Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Turejau ir as juota nezymia,per trecdali pilvo,pagimdziau mergyte 4u.gif
Atsakyti
Turejau rudą juostą-pagimdziau sunu smile.gif
Atsakyti
Turėjau tris ryškias juostas nestuke.gif , turiu tris nuostabias dukras flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Turejau ryskia - gime mergaite smile.gif
Atsakyti
Turėjau ryškią juostą (ir iki šiol turiu) ir gimė mergytė wub.gif
Tiesa, labiausiai ji išryškėjo antroje nėštumo pusėje, gal netgi 3 trimestre daugiausiai.
Atsakyti
pirmą kartą apie tai girdžiu.
Nei per pirmą nei per antrą nėštumą jokių juostų neturėjau, o turiu dukrą ir sūnų.
Džiaugiuosi tik tiek, kad jokių nėštumo ir gimdymo žymių neliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

juosta nebuvo labai ryski, blankoka, ir turiu sunu smile.gif
Atsakyti
Turejau labai neryskia juosta, gime sunelis.
Atsakyti
Nei viena nestuma neturejau juostos. Pirmas gime sunelis, dabar mergaite 4u.gif
Atsakyti
o kada ta juosta isnyks? g.gif Mane ji taip uzknisa.... doh.gif Negi reiks eiti salinti kaip nors pas odos daktara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linkakalinka @ 2011 10 11, 02:04)
pirmą kartą apie tai girdžiu.
Nei per pirmą nei per antrą nėštumą jokių juostų neturėjau, o turiu dukrą ir sūnų.
Džiaugiuosi tik tiek, kad jokių nėštumo ir gimdymo žymių neliko  thumbup.gif

Va ir pas mane tas pats. Net nezinau kas tas yra g.gif Pirma gime mergyte, dabar laukiuosi sunaus, kas gims tiksliai pasakyt negaliu, bet manau, kad cia mitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir pilvo forma, taip ir juostos manau tik mitas biggrin.gif man niekas neatitiko. Pirma nestuma buvo neryski juosta, visi man prognozavo suneli, ir pilvo forma ta turejo patvirtinti, o sulaukem isdykeles dukrytes biggrin.gif o antra nestuma juostos jokios nebuvo - turim suneli thumbup.gif
Atsakyti