Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

cray.gif Man is ryto verkti norisi, skleidziasi Space Dust, bet matosi, kad sportas, fentazy nebus aggressive.gif Vadinsi pardave lapo nuo neteisingai zydincio augalo bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 06 03, 14:58)
keleta strepsiuku amaras uzpuole  tai nupurskiau su keliais lasais Fairy i vandeni nepadejo,tada su coca-cola nupurskiau irgi ziuriu ne kas atsinaujina.gal kam taip buvo tai kuo purskete ? turiu actaros bet bijau gal negerai? doh.gif

Galiu pasiulyti toki naturalu skisti,reikia svogunu ir cesnaku gabalelius,bei lukstus palikti vandenyje kelias dienas,poto perkosti ir su tuo skisciu purksti,man net baltasparniai nudvese nuo to skistumelio,o apie kitus musiukus ir amaraus kalbos nera smile.gif nuzudau viska ir augalui nekenkia.Louke net savo rozytes nupurskiu smile.gif

Tik aisku purksk louke ar balkone,nes nuo to kvapo ir pati nugaisti gali hihihi.gif
Atsakyti
bandau ideti nuotraukas paprastu savo strepsiuku:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Baltas tai turbut tradicinis,gal visos turit,bet vis idedu seip kad spalvingiau butu ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada!: 05 birželio 2009 - 10:34
QUOTE(Ada! @ 2009 06 05, 11:39)
bandau ideti nuotraukas paprastu savo strepsiuku:
Baltas tai turbut tradicinis,gal visos turit,bet vis idedu seip kad spalvingiau butu 

Labai visi grazus, o zydejimu jie tikrai nenusileidzia veisliniams thumbup.gif
Atsakyti
Ada!, labai gražios gėlytės ir taip gausiai žydi thumbup.gif
Atsakyti
Norejau dar paklausti,jus nuzidejusius ziedelius paliekate su koteliais kol patis nudzius,ar nukerpate ? g.gif
As nukerpu kai tik pamatau kad ziedelis pradeda visti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Fira @ 2009 06 05, 12:13)
Ada!, labai gražios gėlytės ir taip gausiai žydi  thumbup.gif

Aciu,cia pries savaite fotkinau,dabar dar daugiau zidi,palaistau su trasom zidinciom gelytem,tai is vazono ziedai virsta lotuliukas.gif

O seip fainos gelytes strepsai,namus pagivina,nezinau daugiau tokios geles kuri tiek ziedu sukrautu ir zidetu taip ilgai.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 06 05, 09:30)
cray.gif  Man is ryto verkti norisi, skleidziasi Space Dust, bet matosi, kad sportas, fentazy nebus aggressive.gif  Vadinsi pardave lapo nuo neteisingai zydincio augalo bash.gif  gun_bandana.gif

Baisiai čia, taigi vis tiek grožis. Ką? rolleyes.gif
Atsakyti
Ar yra Klaipėdod mamyčių,parduodančių streptokarpų lapus? smile.gif
Atsakyti

Gal kas turit parduoti šios rūšies daigelių/lapo fragmentų???

user posted image
Papildyta:
Tai streptocarpus saxorum
Atsakyti
o mano mergina nuskabė visus georgette strepsiuko žiedus user posted image, nors pašonėje MB sėdėjo, apsimetė, kad nieko nematė mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 07 birželio 2009 - 18:56
QUOTE(ZMama @ 2009 06 07, 19:55)
o mano mergina nuskabė visus georgette strepsiuko žiedus [img]

Užjaučiam. Kita vertus, liko lapai, o jie gi pagrindiniai... Būtum Kaune, sakyčiau, duok vieną laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2009 06 07, 21:27)
Užjaučiam. Kita vertus, liko lapai, o jie gi pagrindiniai... Būtum Kaune, sakyčiau, duok vieną laugh.gif

tai gal kada Vilniuje būsi g.gif
Atsakyti