QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 16:22)
medicina yra eksperinis ir empirinis mokslas. Jo faktai egzistuoja nepriklausomai nuo to ar tu apie juos kalbi ar tu juos nutyli, ar tu juos žnai, ar jų dar neatradai- jie visvien egzistuoja. Visa jurisdikcija yra grynai žmogaus samonės darinys, taisyklių rinkinys ir visa tai galima pakeisti bet kada ir bet kaip. MEdicininis faktas ir juridinis faktas yra du nesulyginami dalykai.
Bet jūs nesate genetikos inžinierijos eksperte? Nedirbate darbo tiesiogiai susijusio su genų mutacija? Jūs neįtakojate genetikos kaip mokslo srities pažangumo vystymo?
Jūs tokia pati ekspretė paveldimumo srityje, kaip ir aš balerina - profesionalė.

Jūs maišotės pati savo teiginiuose, netikslingai nurodote sąvokas, po to bandote dar neteisingiau argumentuoti ir jau antrą dieną nenorite pripažinti savo klaidų.
Po teisybe pasakius aš nesuprantu apie ką diskutuoti, nes jums metami argumentai nėra argumentai, jūs prifantazuojate kriminogeninių elementų, po to šokate į kitą kraštutinumą - registraciją kitaip pardėtųjų, po to į genetiką ir stebėjimus.
Realiai aš (kartojuosi) suprantu kodėl yra prieš argumentai, tai yra vidiniai nusistatymai, asmeninės moralės normos ir t.t. bet aš nesuprantu kam tada fantazuoti apie tai kas jums yra žinoma tik apgraibomis. Ar jūs prieštaraujate tik tam, kad prieštarauti, netgi jei jūsų argumentai yra melagingi?