Laba diena
As po egzamino
2 valanda nakties - atsikeliu, paziuriu pro langa - o ten balta balta kur dairais...

tokiais keliais nebuvau vaziavusi nei karto
Nueinu toliau miegoti su mintim, kad gal istirps
7 val ryto - atsikeliu - pro langa vaizdelis dar baisesnis, sninga..Na bet vistiek issiruosiu is namu, MB vaziuodamas mane gasdina, kad net nebandyciau laikyt, nes tik pinigus ismesiu i bala ir be reikalo sugadinsiu dar viena karta is triju
Ivaziuojam i regitros kiema, einu i virsu su ta mintim, kad issiregistruosiu, nes bijau tokiu oru vaziuot.. kai paduodu dokumenta issiregistravimui, toks saunus vyrukas sako, o tai kodel? juk siandien kaip tik bus lengviau islaikyt, greitis mazesnis, kelio liniju nesimato ir t.t Susimeciau

atejo dar vienas ir vel pradejo aiskinti, kad bandyciau... nu ir pasirasiau, gavau nelemta astra

, Aikstele. Estakada uzvaziavau is antro karto, visi kiti pratimai gerai, na tik su isibegejimu buvo nesklandumu. Isvaziavau i miesta - pirma karta

na galvoju, jau ir tai neblogai
Marsrute du kartus uzgesau ir viena karta per letai vaziavau, grizom i regitra ir egzaminatorius manes klausia, kaip save vertinu, atsakiau, kad ne 100 balu, bet jis pasake tiek to, eik tvarkytis dokumentu
Buvau laiminga iki negalejimo, kai MB sededamas masinoj lauke manes ir pamate mano sypsena ir pats issiviepe is laimes, nors paskui sake, kad tikrai netikejo, kad siandien tokiais keliais vaziuodama islaikysiu.
Gal nerisliai parasiau, bet suprasit... Dar netikiu ir esu laiminga, kad dabar jau galesiu be nervu megautis likusiomis

dienomis.
Sekmes visoms