turiu klausima - ar icon hbr su sportine daimi susilanksto abu kartu? ar reikia sportine nuimti ir tada lankstyti? mes jau ruosiames keltis i sportine dali - tik vat iskilo klausimas, ar talpinant i masina, reikes sportine niumineti ar nereikes..
Papildyta:
QUOTE(Smilte @ 2009 02 12, 15:18)
Renax,gal galetum lopsio matmenis parasyti?na jis erdvesnis toks ar ne?lyginsiu su matmenim emaljungo(nezinau kai tiksliai rasosi

)
bebecaro lopsys tikrai pakankamai erdvus, net jeigu ir emmo butu platesnis, tas skirtumas labai mazas. manoji mergicka tikrai labai didele ir ilga, penkiu menesiu devynis kg svere, tai dar ir dabar su kombinezinu ir dekiu storu puikiai telpa... tikrai nesuspaustai... o gi vazinejome per visus salcius ir pugas... ir dabar vazinejame.. gavoju šešių menesiu proga iskraustyti i sportini, bet ne del to kad netelpa - o del to kad labai jau dairytis nori

jauciu iki kokiu septyniu menesiu ji man ten tilptu..
Papildyta:
ir dar viena dalyka pagalvojau... o kodel mano komplektacijoje tik vienas stogas

aš suprantu kad jis dedasi ant abiejų dalių.. bet vaikis.eu psl yra tokia situacija - perkant vaziuokle su sportine gauni ir stoga (nes ant nuotraukos taip pavaizduota). perkant lopšį irgi gauni stoga (nes velgi nuotrauka su stogu). tai kodel aš mokedama ir už sportine ir uz lopšį gavau tik viena stogą
gi jeigu buciau uzsisakiusi pirmiausiai vaziuokle su sportine, po kiek laiko lopšį - tai turėčiau du stogus, ar ne? tai man kažkokia neteisybė čia susišvietė.
[