Įkraunama...
Įkraunama...

Vienų KT keitimas kitomis

Niekur nerandu atsakymo. Netyčia pražiopsojau naujos pakuotės gėrimo dieną ir susidarė didesnė nei 7 dienų pertrauka. Ar man reiktų naują pakuotę pradėti dabar ar po mėnesio?
Atsakyti
Nuo 1 mėnesinių dienos. Jei pradėsit dabar, reiks apsaugą vis tiek naudot papildomai ir manau, kad gali sutrikt ciklas.
Atsakyti
Na as cia ne del tableciu, bet gal galit patart 4u.gif naudoju kontraceptini zieda, bet del salutiniu poveikiu jis man netinka.. dabar po mm tureciau detis ji vel, bet ar vietoj KŽ galiu klijuotis pleistra? 4u.gif
Atsakyti
O kokie tie salutiniai poveikiai nuo ziedo pasireiske? Manau, kad reiktu su gydyroju pasitart, bet tikriausiai galima smile.gif
Atsakyti
Nenoras myletis, nuolatinis nuotaikos nebuvimas, padidejes apetitas, galvos svaigimas.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atrodo nesudetingas klausimas, bet niekur nerandu atsakymo.

Geriau vienas kontraceptines tabletes [Etindros]. Pervaziavau gyventi i kita kontinenta - cia Etindros nera. Nusipirkau kitu, veikliosios medziagos tos pacios ir ju kiekiai taip pat [konkreciai mano atveju 3/0.03].

Kadangi man cia su kalba sudetinga, su vaistininke taip iki galo nesugebejau susisneketi. Ar siuo atveju galiu daryti pertrauka, pradeti gerti naujasias po 7 dienu ir jaustis saugiai ar pertraukos geriau nedaryti? Nes kontraceptines kaip ir tos pacios, tik pavadinimas skiriasi.

Isvis vartoju kontraceptines dar tik 3 menesius, todel jeigu imanoma, noreciau isvengti to pertraukos nedarymo, bet nenoriu ir baimintis del galimo nestuke.gif

Atsakyti
sveikos.visa laika geriau KT novynete,pasibaigus pertraukai t.y.7 dienos.Tada per klaida nusipirkau Lyndinete.Praejus kokioms 8 dienoms prasidejo netiketai mmmmm kodel? g.gif ar gali buti tedel kad pakeiciau KT ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 01 rugsėjo 2011 - 08:26
Sveikos,
Turiu kiek kitoki klausima, gal ir kvaila, nes kontraceptiniu tableciu vartojime esu naujoke 4u.gif Isgeriau viena pakuote, dabar laukiu menesiniu, po to gersiu antraja. Klausimas toks: ar galiu kiek 'pastumti' gerimo laika? 1aja geriau 8 vakaro, bet supratau, kad nepatogus man laikas blush2.gif doh.gif . Ar galeciau antra pakuote pradet gert 9 ar 10 val? Jei 2aja pakuote pradesiu vartoti keliomis valandomis veliau, ar reikes savaite papildomai saugotis, ar nieko baisaus? blush2.gif
Atsakyti
Nereiks papildomai saugotis, juk nuo naujo ciklo pradėsit, o ir šiaip ar taip ta 1 - 2 val didelės įtakos efektyvumui neturi.
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 08 18, 18:33)
O kokie tie salutiniai poveikiai nuo ziedo pasireiske? Manau, kad reiktu su gydyroju pasitart, bet tikriausiai galima smile.gif

Pritariu. Nieko organizmui neturėtų nutikti. Gali drąsiai klijuotis pleistrą. Jei nori jaustis visiškai rami, gydytojos užklausk.
Atsakyti
Sveiki. Lietuvoje naudojau Regulon (0,15mg;0,03mg) kontraceptines tabletes, taciau siuo metu esu uzsienyje, kur jomis neprekiaujama, tad vaistininke paskyre Practil tabletes su tokia pat hormonu doze (0,15mg/0,03mg). Ar galiu testi vartojima, tarsi tai butu tos pacios tabletes, t.y. padaryti 7 dienu pertrauka po paskutines Regulon tabeltes, ir tik tuomet pradeti nauja pakuote Practil; ar vis delto tai skaitosi kaip kontraceptiniu tableciu keitimas ir pertraukos tureciau nedaryti?

Atsakyti