Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(costela @ 2011 12 26, 18:57)
Atsirado rudoji juosta, gimė berniukas. Ir kilo klausimas ar dings kada ta juosta ar pasiliks tokia ''puošmena''?  g.gif

Man su pirmu berniuku buvo labai ryski juosta, su antru vos matesi smile.gif
O ta "puosmena" tikrai dings mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane nebuvo jokios juostos ir turiu mergyte wub.gif
Atsakyti
Su sūneliu juostos beveik nesimatė,o laukiantis dukrytės buvo ypač ryški.Ne buvo - dar tebėra,nors dukrytei jau mėnuo.
Atsakyti
QUOTE(mindingas @ 2011 12 29, 17:37)
Pas mane nebuvo jokios juostos ir turiu mergyte wub.gif

Pas mane lygiai taip pat. bigsmile.gif
Atsakyti
o patamseje speneliai gali reiksti kad gims berniukas? blush2.gif man mociute sake kai pirmo laukiaus ir pasitvirtino, dabar idomu kaip bus su antru ax.gif
Atsakyti
As irgi turiu mergyte ir juosta atsirado treciame nestumo menesyje nestuke.gif Dabar 2 men mano dukrytei, o juosta vis dar ryski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2012 01 03, 02:42)
o patamseje speneliai gali reiksti kad gims berniukas? blush2.gif  man mociute sake kai pirmo laukiaus ir pasitvirtino, dabar idomu kaip bus su antru  ax.gif

Gali... arba ne tongue.gif Tokie spejimai nera niekaip moksliskai pagristi smile.gif
Atsakyti
Su suneliu turejau ryskia juosta, o su dukrele tik toki siaura siuleli... smile.gif
Atsakyti
Turiu 3 vaikus , o juosta buvo tik antra karta laukiantis.Beje ji greitai dingo 4u.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmo buvo labai ryski, gime berniukas, o dabar jau net pati pasigedau, nera jokios juostos g.gif kol kas laukiam mergaites, bet kai gims tada ir pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
na mums dabr 27sav, turiu juosta bet nepasakyciau kad labai ryski ir laukiames mergaites ax.gif
Atsakyti
mano juosta buvo labai ryski - turiu mergaite, dabar jokios juostos nera, ir lygtai vel laukiuosi mergaites tongue.gif
Atsakyti