Įkraunama...
Įkraunama...

Vienų KT keitimas kitomis

taip rašo visuose info lapeliuose ir parodykit kur parašyta kitaip?aš kt naudoju jau 7 metai ir tikrai viską apie jas žinau ir kaip jos veikia.Su tom butaforinėm mėnesinėm,tai prajuokinot lotuliukas.gif ,vartojant kt vyksta visi normalūs procesai išskyrus ovuliaciją ir apsivaisinimą,vyksta normalus ciklas ir normalios mėnesinės.
[/quote]

čia ne į temą, aišku, bet vis tiek toks vaizdas, kad rašo dvylikos metų mergaitė. AŠ VISKĄ APIE TAI ŽINAU. nu va, bet pasirodo, kad nežinai visko, jei net mano situaciją įvertinai neteisingai ir mane privertei visiškai be reikalo pergyvent ir durne pasijaust, kad net tokių paprastų dalykų neišsiaiškinu. o pasirodo, kad viską aš gerai žinojau, tiesiog tu ne viską žinai, kaip sakai...
Papildyta:
juk ryte jau rašiau, kad prasidėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 12 19, 16:58)
Nu bet pvz.Yasminele aiškiai parašyta,kad pakuotę reik pabaikt

Yasminelle: "Norint atitolinti kraujavimą, baigus tabletes iš vienos pakuotės nereikia
daryti pertraukos, o pradėti naują pakuotę. Laikotarpį be kraujavimo galima
ilginti tiek, kiek norima kol baigsis naujosios pakuotės tabletės. " t.y. nuo 1 iki 21 tabletės. Atsibodo. Baigiu. huh.gif
Atsakyti
[quote=kamputyje,2008 12 19, 17:16]Yasminelle: "Norint atitolinti kraujavimą, baigus tabletes iš vienos pakuotės nereikia
daryti pertraukos, o pradėti naują pakuotę. Laikotarpį be kraujavimo galima
ilginti tiek, kiek norima  kol baigsis naujosios pakuotės tabletės. " t.y. nuo 1 iki 21 tabletės. Atsibodo. Baigiu.  huh.gif
[/quote]
Labai idomiai gaunasi-laikau rankoj Yasminele info knigutę skaitau skaitau ir matau,kad internetinem info lapalyja parašyta kitaip nei manajame,nes manajam parašyta,kad reikpabaigt pakuotę,citatą iš info lapelio jau buvau įdėjus vienam poste.
Papildyta:
[quote=naujokė--,2008 12 19, 17:02]
taip rašo visuose info lapeliuose ir parodykit kur parašyta kitaip?aš kt naudoju jau 7 metai ir tikrai viską apie jas žinau ir kaip jos veikia.Su tom butaforinėm mėnesinėm,tai prajuokinot lotuliukas.gif ,vartojant kt vyksta visi normalūs procesai išskyrus ovuliaciją ir apsivaisinimą,vyksta normalus ciklas ir normalios mėnesinės.
[/quote]
čia ne į temą, aišku, bet vis tiek toks vaizdas, kad rašo dvylikos metų mergaitė. AŠ VISKĄ APIE TAI ŽINAU. nu va, bet pasirodo, kad nežinai visko, jei net mano situaciją įvertinai neteisingai ir mane privertei visiškai be reikalo pergyvent ir durne pasijaust, kad net tokių paprastų dalykų neišsiaiškinu. o pasirodo, kad viską aš gerai žinojau, tiesiog tu ne viską žinai, kaip sakai...
Papildyta:
juk ryte jau rašiau, kad prasidėjo... g.gif
[/quote]
Ko taip nervuojatės ir kam čia taip įžeidinėt ir sulygint mane su 12 metų mergaite.Patikėkit man du kart daugiau nei dvylika.Gal mano žinios pasenusios,nes ankščiau tikrai rašydavo ant visų kt infolapelių,kad reik pabaigt pakuotę.Šeip jau pačios reikalas viską iki galo išsaiškint prieš kažką darant,o ne daryt,o paskui ups kažkas netaip.Turi būt užtikrinta tuo ką darai.Niekas čia nenorėjo,kad durne pasijaustum,tik tavo požiūris labai idomu,kad pirma darai,o paskui mastai ar gerai padarei,todėl ir nusistebėjom tavo tokiu elgesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 19 gruodžio 2008 - 17:07
aš neįžeidinėju, tiesiog sakau, kad negalima visada visko žinoti ir prieš tikinant kitą žmogų, kad jis padarė klaidą, reikia pačiam įsitikint, kad esi teisus
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2008 12 19, 18:01)
aš neįžeidinėju, tiesiog sakau, kad negalima visada visko žinoti ir prieš tikinant kitą žmogų, kad jis padarė klaidą, reikia pačiam įsitikint, kad esi teisus

Na gerai,gal ir perlenkėm lazdą ir perdaug prigasdinom.Žinai aš kasdien neskaitau naujų mėnesinių atitolinimo būdų.Visada žinojau,kad reik pabaigt pakuotę ir info lapeliuose taip rašydavo ir ginekologai taip sakydavo,bet matyt kt konpanijos nusprendė,kad nieko tokio jai ir nepabaigsi ir pradėjo rašyt kitaip.Patikėk mano knygelėj 2008 metų parašyta,kad pakuotrę reik pabaigt ir tada daryt pertrauka,o internete apie taspačias kt rašo kitaip,tai vat čia ir gavos nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 12 19, 18:13)
Na gerai,gal ir perlenkėm lazdą ir perdaug prigasdinom.Žinai aš kasdien neskaitau naujų mėnesinių atitolinimo būdų.Visada žinojau,kad reik pabaigt pakuotę ir info lapeliuose taip rašydavo ir ginekologai taip sakydavo,bet matyt kt konpanijos nusprendė,kad nieko tokio jai ir nepabaigsi ir pradėjo rašyt kitaip.Patikėk mano knygelėj 2008 metų parašyta,kad pakuotrę reik pabaigt ir tada daryt pertrauka,o internete apie taspačias kt rašo kitaip,tai vat čia ir gavos nesusipratimas.

ne veltui taip ir pavadinta tema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokė--: 19 gruodžio 2008 - 17:15
QUOTE(naujokė-- @ 2008 12 19, 18:14)
ne veltui taip ir pavadinta tema  thumbup.gif

lotuliukas.gif aš ir tą pati pagalvojau kai parašiau tą žodį biggrin.gif
Atsakyti
bet vadinasi, kad daugumos ginekologu zinios irgi yra pasenusios... kai naudojau geriamas tabletes, aiskino, kad isgeri be pertraukos nauja pakuote, tada darai jau pertrauka. dabar naudoju pleitra, tai nauja ginekologe irgi ta pati pasake-nedarai pertraukos, o iskart klijuoji nauja pleistra. kai suklijuoji visus tris, tada darai pertrauka. del to ir buvau tokia isitikinus, kad turi visa pakuote isgerti. dabar paziurejau tuos info lapelius, tai tikrai atnaujintos zinios.
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 12 20, 14:43)
bet vadinasi, kad daugumos ginekologu zinios irgi yra pasenusios... kai naudojau geriamas tabletes, aiskino, kad isgeri be pertraukos nauja pakuote, tada darai jau pertrauka. dabar naudoju pleitra, tai nauja ginekologe irgi ta pati pasake-nedarai pertraukos, o iskart klijuoji nauja pleistra. kai suklijuoji visus tris, tada darai pertrauka. del to ir buvau tokia isitikinus, kad turi visa pakuote isgerti. dabar paziurejau tuos info lapelius, tai tikrai atnaujintos zinios.

Tai,kad pačios farmacijos kompanijos mus klaidina,daug metų rašo vienaip,o paskui ir naujų varijantų prirašo,o mano knigelėj šį mėn pirktų kt ir dabar dar rašo,kad reik sugert visą pakuotę.Gal ginekologės turėtų žinot tuos pakeitimus,bet kažinar jos kasdien ieško naujos info apie jau žinomus preparatus.
Atsakyti
As gal kvaila 12mete, bet apie rimtus hormoninius vaistus diskutuoju, konsultuojuos su savo gine, o ne su internetiniu pulapiu. cia yra mano asmenine nuomone kurios nereikia peikti, ar priimti i sirdi. she po balioniuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 21, 20:24)
As gal kvaila 12mete, bet apie rimtus hormoninius vaistus diskutuoju, konsultuojuos su savo gine, o ne su internetiniu pulapiu. cia yra mano asmenine nuomone kurios nereikia peikti, ar priimti i sirdi. she po balioniuka  4u.gif  4u.gif  4u.gif

manau niekas nenori rizikuoti, todel bent jau as irgi pasikonsultuoju su ginekologe, jei kazkas neaiskaus buna. kadangi turiu fibroadenoma, kurios viena is daugelio priezasciu galetu buti kontraceptikai, tai konsultavausi ir su onkologais, ar tikrai nieko blogo nebus, jei toliau vartosiu.
manyciau ginekologes irgi ne visada viska ismano, nors privaletu sekti naujienas, jei jau israsineja receptus.
zadu eiti pas privacia ginekologe, tai reikes paklausti jos. bus eksperimentas biggrin.gif
Atsakyti
As del savo ginekologes kompetencijos esu raimi, tai ir issniukstineju is jos biggrin.gif
Atsakyti