Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

QUOTE(ievutee29 @ 2010 07 28, 14:57)
vestuviu ziedus bendru susitarimu uzkaseme darzineje sad.gif

Kaip romantiška bigsmile.gif Aš tai atidaviau jam ir pasakiau kad man iš jo nieko nereikia. tai sakė į lombardą nunešė, nes alfonsas buvo verysad.gif Tiek ir vertas žiedas buvo.. kaip ir vyras..
Atsakyti
QUOTE(mama_simona @ 2010 07 27, 19:24)
pusbrolio zmona pagimde, tai jiems atidave  2.gif
ziauriau jau nebuna....

o tu, š.... šventas, nu toks padla, ateis laikas ir jam bus atseikėta
Papildyta:
QUOTE(ievutee29 @ 2010 07 28, 14:57)
vestuviu ziedus bendru susitarimu uzkaseme darzineje sad.gif

Nu nežnau, eičiau ir išsikasčiau, kad ir kelis litus gautum, gal ką vaikeliui sumosi.... Bet gražu, kad bendrai dar sutarėt tokius dalykus... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 07 rugpjūčio 2010 - 13:17
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 08 07, 13:16)
o tu, š.... šventas, nu toks padla, ateis laikas ir jam bus atseikėta

4u.gif sunus jam uz tai tikrai nepadekos... schmoll.gif
Atsakyti
Padejau i papuosalu dezute,o EX maciau ant kaires rankos persidejo cool.gif
Atsakyti
Mano ex po skyrybų, kurių iniciatorė pati ir buvau, paprašė žiedą gražnti, ką ir padariau biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif Jėzus Marija, na niekaip nesuprantu aš tokių prašymų grąžinti žiedą. Matyt, ruošiasi kitom vestuvėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 08 19, 18:30)
doh.gif  Jėzus Marija, na niekaip nesuprantu aš tokių prašymų grąžinti žiedą. Matyt, ruošiasi kitom vestuvėms  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mes po skyrybu kiekvienas su savo ziedu darem ka norejom smile.gif
Atsakyti
Man šitaip irgi būtų priimtiniausia smile.gif
Atsakyti
net nebežinau kuriam kampe jis voliojasi... g.gif o dar išgraviruotas...gera tema...reikia susirasti biggrin.gif
Atsakyti
Nunesiau i juvelyrine, kur ji islyde ir padare vaikams po auksini kryzeli (dar pridejau anytos dovanotus auskarus blush2.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai savo vestuvini zieda pameciau..nieko su juo nereikejo daryt..kai man mociute pasake,kad pametus vestuvini zieda-tai reiskia nutruks santuoka..buvo pikta..ir netikejau..nes pameciau zieda dar ne kalbes nebuvo apie skyrybas..tai ir issipilde..per 3 men. santuoka nutruko smile.gif
Atsakyti
As zinau kaip tiksliai pasielgciau su tais ziedais smile.gif

paimciau abu ir priduociau kaip aukso lauza, sukarpiusi juos. PAti nesiau savo auksa juos daryti, pati juos ir pradanginciau. Jokios abydos tame nera, nes zidai tik simboliai ir jai nera vertybes kaip seima tai ir ziedai turi baigti savo kelia smile.gif
Atsakyti