Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

Jei nori vazineti minksta vaziuokle ir tureti galimybe pasupti vaikuti, rinkis stylo biggrin.gif Galu gale ir parduoti stylo bus lengviau, nes kiek pastebejau stylo is skelbimu dingsta greitai, o kiti modeliai uzsistovi.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 11 08, 18:35)
Jei nori vazineti minksta vaziuokle ir tureti galimybe pasupti vaikuti, rinkis stylo  biggrin.gif  Galu gale ir parduoti stylo bus lengviau, nes kiek pastebejau stylo is skelbimu dingsta greitai, o kiti modeliai uzsistovi.

o kaip remas sulankstytas,ar telpa i mazas bagazines?ar tikrai lopsio ismatavimai 88/44?
Atsakyti
Ziurint kokia ta maza masina, i kai kurias itariu gali netilpti, bet i maniske renault megane nediduka hecbeka telpa normaliai net nenuemus ratu.
va toki - http://auto.plius.lt...=renault megane
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 11 08, 19:17)
Ziurint kokia ta maza masina, i kai kurias itariu gali netilpti, bet i maniske renault megane nediduka hecbeka telpa normaliai net nenuemus ratu.
va toki - http://auto.plius.lt...=renault megane

pas mane megane scenic tai manau tilps thumbup.gif reikes kuria diena nulekti iki parduotuve pastumdyti situ vezimeliu g.gif
Atsakyti
Vector man pvz gan sunku ant šaligatvių ar pan užkelti(ta prasme, priekinius ratus pakelti spaudžiant rankeną žemyn), jau taip tikrai reikia pasistengti palyginus su draugės emmaljunga (tik nežinau, koks modelis pas ją)
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2009 11 08, 21:38)
Vector man pvz gan sunku ant šaligatvių ar pan užkelti(ta prasme, priekinius ratus pakelti spaudžiant rankeną žemyn), jau taip tikrai reikia pasistengti palyginus su draugės emmaljunga (tik nežinau, koks modelis pas ją)

kaip idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 08, 18:28)
pas mane megane scenic tai manau tilps thumbup.gif reikes kuria diena nulekti iki parduotuve pastumdyti situ vezimeliu g.gif

scienicas didesnis uz mano masinyte, taip, kad tikrai turetu tilpti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 08, 20:42)
kaip idomiai g.gif

aha, ir pvz gana sunku nuleisti ratus ant žemės minkštai, dažniausiai bumpteli stipriau nei kad norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2009 11 09, 00:44)
aha, ir pvz gana sunku nuleisti ratus ant žemės minkštai, dažniausiai bumpteli stipriau nei kad norėčiau  ax.gif

tai gal svorio centras priekiniuose ratuose,o ne galiniuose g.gif
Atsakyti
Labas. neskaiciau dar visos temos, noreciau gyvai apziuret IP-OP, kur butu galima? 4u.gif Girdejau, kad jie tokie kledariukai, ka manot, turincios ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 11 09, 17:05)
Labas. neskaiciau dar visos temos, noreciau gyvai apziuret IP-OP, kur butu galima?  4u.gif Girdejau, kad jie tokie kledariukai, ka manot, turincios ji?  4u.gif

zinau Vilniuje parduotuve yra,bet nezinau ar ten visus modeliukus turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 11 09, 15:05)
Labas. neskaiciau dar visos temos, noreciau gyvai apziuret IP-OP, kur butu galima?  4u.gif Girdejau, kad jie tokie kledariukai, ka manot, turincios ji?  4u.gif

Vilniuj Antakalnyje Mazylio pasaulis turejo mirksiukas.gif Kaune tai nezinau.
Del kledariuko tai nesutinku schmoll.gif mes jau metus laiko vazinejam intensyviai ir tikrai niekas nebilda, ir lopsiukas didelis, erdvus vakiukui ir sportinukas liuks, turi visokiu naudingu dalyku del kuriu tikrai juo dziaugiuosi ir nezinau koks dar vezimukas geriau atitiktu musu poreikius rolleyes.gif
Atsakyti