Sveikutes
pasidalinsiu patirtimi ir as.Vairuoti mokiausi utenoje, baigiau kursus dar papildomai pravaziavau gal 10 val. visa utena mokejau mintinai.Laikiau 5kartus, visada pakliudavo tas pats egzaminuotojas ir vw polo, kadangi jis buvo nelabai malonus zmogelis ir kabinosi prie kiekvienos klaideles, pateikdavo ivairiu klausimu is automobilio sandaros
taip ir reikejo baigti papildomu kursu programa, na dar 10 val pravazinejau, instruktorius sake kad vaziuoju tikrai geraj, utenoje laikyti jau nenorejau todel pasirinkau kauna, ten tikrai nieko nezinojau, bet pasiseke
pakliuvo toks jaunas iki30m egzaminuotojas, aisku is pradziu lb bijojau ir dar niekada nebandytas opelis, bet kazkaip pasirode kad tikrai geresnis masiniukas nei polo. Bet jau egzaminuotojas taj buvo nerealus ispradiu ozka isvadino poto dar ir vista, varna
o kada jau i miesta isvaziavom kalbejo normaliai, na ir nieko pravaziavau gerai nors ir nezinojau nei marsruto nieko, klaideliu siokiu tokiu buvo
kada grizom as jau buvau nusiteikusi kad ir vel neislaikiau, na ka sako lek fotografuotis
galiu daryti isvada kad man pakliuvo vienas is geriausiu egzaminuotoju nes pries mane ir po manes kurios ejo paneles laikyti irgi islaike
"...Bet jau egzaminuotojas taj buvo nerealus ispradiu ozka isvadino poto dar ir vista, varna..."
Zvengciau ten uz vairo, jeigu regitrietis taip elgtusi
Ir pabandytu po to manes nepraleisti...
Papildyta:
Aciu
tik kad nelebai jie megsta tuos stiprius gazavimus
per viena is savo laikytu egzu gavau pastaba
Zvengciau ten uz vairo, jeigu regitrietis taip elgtusi
Ir pabandytu po to manes nepraleisti...
Papildyta:
QUOTE(stulja @ 2008 12 14, 19:48)
va, as ir per antra egza gavau astra. nu pirma karta ja vaziavau isvis
tai patikek, jau reik vaziuot pries kalniuka, ir uzgesau
paskui vel
o galvojau, kad su kalniukais neturiu problemu
paskui susikaupiau, ir tik vos vos atleidau sankaba, ir kaip spaudziau gaza
tai uzlekiau
nu paskui dar teko vis tiek su ja uzgest..
bet islaikiau
tai sekmes jos negaut, o jei gausi, tai gaza spausk, negailek 
Aciu
tik kad nelebai jie megsta tuos stiprius gazavimus
QUOTE(Levander @ 2008 12 14, 19:34)
tikrai nuliūdinai
o man instruktorius sakė, kad galima atsisakyt astros
o man instruktorius sakė, kad galima atsisakyt astros
galima galima.. bet tik iki bandomojo važiavimo galo, dar nepradėjus pratimų aikštelėj.
QUOTE(bumbuliene @ 2008 12 14, 21:56)
Sveikutes
pasidalinsiu patirtimi ir as.Vairuoti mokiausi utenoje, baigiau kursus dar papildomai pravaziavau gal 10 val. visa utena mokejau mintinai.Laikiau 5kartus, visada pakliudavo tas pats egzaminuotojas ir vw polo, kadangi jis buvo nelabai malonus zmogelis ir kabinosi prie kiekvienos klaideles, pateikdavo ivairiu klausimu is automobilio sandaros
taip ir reikejo baigti papildomu kursu programa, na dar 10 val pravazinejau, instruktorius sake kad vaziuoju tikrai geraj, utenoje laikyti jau nenorejau todel pasirinkau kauna, ten tikrai nieko nezinojau, bet pasiseke
pakliuvo toks jaunas iki30m egzaminuotojas, aisku is pradziu lb bijojau ir dar niekada nebandytas opelis, bet kazkaip pasirode kad tikrai geresnis masiniukas nei polo. Bet jau egzaminuotojas taj buvo nerealus ispradiu ozka isvadino poto dar ir vista, varna
o kada jau i miesta isvaziavom kalbejo normaliai, na ir nieko pravaziavau gerai nors ir nezinojau nei marsruto nieko, klaideliu siokiu tokiu buvo
kada grizom as jau buvau nusiteikusi kad ir vel neislaikiau, na ka sako lek fotografuotis
galiu daryti isvada kad man pakliuvo vienas is geriausiu egzaminuotoju nes pries mane ir po manes kurios ejo paneles laikyti irgi islaike
Mano isvada, kad ismokai vaziuoti, o ne egzaminuotojas geras. Kai jau mato kad valdai masina ir eismo taisykles zinai- tai ka cia sukirsi
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 21:22)
bet tik iki bandomojo važiavimo galo,
jūs man paaiškinkit, kas tas bandomasis važiavimas
Tai mergaites pasakykit kaip ta Astra vairuot
Kodel ji taip gesta? As labai retai gestu tik kai per staigiai sankaba atleidziu, bet uzgesus taip susiparinu, kad ui ui ui.
Ir dar klausimas- kur Vilniuj yra aikstuciu dar be sauletekio?
QUOTE(Levander @ 2008 12 14, 21:01)
atvarai laikyt egzo, pasako kokia mašina gauni, sėdi ir bandais. turi berods 10 minučių pamaigyt pavaras, apvažiuot ratuką, pasukioti vairą, pabandyti pavažiuot atgal ir pan. kol nepradedi pratimų aikštelėj (vilniuj kol neužvažiuoji ant estakados, kituose miestuose pirmas pratimas gali būti kitoks) gali atsisakyti egzamino jei nepatinka mašina, kaip jungiasi pavaros, dar kažkas. pinigai tokiu atveju lieka kitam kartuj
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 12 14, 22:04)
Tai mergaites pasakykit kaip ta Astra vairuot
Kodel ji taip gesta? As labai retai gestu tik kai per staigiai sankaba atleidziu, bet uzgesus taip susiparinu, kad ui ui ui.
Nepergyvenk, cia tik patirties reikalas
O del aiksteliu, tai Naujojoj Vilnioj dar yra, bet man pvz Sauleteky labiau patinka- labai panasi i regitriska aikstele.
Bet jeigu pvz vazinejiesi su instruktorium, tai jis turi leidima naudotis kazkuria viena... na gal as klystu
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 21:08)
atvarai laikyt egzo, pasako kokia mašina gauni, sėdi ir bandais. turi berods 10 minučių pamaigyt pavaras, apvažiuot ratuką, pasukioti vairą, pabandyti pavažiuot atgal ir pan. kol nepradedi pratimų aikštelėj (vilniuj kol neužvažiuoji ant estakados, kituose miestuose pirmas pratimas gali būti kitoks) gali atsisakyti egzamino jei nepatinka mašina, kaip jungiasi pavaros, dar kažkas. pinigai tokiu atveju lieka kitam kartuj 
Aš taip pat atsisakiau kai trečią kartą ėjau laikyt, nes papuolė astra, nemokėjau net veidrodėlių nusireguliuoti
cia jums merginos nuotaikai pasikelti
http://www.youtube.c...h?v=WTaKhqPNtEQ
Sveikos vairuotojos:) pries jamant Regitra nuolat skaiciau jusu pasisakymus ir nusprendziau pasidalint savo patirtim. Egzamina islaikiau sestadieni, is 2 karto. Gavau lafai faina egzaminuotoja, nebejauciau jokio streso isedusi i masiniuka:) Toks pagyvenes, zilas, malonaus veido. Beje, laikiau Vilniuj, gavau VW Golf, geso bjaurybe labai, bet regitrininkas atleido man:) daugiau klaidu kaip ir nebuvo, aikstelej viskas ok, tik ant estakados kaip jau sakiau uzgesau keleta kartu. Tada i gatve, marsrutas i kaire nuo regitros, ivaziavom i autostrada, tada vel issukom link traku, pasivazinejom ratu aplink regitra ir viskas, grizom. Kalbino mane visa laika, kad net biski demesi blaske, bet padejo atsipalaiduoti:)
tai vat, moralas - ne visi jie ten tokie baisus
drasiau visos nerimaujancios ir nesiryztancios laikyti
tai vat, moralas - ne visi jie ten tokie baisus
Vairuotojos gal galit priminti, kaip su rankiniu uzvaziuot ant estakados