Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

QUOTE(~perastra~ @ 2009 07 16, 13:42)
www.vaikis.eu

Aciu, radau smile.gif bet kaina sakyciau didoka g.gif
O gal kas jau nenaudoja dirzu ir neretu parduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyke @ 2009 07 16, 15:34)
Aciu, radau  smile.gif bet kaina sakyciau didoka  g.gif
O gal kas jau nenaudoja dirzu ir neretu parduoti?  ax.gif

Bus daug greiciau, jei skelbimu lentoje ir skelbiu. lt paduosi skelbima, kad nori pirkti. Sita temuke mazai lankoma.
Atsakyti
QUOTE(Agnyke @ 2009 07 16, 14:34)
Aciu, radau  smile.gif bet kaina sakyciau didoka  g.gif
O gal kas jau nenaudoja dirzu ir neretu parduoti?  ax.gif

Mes turim, bet dar truputi naudojam...
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit patart kur kaune galima šiuos vežimus apžiūrėt gyvai g.gif Mačiau, kad kažkuri sakė, jog toys market..o daugiau ką niekur nėra unsure.gif
nes niekaip neišsirenku ar Stylo AT ar Racer ST... doh.gif Plius dar norisi gyvai pamatyt, nes iš foto visada kitaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2009 07 23, 09:21)
Sveikos,

Gal galit patart kur kaune galima šiuos vežimus apžiūrėt gyvai g.gif  Mačiau, kad kažkuri sakė, jog toys market..o daugiau ką niekur nėra unsure.gif
nes niekaip neišsirenku ar Stylo AT ar Racer ST... doh.gif  Plius dar norisi gyvai pamatyt, nes iš foto visada kitaip atrodo  blush2.gif

Vaiku mieste, priesais Hyper maxima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 07 23, 13:56)
Vaiku mieste, priesais Hyper maxima  4u.gif

oi aciu 4u.gif 4u.gif leksiu ziuret biggrin.gif
Atsakyti
klausimas toms, kurios turi stylo važiuokle- ar ji jums lengvai vairuojasi unsure.gif
nes pasibandėm su vyru parduotuvėj -tai man niekaip neišėjo jos normaliai vairuot. Kai susisuka tie priekiniai ratai, tai niekaip neišeina po to jų ištiesint, toks jausmas, kad užsikerta... unsure.gif nu labai sunku jį vairuot unsure.gif
Net konsultantas po to pradėjo žiūrėt, sako gal čia pas mus kažkoks blogas papuolęs.. doh.gif
Nu šiaip viskas kaip ir tiko man, bet ta važiuoklė doh.gif doh.gif Ir kas blogiausia noriu keturračio...(kažkaip man tie triračiai atrodo nestabilūs, ypač jeigu ant kokio borto reik užvažiuot blush2.gif ) Reikės dar bandyt su kita važiuokle žiūrėt...arba kitur ta stylo pasibandyt g.gif
Atsakyti
Na, pas mus stylo AT, turbut apie ta pati snekam smile.gif, tai pas mus 4 dideli ratai is isvis priekiniai nesisukioja 360 laipsniais, o vaziuoja tik tiesiai, jei nori sukt i sona - reikia visa vezima kilstelt, bet as jau pripratau ir man problemu nesudaro, kai reikia - 1 rankoj vaikas, kita - vairuoju vezima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 24 liepos 2009 - 12:55
QUOTE(doska @ 2009 07 24, 13:17)
klausimas toms, kurios turi stylo važiuokle- ar ji jums lengvai vairuojasi unsure.gif
nes pasibandėm su vyru parduotuvėj -tai man niekaip neišėjo jos normaliai vairuot. Kai susisuka tie priekiniai ratai, tai niekaip neišeina po to jų ištiesint, toks jausmas, kad užsikerta... unsure.gif nu labai sunku jį vairuot  unsure.gif
Net konsultantas po to pradėjo žiūrėt, sako gal čia pas mus kažkoks blogas papuolęs.. doh.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2009 07 24, 13:52)
Na, pas mus stylo AT, turbut apie ta pati snekam smile.gif, tai pas mus 4 dideli ratai is isvis priekiniai nesisukioja 360 laipsniais, o vaziuoja tik tiesiai, jei nori sukt i sona - reikia visa vezima kilstelt, bet as jau pripratau ir man problemu nesudaro, kai reikia - 1 rankoj vaikas, kita - vairuoju vezima smile.gif

Viskas ten gerai, tik reikia troselį pareguliuoti. Pas mus pradžioj ir nesisukiojo, bet MB pakrapštė ten kažką, tai dabar vienos rankos užtenka vežimui pasukti. ax.gif
Tiesa, jie ir neturi 360 laipsnių suktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 24 liepos 2009 - 13:40
jo stylo AT. Kad nesisuka 360 tai žinojau, bet kažkaip galvojau, kad vairuojasi tikrai lengviau unsure.gif nes pasukus į šoną, nu niekaip nesugebėjau po to jo priversti važiuoti tiesiai doh.gif
nu bandysiu žiūrėt kitą važiuoklę blush2.gif Gal žinot kur Vilniuj geriausia juos apžiūrėt (ta prasme kad būtų daugiau nei pora važiuoklių), nes savaitgalį į Vilnių planuoju, tai tuo pačiu ir vežimus apžiūrėtume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2009 07 24, 15:23)
jo stylo AT. Kad nesisuka 360 tai žinojau, bet kažkaip galvojau, kad vairuojasi tikrai lengviau unsure.gif nes pasukus į šoną, nu niekaip nesugebėjau po to jo priversti važiuoti tiesiai  doh.gif
nu bandysiu žiūrėt kitą važiuoklę blush2.gif  Gal žinot kur Vilniuj geriausia juos apžiūrėt (ta prasme kad būtų daugiau nei pora važiuoklių), nes savaitgalį į Vilnių planuoju, tai tuo pačiu ir vežimus apžiūrėtume 4u.gif

Tai gal geriau imt patinkančią stylo ir susireguliuoti troselį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 07 24, 15:27)
Tai gal geriau imt patinkančią stylo ir susireguliuoti troselį? g.gif

tai va ir noriu pastumdyti kitą su stylo AT ir kitokia keturate važiuokle biggrin.gif Kad tikrai apsispręsti kuri man patogiausia. nes kol nežinau kaip stylo AT važiuoju su normaliai sureguliuotu troseliu kažkaip sunku nuspręst rolleyes.gif
Atsakyti