Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

dzūkė atrodo gerai, tikrai turetu atsigauti drinks_cheers.gif
ausrazs sveikinu, verta buvo laukti thumbup.gif
Atsakyti
ausrazs, gražuolis žiedas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2009 07 03, 21:22)
dzūkė atrodo gerai, tikrai turetu atsigauti  drinks_cheers.gif

Turiu viltį ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 03 liepos 2009 - 21:19
Prazydo pora lenkiuku
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2009 07 02, 22:08)
Ei miergos unsure.gif  Vasara už borto, atostogos. Jei kur nors važiuosit, kaip jūsų streptokarpai gyvens, ar nepamirs? Aš va čia dabar svarstau unsure.gif  Vazoniukai maži, liet reikia. Į didelį bliūdą si vandeniu nesustatysi, supus.
Ką daryt unsure.gif

Jei streptokarpai masiškai nežydi-kišk į maišelį (aš kišdavau į maišus nuo rūbų:striukų, paltų blush2.gif ) galėsi ramiai porą savaičių atostogauti biggrin.gif

QUOTE(ausrazs @ 2009 07 03, 21:18)
'Pink Souffle' žydėjimo laukiau beveik metus...

Nuostabus žiedas wub.gif Ne į temą- gal kartais turi ir Passion Pink (aš praradau abu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2009 07 05, 14:28)
Jei streptokarpai masiškai nežydi-kišk į maišelį (aš kišdavau į maišus nuo rūbų:striukų, paltų blush2.gif ) galėsi ramiai porą savaičių atostogauti  biggrin.gif

O jei žydi? Žydi jie kaip pasiutę... Žiedus nukarpyt? Gaila, aišku, bet patys augalai gi svarbiau??? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Wėtra,2009 07 05, 14:28
Nuostabus žiedas wub.gif Ne į temą- gal kartais turi ir Passion Pink (aš praradau abu blush2.gif )
[/quote]
Ačiū. 'Passion Pink' neturiu, bet gal galėčiau pagelbėti dėl vienos netekties?
Wėtra, pasidarė smalsu - o kuo jums patiko 'Passion Pink'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 05 liepos 2009 - 17:08
Prazydo Bella. ziedas 8cm user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2009 07 05, 15:34)
O jei žydi? Žydi jie kaip pasiutę... Žiedus nukarpyt? Gaila, aišku, bet patys augalai gi svarbiau??? unsure.gif

Tada jau gausi nukarpyti tongue.gif Rimčiau: ar ilgam išvažiuoji? Jei kokiai savaitei-sudėk visus į kokius padėklus ant kiminų, kiminus priliek,jie drėkins orą aplink-per savaitę tikrai streptokarpai nenumirs mirksiukas.gif Yra dar toks laistymo būdas, kurį naudojant galima streptokarpus palikti ilgesniam laikui, tai-knatinis laistymas (Фитильный полив) Šniūras" (ne siūlas) įvedamas jau sodinant augalus, bet, manau eitų ir dabar įkonstruoti biggrin.gif , jei sudomintų-įmesk į až savo e-mail, atskanuosiu straipsnį su pavyzdžiais (rusų klb.)

QUOTE(ausrazs @ 2009 07 05, 18:06)
Wėtra, pasidarė smalsu - o kuo jums patiko 'Passion Pink'?

Nežinau, kodėl jis taip patinka biggrin.gif gal kad tai buvo vienas iš pirmesnių mano streptokarpų g.gif ir jo spalva be galo švelni wub.gif , žiedas labai didelis, graži forma rolleyes.gif , man jis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 07 06, 11:43)
Prazydo Bella. ziedas 8cm

Žiedas turbūt dar paaugs, turėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 07 06, 11:43)
Prazydo Bella. ziedas 8cm

QUOTE(ausrazs @ 2009 07 06, 14:24)
Žiedas turbūt dar paaugs, turėtų smile.gif

wub.gif , koks milžinas bigsmile.gif
Atsakyti
Dzūke, kaip Tavo strepsiukai laikosi blink.gif
Atsakyti
Laba, gerai laikosi(nepūsk išsigandusių akių hihihi.gif ), nulepusį lapo galą nukirpau, bet žemiau- ne ten kur lūžęs ax.gif ir žiedelį nukirpau nes ir liko toks nuleipęs - neatsigavo... Dabar žydi kitas stiebelis thumbup.gif wub.gif , ant jo dar vienas pumpuriukas thumbup.gif
Man atrodo visi trys jaučiasi gerai rolleyes.gif
Atsakyti