na,esu tamsi,taciau juosta labai neryski,o laukiames berniuko

Sveikos,
Mano atveju - pirmais dviem kartais
jokios juostos nebuvo ir rezultatas - mergaitės.
Trečią kartą juosta buvo ryški nuo pat nėštumo pradžios ir tik ryškėjo - rezultatas - berniukas. Ir sakyčiau labai negraži ta juosta
, o dingo po gero pusmečio.
Mano atveju - pirmais dviem kartais

Trečią kartą juosta buvo ryški nuo pat nėštumo pradžios ir tik ryškėjo - rezultatas - berniukas. Ir sakyčiau labai negraži ta juosta

Pas mane irgi buvo labai ryski juosta per visa pilva ir turim berniuka
Bet kada gi ji man pranyks?
Nes jau praejo beveik 3.5men.o ji tokia pat ryski kaip ir buvo. Tai gal jau cia pazenklinta visam gyvenimui?

QUOTE(Horo @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

juosta buvo tikrai ganėtinai ryški, tačiau turiu mergytę, tai vadinasi nepasitvirtino...

na as turejau tikrai ryskia negro juosta, gime nusotabi dukryte, ir dar juosta zemiau bambos labiau buvo desinej pusej, o sako bsu mergaite, na man sutapo o sako jei juosta eina kairej pusej - gims berniukas...na bet as manau ,kad man cia tik sutapimas..
as taip pat turiu ryskia ta juosta, ir turiu berniuka

Pas mane labai ryski juosta ir be galo tamsus pilvas visa nestuma buvo ir rezultate berniukas gime
ir dabar labai negraziai atrodo ir ta juosta ir tas juodas mn pilvas...

na pas mane ryski ryski ta juosta ir gime mergaite
na gal tik pasitvirtino tas mitas kad mergaites ir mamos grozi vagia, tai pradzioje nestumo tiek riebi oda budavo, net atrodydavo kad bega taukai nuo jos

Pas mane juostos nebuvo, tik labai neryški žemiau bambos. Gimė sūnus.
Juosta ant pilvo gana ryski
, turiu mergaite
, nors su pirmaja nebuvo isvis juostos