juosta buvo visai blanki, gime berniukas

pirma nestuma turejau lb ryskia juosta ir gime berniukas. db juosta lb neryski ir pagal scana lyg ir berniukas

Laukiausi dukrytes juosta buvo labai ryski, dabar juosta buvo blanki, turim berniuka

Juosta ryski-gime mergaite

Pirma nestuma juosta buvo blanki - gime sunus. Laukiuosi antra karta, juosta taip pat blanki - pranasauja antra sunu

Juosta ryyyyški - kaip koks randas per visą pilvą
gimė berniukas

Ir pas mane juosta išryškėjo, vyras net nustebo vieną dieną kas čia man yra
laukiam mergaitės

Per pirma nestuma juosta buvo labai ryski nuo pat pradzios - gime berniukas. Antra nestuma juostos isvis nebuvo, atsirado tik po gimdymo - gime taip pat berniukas

per prima nestuma juosta neryski gime berniukas,per antra nestuma juosta ryski ir vistiek gime berniukas
Juosta kazkur isryskejo II trimestre, tokia plona ji, bet eina per visa pilva kaip kas rudu flomasteriu butu nubreze tiesia linija, turiu sunu. Menuo po gimdymo vis dar turiu tokia pat ryskia.
Mitas - ne vieno nestumo metu neturejau sios juostos, o turiu ir berniuka, ir mergaite. be to laukdamasi sunaus buvau visa isplerus su pilvu, o besilaukdama mergaites pilvukas buvo kaip kamuoliukas ir atrodziau daug graziau nei pirmojo nestumo metu. tad dar vienas mitas, kad mergytes paima visa mamos grozi