciau 'persodinimo' reiks pradet leistis ta Progesteron su didele adata, ir po persodinimo kazkuri laika ji reiks leistis, savaiciu kazkiek g.gif Dar atsiunte antibiotiku Doxyciclin ar kazkaip panasiai, Medrol (cia kiek supratau irgi hormonas, tik nelabai zinau ka jis daro), vitaminu biggrin.gif
Pas busima mama praeita penktadieni buvo 11 kiausialasciu, cia be stimuliacijos, tai kaip supratau labai gerai, jin pirmadieni prades stimuliuotis jei rytoj echoskopija nieko blogo neparodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 18:21)
Pas mus dar tik truputis po 9 mirksiukas.gif Darbas devinta prasideda mirksiukas.gif
Baisios todel kad tos kurias leidziuosi dabar (vaistai Lupron, kurie slopina mano pacios cikla, kiek suprantu), yra plonos ir trumputes, jas galiu susileist i pilva sau pati, o tos kurios atkeliavo vakar yra ilgos ir storos, nes Progesteron yra aliejinis vaistas, ir ji reik leist i raumenis blink.gif Ir dar tableciu tiek, kad mano vaistu spintele dabar atrodo kaip rimto ligonio doh.gif

aš esu sau leidus Progesteron... senai tai buvo..
bet sutuoktiniui nepavydžiu...žmona jam nepasiekiama, nors šalia...

o jei atsitiktų taip, kad ruošia ruošia moterį įsodinimui, o kažkaip ta op ir nuo savo vyro pastoja... įdomu, ar po gimimo dar tikrina vaiko DNR?
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 16:21)
Pas mus dar tik truputis po 9 mirksiukas.gif Darbas devinta prasideda mirksiukas.gif
Baisios todel kad tos kurias leidziuosi dabar (vaistai Lupron, kurie slopina mano pacios cikla, kiek suprantu), yra plonos ir trumputes, jas galiu susileist i pilva sau pati, o tos kurios atkeliavo vakar yra ilgos ir storos, nes Progesteron yra aliejinis vaistas, ir ji reik leist i raumenis blink.gif Ir dar tableciu tiek, kad mano vaistu spintele dabar atrodo kaip rimto ligonio doh.gif

Va kodėl aš niekada netapsiu sur-mama. mane išbrokuotų pirmame etape - aš vaistų bijau labiau nei velnias kryžiaus, o dar jei tai injekcijos.... O dar jei aliejiniai ... nu neišdilo man 13 metų senumo prisiminimai, kai susileidinėju nuo injekcijos žemyn...
Sekmės ir stiprybės 4u.gif

"Pieštukas" - tai tušinuko formos injekcijų švirkštas, keičiamos tik adatėlės. Labai patogus naudojimui.
Atsakyti
Man dar įdomu vienas dalykas ax.gif kaip be pažiūrėsi nėštumas visada duoda visokiausių rizikų, daleiskim jei prasidetų toksikozė, inkstų nepakankamumas ir tt., ko aš tau gink Dieve nelinkiu, kaip tada g.gif kas apmokės tavo nedarbingumą ir gydymą? tavo draudimas, ar užsakovai vaikelio?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 01 08, 16:33)
aš esu sau leidus Progesteron... senai tai buvo..
bet sutuoktiniui nepavydžiu...žmona jam nepasiekiama, nors šalia...

o jei atsitiktų taip, kad ruošia ruošia moterį įsodinimui, o kažkaip ta op ir nuo savo vyro pastoja... įdomu, ar po gimimo dar tikrina vaiko DNR?

Buna ir taip biggrin.gif yra buve ir taip kad atvaziuoja moteris i klinika apvaisinimui, o ten pamato kad jin jau pati nestuke.gif

Cia is musu sutarties:

10. In order to increase the certainty that any Child born as a result of this Agreement is genetically related to the Intended Parents, the Gestational Carrier and Gestational Carrier’s Husband agree not to engage in sexual intercourse for a period of two (2) weeks prior to, and for a period subsequent to, any attempt at Embryo Transfer, such period to be determined by the physician performing the Embryo Transfer undertaken pursuant to this Agreement. The Gestational Carrier and Gestational Carrier’s Husband agree not to take any other action which will result in her pregnancy through means other than the Embryo Transfer contemplated by this Agreement, through the term of this Agreement.

31. At the Intended Parents’ request, the Gestational Carrier and the Gestational Carrier’s Husband agree to undergo parentage testing according to a methodology approved by the Intended Parents’ physician. In the event that the Genetic Father and/or the Genetic Mother are excluded as the genetic parents of such Child by such testing, the Intended Parents shall be relieved of all duties and obligations pursuant to this Agreement and all monies and expenses paid to and/or on behalf of the Gestational Carrier as part of this Agreement by the Intended Parents shall be immediately returned by the Gestational Carrier, provided said Child is genetically related to the Gestational Carrier or Gestational Carrier’s Husband.
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 17:21)

Na nieko, gal jau koks angeliukas danguje ruosiasi atvykti i si pasauli... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 16:22)
medicina yra eksperinis ir empirinis mokslas. Jo faktai egzistuoja nepriklausomai nuo to ar tu apie juos kalbi ar tu juos nutyli, ar tu juos žnai, ar jų dar neatradai- jie visvien egzistuoja. Visa jurisdikcija yra grynai žmogaus samonės darinys, taisyklių rinkinys ir visa tai galima pakeisti bet kada ir bet kaip. MEdicininis faktas ir juridinis faktas yra du nesulyginami dalykai.

Bet jūs nesate genetikos inžinierijos eksperte? Nedirbate darbo tiesiogiai susijusio su genų mutacija? Jūs neįtakojate genetikos kaip mokslo srities pažangumo vystymo?
Jūs tokia pati ekspretė paveldimumo srityje, kaip ir aš balerina - profesionalė. cool.gif Jūs maišotės pati savo teiginiuose, netikslingai nurodote sąvokas, po to bandote dar neteisingiau argumentuoti ir jau antrą dieną nenorite pripažinti savo klaidų.
Po teisybe pasakius aš nesuprantu apie ką diskutuoti, nes jums metami argumentai nėra argumentai, jūs prifantazuojate kriminogeninių elementų, po to šokate į kitą kraštutinumą - registraciją kitaip pardėtųjų, po to į genetiką ir stebėjimus.
Realiai aš (kartojuosi) suprantu kodėl yra prieš argumentai, tai yra vidiniai nusistatymai, asmeninės moralės normos ir t.t. bet aš nesuprantu kam tada fantazuoti apie tai kas jums yra žinoma tik apgraibomis. Ar jūs prieštaraujate tik tam, kad prieštarauti, netgi jei jūsų argumentai yra melagingi? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2009 01 08, 16:38)
Man dar įdomu vienas dalykas ax.gif kaip be pažiūrėsi nėštumas visada duoda visokiausių rizikų, daleiskim jei prasidetų toksikozė, inkstų nepakankamumas ir tt., ko aš tau gink Dieve nelinkiu, kaip tada g.gif kas apmokės tavo nedarbingumą ir gydymą? tavo draudimas, ar užsakovai vaikelio?

Sutarty parasyta kad 6 savaites po gimdymo arba 8 savaites po cezario visas su gimdymu ar jo pasekmem susijusias islaidas apmokes ta pora, bet tik jei mano draudimas atsisakys uz tai moket.
Atsakyti