Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Juosta ryski ir turim mergyte wub.gif
Atsakyti
Gimė mergaitė, jokia juosta nebuvo išryškėjus.
Atsakyti
Juosta buvo labai ryski, turim berniuka wub.gif
4,5 men dar nepranyko juosta, bet jau ne tokia ryski 4u.gif
Atsakyti
Juosta ryški - gimė berniukas, jau keli mėnesiai, bet juosta vis dar matosi.. smile.gif
Atsakyti
Mitas. Per abu neštumus buvo atsiradusios vienodos juostos, o gime skirtingos lyties vaikai.
Atsakyti
Turejau juosta - berniukas, bet dar girdejau ganda, kad juosta atsiranda tik pas tamsiaplaukes, bet nezinau ar tai tiesa... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2012 08 05, 13:19)
Turejau juosta - berniukas, bet dar girdejau ganda, kad juosta atsiranda tik pas tamsiaplaukes, bet nezinau ar tai tiesa... 4u.gif

As sviesiaplauke, turejau juosta ir gime berniukas, o dabar juostos nera, bet paziuresim kas gims blush2.gif
Atsakyti
Turejau ryskia juosta, o gime dukryte wub.gif
Atsakyti
Iš balsavimo akivaizdu, kad daugelis nestuke.gif turi negro juostą, nepriklausomai nuo vaiko lyties

beje, man ji ir po 5 mėnesių dar nedingo, pabluko, bet nedingo. labai jau nekoks pilvas, kai ir negro juosta, ir randas po CP doh.gif
Atsakyti
Mano po beveik 5 mėn irgi nedingo.
Atsakyti
QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 29, 17:15)
Mitas. Per abu neštumus buvo atsiradusios vienodos juostos, o gime skirtingos lyties vaikai.

Tikra teisybė - pas mane tai pat per abu nėštumus buvo ryškios juostos, o turiui porelę. Taigi tai tik dar vienas mitas bandant atspėti kūdykio lytį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

Buvo, bet neypatingai ryški. Susilaukėm berniuko. Išnyko praėjus po gimdymo beveik metams.
Atsakyti