Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

Mano geriausi žydėtojai; 'Night Beacon'user posted image 'Silvia'user posted image
Atsakyti
Vajetus, kokie darbštūs žydėtojai, kuo juos šeri? biggrin.gif
Atsakyti
Serius prazydo...
Atsakyti
Koks grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Užeik čia pas jus į floros skyrelį, tai susirgsi ilgam. Visko noriu, noriu, NORIU lotuliukas.gif
Tik netilps viskas ir bankrutuosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dykuma: 15 birželio 2009 - 20:00
QUOTE(Dacor @ 2009 06 15, 19:51)
Serius prazydo...

o jerguteliau koks grozis wub.gif bigsmile.gif ohmy.gif bis.gif first.gif
gal vaikiuku turit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 15, 21:09)
o jerguteliau koks grozis  wub.gif  bigsmile.gif  ohmy.gif  bis.gif  first.gif
gal vaikiuku turit? blush2.gif

Deja neturiu....
Atsakyti
good.gif kokie grazus ziedukai.pasaka........

Parasykyte man prasau...Dibleys puslapije uzsisakyti galima tik lapukua ar gal galima ir augliukus atsisiusti?

Gal zinote is kur galimetu strepsiuku augaliukus atsisiusti,nes is lapu man nesiseka auginti doh.gif
Gal Lietuvoje kazkur parduoda?

Atsakyti
QUOTE(Ada! @ 2009 06 16, 09:29)

Parasykyte man prasau...Dibleys puslapije uzsisakyti galima tik lapukua ar gal galima ir augliukus atsisiusti?

Gal zinote is kur galimetu strepsiuku augaliukus atsisiusti,nes is lapu man nesiseka auginti  doh.gif
Gal Lietuvoje kazkur parduoda?

kaip tu juos augini? ir kodėl nesiseka iš lapų?
Atsakyti
Prisijungiu prie Ogistos klausimo Adai - kaip auginate iš lapo, kad nesiseka? Jeigu netinkama agrotechnika, gali nesisekti su su augaliukais.
Dibley siunčia augalus, tačiau labai gražių ir vertingų veislių yra ir Lietuvoje. Reikia tik parašyti, kokių veislių pageidaujate šio arba Rojaus sodų forumo atitinkamoje temoje (perka-parduoda ar pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 16 birželio 2009 - 12:12
QUOTE(ogista @ 2009 06 16, 10:44)
kaip tu juos augini? ir kodėl nesiseka iš lapų?

I paprasta zeme kambarinems gelems ikisu lapeliu gabaliuku kaip ir viskas,bet jie nuniksta... laistau kaip ir visas geles.O drauge bet kur prikaiso lapeliu gabaliuku ir jai visada prigija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada! @ 2009 06 16, 15:53)
I paprasta zeme kambarinems gelems ikisu lapeliu gabaliuku kaip ir viskas,bet jie nuniksta... laistau kaip ir visas geles.O drauge bet kur prikaiso  lapeliu gabaliuku ir jai visada prigija  doh.gif

O kodel nemėgini įmerkt į vandenį lapą su koteliu, iš kurio išleidžia šakneles, ar net nemėginai? nes aš dauginu tik taip ir kuo puikiausiai išleidžia daug šaknelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ogista: 16 birželio 2009 - 15:02
Norėčiau taip pat patikslinti ką reiškia "paprasta žemė gėlėms'. Jeigu strepsų lapai šakdynijami substrate, reikia rinktis vadinamąjį "bežemį" subtratą - t.y., ne, kompostinę ar kokią nors kitą žemę, o durpes, į kurias dėl purumo primaišoma perlito, vermikulito ar smėlio. Žemė turi būti lengva! Laistyti ypač taupiai, kad lapas nepūtų. Man labiau pasiteisina šaknydinimas drėgnuose kiminuose, per kuriuos geriau prieina oras, galima paprastai patikrinti pjūvio vietą - ar nepūna. Beje, lapo pjūvį reikia daryti labai aštriu peiliu ir prie sodinant 5-10 min. pjūvį apdžiovinit. Jeigu sodinama į durpes, galima naudoti preparatus, pagreitinančius šakndynijimosi procesą.
Atsakyti