[quote=kamputyje,2008 12 19, 17:16]Yasminelle: "Norint atitolinti kraujavimą, baigus tabletes iš vienos pakuotės nereikia
daryti pertraukos, o pradėti naują pakuotę. Laikotarpį be kraujavimo galima
ilginti
tiek, kiek norima kol baigsis naujosios pakuotės tabletės. " t.y. nuo 1 iki 21 tabletės. Atsibodo. Baigiu.
[/quote]
Labai idomiai gaunasi-laikau rankoj Yasminele info knigutę skaitau skaitau ir matau,kad internetinem info lapalyja parašyta kitaip nei manajame,nes manajam parašyta,kad reikpabaigt pakuotę,citatą iš info lapelio jau buvau įdėjus vienam poste.
Papildyta:
[quote=naujokė--,2008 12 19, 17:02]
taip rašo visuose info lapeliuose ir parodykit kur parašyta kitaip?
aš kt naudoju jau 7 metai ir tikrai viską apie jas žinau ir kaip jos veikia.Su tom butaforinėm mėnesinėm,tai prajuokinot

,vartojant kt vyksta visi normalūs procesai išskyrus ovuliaciją ir apsivaisinimą,vyksta normalus ciklas ir normalios mėnesinės.
[/quote]
čia ne į temą, aišku, bet vis tiek toks vaizdas, kad rašo dvylikos metų mergaitė. AŠ VISKĄ APIE TAI ŽINAU. nu va, bet pasirodo, kad nežinai visko, jei net mano situaciją įvertinai neteisingai ir mane privertei visiškai be reikalo pergyvent ir durne pasijaust, kad net tokių paprastų dalykų neišsiaiškinu. o pasirodo, kad viską aš gerai žinojau, tiesiog tu ne viską žinai, kaip sakai...
Papildyta:
juk ryte jau rašiau, kad prasidėjo...
[/quote]
Ko taip nervuojatės ir kam čia taip įžeidinėt ir sulygint mane su 12 metų mergaite.Patikėkit man du kart daugiau nei dvylika.Gal mano žinios pasenusios,nes ankščiau tikrai rašydavo ant visų kt infolapelių,kad reik pabaigt pakuotę.Šeip jau pačios reikalas viską iki galo išsaiškint prieš kažką darant,o ne daryt,o paskui ups kažkas netaip.Turi būt užtikrinta tuo ką darai.Niekas čia nenorėjo,kad durne pasijaustum,tik tavo požiūris labai idomu,kad pirma darai,o paskui mastai ar gerai padarei,todėl ir nusistebėjom tavo tokiu elgesiu.