Įkraunama...
Įkraunama...

Prekybos ir pramogų centras"PANORAMA"

Man tai ta panorama nlb kazkaip patinka smile.gif uzsuku tik del to, kad ji man pakeliui 4u.gif drabuziu parduotuves kazkokios mazytes (pvz. RESERVED, Bershka) Step Top parduotuve irgi visai maza. Visai neblogu dalykeliu randu Panoramos Montone, Imitz Erdves daug - tai faina thumbup.gif Bet Akropolis mielesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 12 22, 08:00)
Pati antrą kartą įsitikinau vienu dideliu Panoramos pliusu prieš Akropolį - drabužių parduotuvėse ten kur kas mažiau išpirkta. Galima rasti reikiamą dydį, kurio seniai nebėra Akropolyje.

thumbup.gif būtent...šiandien pagaliau vakare nuvarėm, tai smagumėlis:) jokių eilių, prekių daugiau ir įvairesnių...
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 01 02, 21:10)
jezusmarija, vos masina atradau lotuliukas.gif

dėl automobilių aikštelės, tai pritarius- tikrai painu smile.gif tačiau parduotuvės ir aplinka man labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Buvau tik viena karta ir labai skubejau bet nuomone tokia- uz Akropoli geriau smile.gif Na, aikstele paini bet uztai didele thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat patiko, kad eilių nebuvo. Nors viso nespėjom apžiūrėt, Rimi tik apsiprekinom. Kas nepatiko - tai, kad Rimi iš vaisių daržovių praktiškai nebuvo pasirinkimo - labai jau apgedę, apvytę. Gal neišperka, tai pasenę prekės stovi.. Gal tik taip pataikėm g.gif
Atsakyti
O man jau pradeda patikti rolleyes.gif : jau orientuojuosi kur auto pastatyti ir pro kur išvažiuoti, apsilankau knygyne, suvalgau šviežią sriubą sriubinėje užeigoje, po to pakylu užkandu sušių, po to užsuku į kelias pamėgtas parduotuves, po to nusileidžiu į pustuštę Rimi, pakeliui vyninėje prigriebiu kelis butelius vyno/šampano ir namo biggrin.gif
Atsakyti
Vienintele parduotuve kuri man panoramoj patinka tai chicco. nerealiai grazus daikteliai musu maziukams wub.gif
Atsakyti
Mamytės ir tėveliai!! smile.gif

šiandien buvau, neįtikėtina, nuolaidos visose vaikiškų prekių parduotuvėse kai kur siekė net 70%!! 4u.gif

nupirkau mažajam dviratuką, kainavo 499, o aš paėmiau už 150! argi nenuostabu!

Atsakyti
QUOTE(Eurogirl @ 2009 05 26, 23:42)
Mamytės ir tėveliai!!  smile.gif

šiandien buvau, neįtikėtina, nuolaidos visose vaikiškų prekių parduotuvėse kai kur siekė net 70%!!  4u.gif

nupirkau mažajam dviratuką, kainavo 499, o aš paėmiau už 150! argi nenuostabu!

o jūs tikra,kad jis ankščiau tiek kainavo,nes dažnai užrašo didesnę kainą ir nubraukia atseit nuolaida. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 05 27, 21:41)
o jūs tikra,kad jis ankščiau tiek kainavo,nes dažnai užrašo didesnę kainą ir nubraukia atseit nuolaida. 4u.gif

ankščiau aš jį buvau nusižiūrėjusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eurogirl @ 2009 05 28, 16:45)
ankščiau aš jį buvau nusižiūrėjusi wink.gif

Na tada smagu,kad taip pigiai apsipirkote thumbup.gif o paklausiau todėl,kad būna pvz.prekė 200lt,prieš akciją užkelia kainą 300lt ir padaro akciją ir gaunas tas pats kas be akcijos būtum pirkes prieš mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 01 11, 03:24)
thumbup.gif  būtent...šiandien pagaliau vakare nuvarėm, tai smagumėlis:) jokių eilių, prekių daugiau ir įvairesnių...

Akroplyje gal ir faina, kad visko daug, bet tiesa pasakius aš žiauriai pavargstu. Ir su vežimėliu labai sunku, jei lyja blogai. Toli varinėti - blogai, daug žmonių, stumdosi. O Panoramoje vertinu požeminę aikštelę, atvažiuoji su vaiku (ar lietus ar saulė plieskia - jokio skirtumo). Vietos čia daug, tai su vežimėlių - kiek nori kur nori, niekas nestumdo smile.gif Ir vaikiškų prekių parduotuvės thumbup.gif ypač mothercare. Dabar nuolaidos iki 50 proc. Galų gale realios kainos vaikiškų rūbų prasidėjo.
šią savaitę su vaiku varysiu į Jonines Panoramoje. Gal kas prisijungs?
Atsakyti