O man oras šendien visus planus sumaišė-sakau šendien pavažinėsim aikštelėj (nes paskutini kartą tik vasarą važinėjau) ir kitą savaitę varau laikyti,o ten sniego iki keliais,dar kažką bandėm ,bet nieko nesigavo
Sveikinu,rasyte_
Manau pats fainumas taip netikėtai išlaikyti
O man oras šendien visus planus sumaišė-sakau šendien pavažinėsim aikštelėj (nes paskutini kartą tik vasarą važinėjau) ir kitą savaitę varau laikyti,o ten sniego iki keliais,dar kažką bandėm ,bet nieko nesigavo
Tai tik po miestą tokim sąlygom pasimalėm-vis nauja patirtis
sveikos.Kita sav. baigiu kursus ir bandysiu sturmuot regitra
mergaites, ar reik nusifotkint toj kabinoj regitroj,ar gali turet savo kitur fotkinta?
mergaites, ar reik nusifotkint toj kabinoj regitroj,ar gali turet savo kitur fotkinta?
QUOTE(ambre @ 2008 11 22, 17:59)
sveikos.Kita sav. baigiu kursus ir bandysiu sturmuot regitra
teoriskai gali turesti savo, teises kainuos 2 lt pigiau ir jas gamins ilgiau
praktiskai mandagiai paprasys/pasiulys nusifotkinti kabinoje
mat taip tiesiai sistemoje atsiranda tavo foto, o atsinesus savo jiems ja reikia perkelineti
su ta kabina tai
dabar isivaizduoju, kad islaikiau
ir isivaizduoju kaip as atodysiu po egzo is to dziaugsmo, tai fotke ne kokia iseis, gal sakau reikia atsinesti grazia kokia fotke
as cia is anksto rupinuosi
QUOTE(neraj @ 2008 11 22, 19:12)
su ta kabina tai
ir isivaizduoju kaip as atodysiu po egzo is to dziaugsmo, tai fotke ne kokia iseis, gal sakau reikia atsinesti grazia kokia fotke
as cia is anksto rupinuosi 
as irgi tokia pat...
QUOTE(Ievaak @ 2008 11 21, 23:00)
aš išlaikiau šiandien egzaminą iš 1 karto
Sveikinu QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 22, 10:42)
o kiek jus mergaites, na kurios neislaikete, emete papildomu vairavimo pamoku? ir ar is vis verta jas imti? nes as dabar 1 pamokai pabandymui pasiemiau pas kita instruktoriu, su "astra", nors vazinejau su "golfuku". Kaip jus manot is patirties verta kaitaliot tuos instruktorius? nors del neislaikymo tai ne regitrininkas, ne instruktorius o tik as kalta 
Aš prieš egzaminą pirkau 3 pamokas ir dar mėnesį važinėjau su M raide. O instruktorius pakaitalioti yra labai gerai, galbūt dar kokių pastabėlių duos dėl vairavimo QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 22, 12:00)
o jie tas formas pildo kol vairuoji kaip suprantu?
Kai laikiau, tai per visą egzaminą tos formos pragulėjo ant panelės QUOTE(rasyte_ @ 2008 11 22, 13:08)
As po egzamino :
Šaunuolė Mergaitės, o dėl nuotraukų tai nesijaudinkit. Regitroje padaro 3 nuotraukas ir pačios išsirenkat, kuri jums gražiausia
Didziausi sveikinimai..Laukiu nusulaukiu kada ir as galesiu pasigirti kad islaikiau..
nu jau nevarykit dievo i medi su tom nuotraukom
juk ne vardines korteles gausit kur prie svarko atlapo segamos pvz gydytoju
juk ne vardines korteles gausit kur prie svarko atlapo segamos pvz gydytoju
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 22, 19:15)
o jos butinai turi buti tos kaip pasui(na kur 90 proc nuotraukoj veidas ir dar didziule pifo nosis)? ar gali buti tos normalios nuotraukytes? 
aš ir pamasčiau, kad turi eiti vairavimo laikyt labai graži
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 22, 19:28)
aš ir pamasčiau, kad turi eiti vairavimo laikyt labai graži
tai jau tikrai
QUOTE(rasyte_ @ 2008 11 22, 14:08)
Laba diena
As po egzamino
2 valanda nakties - atsikeliu, paziuriu pro langa - o ten balta balta kur dairais...
tokiais keliais nebuvau vaziavusi nei karto
Nueinu toliau miegoti su mintim, kad gal istirps
7 val ryto - atsikeliu - pro langa vaizdelis dar baisesnis, sninga..Na bet vistiek issiruosiu is namu, MB vaziuodamas mane gasdina, kad net nebandyciau laikyt, nes tik pinigus ismesiu i bala ir be reikalo sugadinsiu dar viena karta is triju
Ivaziuojam i regitros kiema, einu i virsu su ta mintim, kad issiregistruosiu, nes bijau tokiu oru vaziuot.. kai paduodu dokumenta issiregistravimui, toks saunus vyrukas sako, o tai kodel? juk siandien kaip tik bus lengviau islaikyt, greitis mazesnis, kelio liniju nesimato ir t.t Susimeciau
atejo dar vienas ir vel pradejo aiskinti, kad bandyciau... nu ir pasirasiau, gavau nelemta astra
, Aikstele. Estakada uzvaziavau is antro karto, visi kiti pratimai gerai, na tik su isibegejimu buvo nesklandumu. Isvaziavau i miesta - pirma karta
na galvoju, jau ir tai neblogai
Marsrute du kartus uzgesau ir viena karta per letai vaziavau, grizom i regitra ir egzaminatorius manes klausia, kaip save vertinu, atsakiau, kad ne 100 balu, bet jis pasake tiek to, eik tvarkytis dokumentu
Buvau laiminga iki negalejimo, kai MB sededamas masinoj lauke manes ir pamate mano sypsena ir pats issiviepe is laimes, nors paskui sake, kad tikrai netikejo, kad siandien tokiais keliais vaziuodama islaikysiu.
Gal nerisliai parasiau, bet suprasit... Dar netikiu ir esu laiminga, kad dabar jau galesiu be nervu megautis likusiomis
dienomis.
Sekmes visoms
As po egzamino
2 valanda nakties - atsikeliu, paziuriu pro langa - o ten balta balta kur dairais...
Nueinu toliau miegoti su mintim, kad gal istirps
7 val ryto - atsikeliu - pro langa vaizdelis dar baisesnis, sninga..Na bet vistiek issiruosiu is namu, MB vaziuodamas mane gasdina, kad net nebandyciau laikyt, nes tik pinigus ismesiu i bala ir be reikalo sugadinsiu dar viena karta is triju
Ivaziuojam i regitros kiema, einu i virsu su ta mintim, kad issiregistruosiu, nes bijau tokiu oru vaziuot.. kai paduodu dokumenta issiregistravimui, toks saunus vyrukas sako, o tai kodel? juk siandien kaip tik bus lengviau islaikyt, greitis mazesnis, kelio liniju nesimato ir t.t Susimeciau
Marsrute du kartus uzgesau ir viena karta per letai vaziavau, grizom i regitra ir egzaminatorius manes klausia, kaip save vertinu, atsakiau, kad ne 100 balu, bet jis pasake tiek to, eik tvarkytis dokumentu
Buvau laiminga iki negalejimo, kai MB sededamas masinoj lauke manes ir pamate mano sypsena ir pats issiviepe is laimes, nors paskui sake, kad tikrai netikejo, kad siandien tokiais keliais vaziuodama islaikysiu.
Gal nerisliai parasiau, bet suprasit... Dar netikiu ir esu laiminga, kad dabar jau galesiu be nervu megautis likusiomis
Sekmes visoms
Šaunuolė,sveikinu!