Įkraunama...
Įkraunama...

Prekybos ir pramogų centras"PANORAMA"

man panorama nepatiko, ypac nuvyle restoranu zona. ten tik normalesnis Gand Bey
Atsakyti
Man visai patiko ta požeminė aikštelė, tikrai maloniau atvažiuoti, nei į Europą.
Atsakyti
man tai nepatiko, kazkaip nejauku, atmosfera man kazkokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 28, 18:34)

Vistik mielesnis Akropolis, kad ir ilgas. Bent jau žinau, kas kokiam gale ir kur geriau mašiną pasistatyti, kad daug neklaidžioti. Nueinu į kiną, čia pat nusileidusi išgeriu kavos ar pavalgau, čia pat užsuku į patogų knygyną ir į Maximą, kartais reikia smulkmenų Ermitaže. Ir galiu važiuoti namo lotuliukas.gif  Tad man svarbu, kad yra kinas, dar smagus boulingas. Kartingas visiškai neaktualus schmoll.gif

drinks_cheers.gif man ir akropolis mielesnis wub.gif gal todel kad senai ten jau launkausi ir viska puikiai zinau smile.gif
Atsakyti
"Panoramoj" dar nebuvau, bet už "Akropolį" baisiau turbut jau nieko negali būt unsure.gif
Atsakyti
O kuo konkrečiai jis toks baisus?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 06, 23:26)
O kuo konkrečiai jis toks baisus?

Tiesiog vos įkėlus ten koją, norisi iš jo dingti kuo greičiau. Nesu pirkimo maniakė - gal todėl unsure.gif
Atsakyti
Aš taip pat nesu pirkimo maniakė, greičiau atvirščiai, negaliu pakęsti šio proceso. Bet tame ir patogumas, kad Akropolis gali pasiūlyti ne tik parduotuves, kuo kolkas apsiriboja "Panorama", "Europa" ar VCUP.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 07, 11:51)
Aš taip pat nesu pirkimo maniakė, greičiau atvirščiai, negaliu pakęsti šio proceso. Bet tame ir patogumas, kad Akropolis gali pasiūlyti ne tik parduotuves, kuo kolkas apsiriboja "Panorama", "Europa" ar VCUP.

"Akropolis", "Europa", VCUPas, "Panorama" ir visi kiti PC man tik PARDUOTUVĖS, ir ne daugiau schmoll.gif Niekada nėjau ir neisiu ten nei valgyti, nei į kiną, nei į nieką kita. Negaliu pakęsti tokio kombaino - viskas viename rolleyes.gif Turbūt niekada nesuprasiu žmonių, kurie, pvz., "Akropolį", renkasi kaip laisvalaikio leidimo vietą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 07, 12:51)

O kas yra Akropoly, ko nėra, tarkim, Panoramoj?
Atsakyti
Man aktualiausia ir patogiausia - kinoteatras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 10, 11:43)
Man aktualiausia ir patogiausia - kinoteatras 4u.gif

Tiesa, kino teatras, dar boulingas thumbup.gif O Panorama turi kartodroma cool.gif
Atsakyti