Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

Mes irgi isirasom i siu vezimeliu gebejus,sia savaite nusipirkom deveta Bebecar stylo thumbup.gif bukles.Kai jau sulauksim keliautojo,isbandysim geriau vezimaiti
Atsakyti
sveikutes mamytes, as parduodu geram stovyje naudota bebecar vector sportinuka, jei kas susidomes rasykit i a.z. kaina 450 lt.
http://public.fotki....odu-bebecar-ve/
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 11 18, 11:01)
turiu skubų klausimą  4u.gif

jeigu aš vežimo sportinę sėdimaja dalį ir stogą ikelsiu į vonią ir skalbsiu po dušo srove, ar man neižtiš medžiagos?  unsure.gif

gal ten koks kartonas viduje, ir man viskas išplers,jeigu po  vandens srove pakišiu g.gif

tai kad visos dalys nusiima mastau.gif
o šiaip - mes tokiu būdu plovėme - viskas dar po senovei geros būklės biggrin.gif

QUOTE(Nasty Fairy @ 2010 02 15, 11:34)
Sveiki  smile.gif

Gal kas zino ar galima isigyti ratukus pakeitimui (STYLO vaziuoklei), kai garantinis jau pasibaiges?

Ir dar del skalbimo norejau pasiklausti  4u.gif Ar tikrai visi taip drasiai skalbiate medziagines dalys skalbimo masinoje ar geriau vis tik rankomis? Kokias priemones geriausia naudoti?

skalbiu vaikiškais skalbimo milteliais skalbimo mašinoje. dar nieko nenutiko ax.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2010 04 01, 14:28)
As turiu tik 1 komentara del Bebecar Stylo AT ir lopsio, ir sportinuko - SUPER  thumbup.gif , kaip dziaugiuosi, kad is pirmo karto pataikiau nusipirkti tinkanti vezimeli.
Dabar vargstu su sketuko pirkimu, jau viena tuoj vesiu grazint po dienos pasivazinejimu, nes visus nejucia lyginu su lengvai vaziuojanciu, nebarskanciu ir pan. Bebecar'u, tuo tarpu visi sketukai palyginus  doh.gif , jau nebezinau, ko noret. Per geras Bebecar'as buvo  lotuliukas.gif

vat vat doh.gif mes renkamės vasarai skėtuką. pasakysiu - siaubas kažkoks... doh.gif pripratus važiuoti su minkštu tyliu tanku, tai nebegaliu nieko tinkamo išsirinkti doh.gif mes mielai važinėjamės su savuoju vežimu, deja, atostogaut grįšim pas močiutes į LT, negi temptis visą vežimą reiks? o ir aplinkybės (vis didėjantis pilvukas) reikalauja kažko lengvesnio bent paskutiniesiems mėnesiams... tik kaip atrast tą tinkamą? visi tokie barškučiai ir visa kita - vien minusai atrodo lotuliukas.gif
ot pataikėm vežimą nusipirkt. pamenu, ilgai rinkausi, bet jau daugiau nei metai tokie patenkinti esam thumbup.gif ir neskubam parduoti. nors pirkom dėvėtą jau, bet puikiai, tikimės, atlaikys ir kito vaikiuko augimą mums ax.gif rolleyes.gif ir nors bus pametinukai, nežadu keisti vežimo į dvivietį pametinukų schmoll.gif pritaisysim sėdynę didesniajam ir toliau važiuosim ax.gif
Atsakyti
Pardavinejam savo bebecar stylo. Rasykit i az.
Atsakyti
o aš siūlau ip-op su lopšiuku 4u.gif ilgai rinktas, iki pusmečio su meile naudotas wub.gif puikūs, talpūs vežimaičiai. į až 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau temą, bet supratau tik tiek, kad kažkas iš temos dalyvių parduoda šiuos vežimėlius ax.gif Daugiau jokios info g.gif
Gal galima būtų sužinoti, kur jų galima būtų pasižiūrėti, kokios kainos ir pan.? 4u.gif

Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
naujus parduoda renax 4u.gif
Atsakyti
Parduodu Bebecar icon vezima lopsys+sportinukas. Yra automobilinis tvirtinimas lopsiuko.
http://www.vaikis.eu.../icon-hbr-g657/
Remas su oranziniais atsvaitais, baltas. Apsauga nuo uodu bei lietaus.

Susidomejusios rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
merginos, cia juk ne skelbimo lenta ax.gif
Atsakyti
As irgi esu labai labai patenkinta Bebecar Stylo vezimeliu, jei dar karta reiketu rinktis, tai tikrai neabejodama imciau ta pati. Kaip nebutu gaila vaikelis issaugo, ir musu transporto priemone yra pardavinejama, jei ka domina http://www.skelbiu.l...at-8162604.html 4u.gif
Atsakyti
Sori, kad cia pasimaisysiu... blush2.gif Mes nupirktume geros bukles Vector, arba IP-PO sportine dali. Gal kas jau isaugote, arba nusibodo... blush2.gif I AZ. 4u.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

kas turit kokiu atsiliepimu apie Bebecar racer st? kaip ju stabilumas? man tei trys ratai atrodo netaip stabilu kaip 4 ax.gif kaip vaziavimas su jais, supimas? ax.gif
Atsakyti