Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

O as raudonu kaspineliu abu surisiu ir i baznycia nunesiu.
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 09 23, 17:34)
musu su ex ziedai balto aukso, labai paprasti, neatrodo kaip vestuviniai, todel as nesioju ant kitos rankos, nes jis man ir tinka,ir patinka, kazkaip ir prisiminimu nekelia...beje, ka norejau pasakyt doh.gif  geriausia perdaryti, nes kazkaip priduoti i lombarda ar kur, tai ka as zinau.... schmoll.gif

As tai pasiemiau is ex po metu ir pardaviau,nes ex nieko nemoka,tai vaikams nupirkau ko reikia
Atsakyti
vyras savo zieda budamas santuokoje atidave i lombarda,nes jam reikejo pinigu dozei, o as, kai issiskyreme padariau ta pati ,kad neliktu jokiu prisiminimu apie ji ir santuoka
Atsakyti
Nunesiau savo zieda i supirktuve, gaila nebuvo, nereikia man jokiu prisiminimu schmoll.gif , o vietoj jo nusipirkau grandinele su labai graziu pakabuku, dabar nesioju ir dziauguosi smile.gif
Atsakyti
Aš savo ršioju ant kairės rakos
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2010 06 16, 16:08)
Na aš čia irgi visko pasiskaičiau ir moviau link lombardo - pardaviau ir vestuvinį savo, ir jo šiaip dovanotą. Net neįsivaizduojat, koks buvo palengvėjimas - juk tai tarsi likęs ryšys "kol kažkas išskirs..." Nerealiai geras jausmas atėjo.

Pakelet nuotaika cia visos biggrin.gif hihihi.gif .
Mano sliubinis isgraviruotasis ziedas guli,jau senai..Bliamba, nesiu i lombarda ir as,manau. bigsmile.gif Uztenka jau, pagulejo...
Sentimentu jokiu nera .
Atsakyti
As taip pat nesioju vestuvini ir suzadetuviu zieda ant kaires rankos.. tiesa, kvailu sumetimu, bet.. man jis netrukdo ne kiek smile.gif gal tik kiek atbaido man simpatizuojancius vyrus... biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat pradžioje panešiojau ant kairės rankos, paskui laikiau stalčiuje, kol galiausiai "geri žmonės" išsprendė problemą - išnešė keletą vertingų su santuoka susijusių dalykų, tai priėmiau kaip ženklą, kad jokių prisiminimų man su tuo laikotarpiu nereikia smile.gif
Atsakyti
Cia straipsnis i tema mirksiukas.gif

http://www.lrytas.lt...0...-laimę.htm
Atsakyti
As savo nunesiau i lombarda ir iskeiciau ant auskariuku mergaitei smile.gif
Atsakyti
Ex ziedo niekada nenesiojo tai ir guli dezuteje,neprase ,kad atiduociau.Savo perdirbau i kita paprasta ziedeli:-)
Atsakyti
aš irgi nunešiau į lombardą ir nupirkau sūnui batus... biggrin.gif
Atsakyti