Turejau ir as juota nezymia,per trecdali pilvo,pagimdziau mergyte

Turejau rudą juostą-pagimdziau sunu

Turėjau tris ryškias juostas
, turiu tris nuostabias dukras

Turėjau ryškią juostą (ir iki šiol turiu) ir gimė mergytė
Tiesa, labiausiai ji išryškėjo antroje nėštumo pusėje, gal netgi 3 trimestre daugiausiai.

Tiesa, labiausiai ji išryškėjo antroje nėštumo pusėje, gal netgi 3 trimestre daugiausiai.
pirmą kartą apie tai girdžiu.
Nei per pirmą nei per antrą nėštumą jokių juostų neturėjau, o turiu dukrą ir sūnų.
Džiaugiuosi tik tiek, kad jokių nėštumo ir gimdymo žymių neliko
Nei per pirmą nei per antrą nėštumą jokių juostų neturėjau, o turiu dukrą ir sūnų.

QUOTE(Horo @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

juosta nebuvo labai ryski, blankoka, ir turiu sunu

Nei viena nestuma neturejau juostos. Pirmas gime sunelis, dabar mergaite

o kada ta juosta isnyks?
Mane ji taip uzknisa....
Negi reiks eiti salinti kaip nors pas odos daktara

QUOTE(linkakalinka @ 2011 10 11, 02:04)
pirmą kartą apie tai girdžiu.

Va ir pas mane tas pats. Net nezinau kas tas yra

Kaip ir pilvo forma, taip ir juostos manau tik mitas
man niekas neatitiko. Pirma nestuma buvo neryski juosta, visi man prognozavo suneli, ir pilvo forma ta turejo patvirtinti, o sulaukem isdykeles dukrytes
o antra nestuma juostos jokios nebuvo - turim suneli