QUOTE(Akvilchikas @ 2011 09 23, 17:34)
musu su ex ziedai balto aukso, labai paprasti, neatrodo kaip vestuviniai, todel as nesioju ant kitos rankos, nes jis man ir tinka,ir patinka, kazkaip ir prisiminimu nekelia...beje, ka norejau pasakyt
geriausia perdaryti, nes kazkaip priduoti i lombarda ar kur, tai ka as zinau.... 

As tai pasiemiau is ex po metu ir pardaviau,nes ex nieko nemoka,tai vaikams nupirkau ko reikia
vyras savo zieda budamas santuokoje atidave i lombarda,nes jam reikejo pinigu dozei, o as, kai issiskyreme padariau ta pati ,kad neliktu jokiu prisiminimu apie ji ir santuoka
Nunesiau savo zieda i supirktuve, gaila nebuvo, nereikia man jokiu prisiminimu
, o vietoj jo nusipirkau grandinele su labai graziu pakabuku, dabar nesioju ir dziauguosi

QUOTE(RSTT @ 2010 06 16, 16:08)
Na aš čia irgi visko pasiskaičiau ir moviau link lombardo - pardaviau ir vestuvinį savo, ir jo šiaip dovanotą. Net neįsivaizduojat, koks buvo palengvėjimas - juk tai tarsi likęs ryšys "kol kažkas išskirs..." Nerealiai geras jausmas atėjo.
Pakelet nuotaika cia visos

Mano sliubinis isgraviruotasis ziedas guli,jau senai..Bliamba, nesiu i lombarda ir as,manau.

Sentimentu jokiu nera .
As taip pat nesioju vestuvini ir suzadetuviu zieda ant kaires rankos.. tiesa, kvailu sumetimu, bet.. man jis netrukdo ne kiek
gal tik kiek atbaido man simpatizuojancius vyrus...

As savo nunesiau i lombarda ir iskeiciau ant auskariuku mergaitei

Ex ziedo niekada nenesiojo tai ir guli dezuteje,neprase ,kad atiduociau.Savo perdirbau i kita paprasta ziedeli:-)
aš irgi nunešiau į lombardą ir nupirkau sūnui batus...