Įkraunama...
Įkraunama...

Vienų KT keitimas kitomis

Tiesiog visos dabar pradedancios zinos, jos nedarant pertraukos reikia visa pakuote isbaigti smile.gif 4u.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Kaip, vartojant KKT, nutolinti mėnesinių pradžią?

Naudojant kai kurias KKT, galima nutolinti mėnesinių pradžią.
Tuo atveju, pabaigusios pakuotę, nedarykite 7 dienų pertraukos, o iš karto pradėkite vartoti piliules iš kitos pakuotės. Vartokite piliules tol, kol nenorite sirgti mėnesinėmis (pvz., 10 dienų), o po to padarykite įprastą 7 dienų pertrauką, per kurią atsiras kraujavimas. Po pertraukos pradėkite naują 21 piliulės pakuotę.

citata iš tinklapio "šeimos planavimo ir seksualinės sveikatos asociacija"

kuo dabar tikėt?
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2008 12 18, 23:24)

Tuo atveju, pabaigusios pakuotę, nedarykite 7 dienų pertraukos, o iš karto pradėkite vartoti piliules iš kitos pakuotės. Vartokite piliules tol, kol nenorite sirgti mėnesinėmis (pvz., 10 dienų), o po to padarykite įprastą 7 dienų pertrauką, per kurią atsiras kraujavimas. Po pertraukos pradėkite naują 21 piliulės pakuotę.

kuo dabar tikėt?

Nesamone tikrai doh.gif
Atsakyti
nu bet absoliučiai visur rašo, kad antros pakuotės gali gert kiek reikia, o ne būtinai visą. nebesuprantu jau nieko. tai kaip tada aš galėjau žinot, kaip reikia, jeigu visur rašo taip? tiesiog niekada nebūčiau pagalvojus, kad medicininiuose puslapiuose gali rašyt melagingą informaciją...
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2008 12 19, 01:38)
nu bet absoliučiai visur rašo, kad antros pakuotės gali gert kiek reikia, o ne būtinai visą. nebesuprantu jau nieko. tai kaip tada aš galėjau žinot, kaip reikia, jeigu visur rašo taip? tiesiog niekada nebūčiau pagalvojus, kad medicininiuose puslapiuose gali rašyt melagingą informaciją...

Nu gryna nesamonė,nesuprantu koks žmogus turintis medicininį išsilavinimą,o tuo labiau ginekologė taip galėtų rašyt,Juk visuose ifno lapeliuose rašoma kaip tai daryti.Pirmą kart girdžiu tokį būdą mėnesinių atitolinmo.Žinodama kt veikimo principą aš esu nustebinta tokių pamokymų.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 12 19, 02:19)
Žinodama kt veikimo principą aš esu nustebinta tokių pamokymų.

Ir koks tas kt veikimo principas? smile.gif
Man ginekologė aiškino taip pat, kaip naujokė-- darė. Dabar pažiūrėjau prisimink.lt esančių poros tablečių "instrukcijas" ir rašoma tas pats.
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 12 18, 21:40)
Nu tikėkimės,kad tau viskas bus gerai,gal tik ciklas sutriko.

Geriant kontraceptikus ciklas nevyksta, kraujavimas - butaforinės mėnesinės.
Atsakyti
aš taip ir sakiau, kad viską aš čia dariau teisingai, tik kelios čia labai jau užsimanė žinančios pasirodyt ir be reikalo mane į neviltį varė. šiąnakt net užmigt negalėjau, galvojau, kad jau tikrai organizmui kokią žalą padariau. o šiandien ryte atkeliavo kraujas. tiesiog gal pačios ne taip supratot, kaip reikia tą nutolinimą daryt, nežinau. tikrai, visuose kontracepcijos ir panašiuose informaciniuose puslapiuose rašo, kad pertrauką nukeli tiek dienų, kiek tau reikia. tiesiog visą pakuotę išgerti yra PATOGIAU, nes, kaip jau kažkuri prieš tai rašė, kad dabar man trūks dviejų tablečių, bet tai nereiškia, kad nepaimsiu jų iš vėl kitos pakuotės... žodžiu, viskas gerai, o prieš padėdamos, ar, šiuo atveju, prieš aikčiodamos, kaip niekas nemoka naudotis KT, visų pirma pačios paskaitykit info lapelius atidžiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2008 12 19, 03:30)
Ir koks tas kt veikimo principas? smile.gif
Man ginekologė aiškino taip pat, kaip naujokė-- darė. Dabar pažiūrėjau prisimink.lt esančių poros tablečių "instrukcijas" ir rašoma tas pats.
Papildyta:

Geriant kontraceptikus ciklas nevyksta, kraujavimas - butaforinės mėnesinės.

citata iš info lapelio:
Nors ir nerekomenduotina,tačiau norėdama atitolinti mėnesines(kraujavimą)nedarydama pertraukos iškart pradėkite naują pakuotę,ir gerkite iki antrosios pakuotės pabaigos.Vartojant antrąją pakuotę gali atsirast išskyrų arba šiek tiek pakraujuoti.Naują pakuotę pradėkite po įprastinės 7 dienų pertraukos.

taip rašo visuose info lapeliuose ir parodykit kur parašyta kitaip?aš kt naudoju jau 7 metai ir tikrai viską apie jas žinau ir kaip jos veikia.Su tom butaforinėm mėnesinėm,tai prajuokinot lotuliukas.gif ,vartojant kt vyksta visi normalūs procesai išskyrus ovuliaciją ir apsivaisinimą,vyksta normalus ciklas ir normalios mėnesinės.
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2008 12 18, 23:24)

kuo dabar tikėt?

Nu jau merginos, negasdinkit Naujokes!!!

Viskas cia teisingai ir nieko baisaus isgert daugiau negu 21 tablete, galima papildomai isgert tiek, kiek reikia tableciu is kitos pakuotes, nesvarbu, ar visa, ar tik kelias tabletes, svarbu, kad vienu kartu negerti maziau nei 21 tablete pries darant 7 dienu pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 12 19, 15:47)
taip rašo visuose info lapeliuose ir parodykit kur parašyta kitaip?

Nr 1
Nr 2
Nr 3
ir t.t.
Norėdama atitolinti mėnesines, baigusi tabletes iš vienos pakuotės nedarykite pertraukos, o iškart pradėkite naują pakuotę. Tarpą tarp mėnesinių galima ilginti tiek, kiek norite, bet ne ilgiau kol baigsis naujosios pakuotės tabletės. Vartojant antros pakuotės tabletes gali šiek tiek pateplioti (lašai arba kraujo dėmės) arba prasidėti kraujavimas. Naują pakuotę pradėkite po įprastinės septynių dienų pertraukos.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 12 19, 15:47)
vartojant kt vyksta visi normalūs procesai išskyrus ovuliaciją ir apsivaisinimą,vyksta normalus ciklas ir normalios mėnesinės.

Zinau, kad ciklo fazes trys: folikuline, ovuliacine, liuteinine. Kurie ciklo procesai naudojant kontraceptikus vyksta? Tikrai nezinau ir per daug nesidomejau, tad butu idomu, jei paaiskintumete.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2008 12 19, 16:30)
Nr 1
Nr 2
Nr 3
ir t.t.
Norėdama atitolinti mėnesines, baigusi tabletes iš vienos pakuotės nedarykite pertraukos, o iškart pradėkite naują pakuotę. Tarpą tarp mėnesinių galima ilginti tiek, kiek norite, bet ne ilgiau kol baigsis naujosios pakuotės tabletės. Vartojant antros pakuotės tabletes gali šiek tiek pateplioti (lašai arba kraujo dėmės) arba prasidėti kraujavimas. Naują pakuotę pradėkite po įprastinės septynių dienų pertraukos.

Nu bet pvz.Yasminele aiškiai parašyta,kad pakuotę reik pabaikt,ant kitų dviejų rašo,kad hgalima ir nesugert visos antros pakuotės.Labai įdomiai,bet koks tikslas buvo nepabaigt tos pakuotės,nu bū mergina neturėjus vieną mėnesį mėnesinių ir šventes sau linksmai atšventus.Nu tai kaip tau su tom mėnesinėm ar atsirado? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 19 gruodžio 2008 - 16:00