Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
turėjau gan ryškią ryškią "negro" juostą ir turiu sūnų smile.gif
Sakykit mamytes tos kurios turejo ta juosta, ar ji nors kiek pasvieses ar praeis ir kada?
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2010 04 17, 12:43)
gali sakyt ka nori tongue.gif turiu mergyte, ir tikrai buvau grazi visa nestuma smile.gif cia labiau nuo moters organizmo manau priklauso.

as taip pat pagimdziau dukryte, o nestumo metu buvau tikrai grazi. dauguma zmoniu net stebejosi, kad jei nesimatytu pilvo nepagalvotu kad as laukiuosi. as ir manau kad tai nuo organizmo priklauso, dar ir nuo maisto ir vartojamu vitaminu.
Atsakyti
QUOTE(Kisssanka @ 2010 04 25, 02:05)
turėjau gan ryškią ryškią "negro" juostą ir turiu sūnų smile.gif
Sakykit mamytes tos kurios turejo ta juosta, ar ji nors kiek pasvieses ar praeis ir kada?

turejau ir as ta juosta, turiu sunu, drauge ka tik pagimde dukryte ir irgi turi ta juosta. priklauso ne nuo lites o nuo to kaip tu atrodai, daugiusia jas turi tamsesnio gimio, nebutinai odos spalva, bet ir tamseplaukes turi.

o del to ar isniks, butinai isniks, tik va jau nelabai bepamenu tiksliai. bet per pirmus metus po gimdimo nuo jos nei kvapo neliks mirksiukas.gif
Atsakyti
turėjau gan ryškią juostą ant pilvo ir gimė mergaitė bigsmile.gif
Atsakyti
Pas man nera tos juostos (atrodo melanino juosta wadinama),bet 2 kart echo rode berniukas,o wiena karta parode mergyte tongue.gif
Atsakyti
dabar tos juostos nebera. 2kart buvau nescia.turiu 2 mergaites,ir dukart turejau lb ryskia juosta,(po to ji svieseja ir isnyksta.) 4u.gif
Atsakyti
Turiu dvi mergaites smile.gif . Su pirma rudos juostos ant pilvo neturėjau, o su antra buvo labai ryški ruda juosta smile.gif
Atsakyti
g.gif Nu pas mane nebuvo visai nekokiu juostu. Pirma dukrele,antras sunus.
Tik kada planavom sunu,man viena pana pasake: kad vyras turi susilaikit nuo seksu ilgyau,ir iskart po menesinius reike gamint.As pastojau 2 d.po men. ir sunus, gal ir tiesa,ir dydelis noras sunaus biggrin.gif
Atsakyti
Neturejau juostos,o gime sunus
Atsakyti
QUOTE(vitalija02 @ 2010 05 12, 14:14)
Neturejau juostos,o gime sunus

As irgi su pirmuoju juostos jokios neturejau ir gime berniukas, o dabar laukiam mergaites, o juostos taip pat nera 4u.gif
Atsakyti
Su pirmąja juostos neturėjau- gimė mergaitė, su antrąja juosta buvo labai ryški- gimė mergaitė biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Pasigyriau,kad netuliu juostos,o db va gal 2sav kaip pasirodziusi biggrin.gif
Atsakyti