Įkraunama...
Įkraunama...

Prekybos ir pramogų centras"PANORAMA"

Man patiko "Panorama" thumbup.gif nors aplekiau gana greitai, viska vienu ypu tik apzirejau, bet:netoli namu, erdvu, ne taip klaidu kaip "Akropolyje" ir sistema parduotuviu, isdestymas geras.Na, zodziu, verta sugrizti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man patiko, kad restoranai ne tokie, kaip kitur, yra ir kibinų, ir rusų patiekalų, ir brazilų, ir japonų-kiniečių viename. Žinoma, apie maisto kokybę nekomentuosiu cool.gif Apie ją bus galima pakalbėti po kurio laiko, kai įsivažiuos, nes dabar tragiška. Aptarnavimas taip pat.

renax, gera idėja thumbup.gif Dėl to Akropolis ir patrauklesnis, nes ten yra ir pigesnių, ir brangesnių dalykų, harmonija ir visiems pagal kišenę.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 11 17, 16:36)
Čia tai - jei dega žalia, dar nereiškia kad ten laisva  verysad.gif

Va ir man užkliuvo, kad prie "rezervuotų" vietų irgi dega žalios lemputės... Galėtų degti raudonos, taip parodytų, kad kitiems negalima į jas statytis. Nes iš šono važiuojant į kabančias lenteles galima ir neatkreipti dėmesio.

QUOTE(l'eau @ 2008 11 17, 17:46)
mėlyna šviesa daroma apsaugai nuo narkomanų. joje jie į venas nepataiko.

O kiek jau tų narkomanų eina į parduotuvių tualetus narkotikų leistis?.. (gal tai didelė problema, aš nežinau). Bet nesmagu, kad visi kiti turi per juos akis su ta mėlyna šviesa gadinti. Šiaip aš manau, kad mėlyna šviesa "naudinga" prekybcentrams dar ir tuo, kad joje blogiau matosi nešvarios tualetų grindys ir kt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 11 17, 23:18)
Čia tos iš RITUALS?  g.gif Aš pirkau, tai bijau dabar

taip, tos pacios, siaip jei jau man nutiko beda, nebutinai nutiks ir jums - tik as ju i lentyna virsuj nedeciau, o laikyciau ant vonios krasto, kad jei jau begs, tai ne ant kitu daiktu, o saugiai i vonia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 11 18, 13:44)
taip, tos pacios,  siaip jei jau man nutiko beda, nebutinai nutiks ir jums - tik as ju i lentyna virsuj nedeciau, o laikyciau ant vonios krasto, kad jei jau begs, tai ne ant kitu daiktu, o saugiai i vonia  4u.gif

Aš tai tas putas nešiojuosi sportiniame krepšyje (nes pastoviai esinu į sporto salę). Būt nemalonu, jei krepšyje man toks fokusas nutiktų unsure.gif
Atsakyti
parsyta ju puslapy, kad dirba iki 24 h, tai cia kam taikoma? visom parduotuvem ar tik rimi ir restoranam, kavinem?
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2008 11 18, 22:46)
parsyta ju puslapy, kad dirba iki 24 h, tai cia kam taikoma? visom parduotuvem ar tik rimi ir restoranam, kavinem?

Na neturetu parduotuves dirbti iki 24 val. Labai abejoju..
O kavines ir rimi, tai kas be ko smile.gif
Atsakyti
O man visai patiko, gal del to, kad buvau eiline savaites diena,tai zmoniu beveik nebuvo.Isdestymas parduotuviu visai neblogas man pasirode, o ir siaip, gana jauku.Tiesa,Rimi pasigedau kasu tevams su vaikais ir nestuke.gif .Ir dar...lifto reikejo laukti ilgiau nei ilgai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 17, 17:46)
mėlyna šviesa daroma apsaugai nuo narkomanų. joje jie į venas nepataiko.
man pc nepatiko, nė vienos geros parduotuvės schmoll.gif

Iš kur žinai? mastau.gif
O aš galvoju, kam tos mėlynos šviesos maximų WC g.gif Nepatinka man ta šviesa.
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 11 20, 16:44)
Iš kur žinai? mastau.gif
O aš galvoju, kam tos mėlynos šviesos maximų WC g.gif Nepatinka man ta šviesa.

geras ir as niekada apie tai nesusimasciau del tos spalvos WC rolleyes.gif
Atsakyti
Man patiko,tai,kad zmoniu mazai
Atsakyti
QUOTE(*Aya* @ 2008 11 21, 13:26)
Man patiko,tai,kad zmoniu mazai

pridygo tu centru daugybe doh.gif
Atsakyti