Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Man irgi siandien paskutinis pravaziavimas,ryt Regitra.Siandien pasitikrinau regitros tinklapi,ogi rytoj vietu jau nebera,kai paskutiniu metu galejai net ta pacia diena varyti laikytis.Matyt daug tokiu kaip mes tikisi islaikyti geru nuotaiku saskaita.Bet ryt man rodos mieste knibzdelynas bus,visi vazines po parduotuves,pirkinesis vakarui viska,tai net jau gailetis pradejau,kad tas Kucias pasirinkau.
As su vyru tai 3 savaites kiekviena vakara vazinejausi,ir dabar jis jau ramiai sako,kad nebera ko ir mokintis,nuslifavom visus marsrutus,belieka tik nesusimauti.O su aikstele 50x50,3 kartus gaunasi,1 nesigauna- tai per arti privaziuoju,tai per velai susuku,tai dar koks zioplumas.
Nu bet ryt paremsiu tave mintimis. 4u.gif Sekmes ir geros Dedules nuotaikos biggrin.gif
QUOTE(Levander @ 2008 12 23, 14:23)
aš iki šiol visada stabdydavau nuspaudus sankabą, šiande turėjau paskutinį pravažiavimą prieš egzaminą, tai visai nesunku persiorientuoti stabdyti vien su stabdžiu  mirksiukas.gif

eismas tai didelis šiande  doh.gif  laksto dauguma kaip pašėlę  unsure.gif

dar su vyro mašina šiande važiavau, tai sakė jam dar ilgai plaukai pasistoję buvo  lotuliukas.gif ir sakė su parašiutu taip nebijojo šokti, kaip su manim važiuot  unsure.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 12 23, 22:59)
Nu bet ryt paremsiu tave mintimis. 4u.gif  Sekmes ir geros Dedules nuotaikos  biggrin.gif

nedėkosiu biggrin.gif
sėkmės ir tau mirksiukas.gif
aš tai nesigailiu, kad šią dieną pasirinkau... kad trečią kartą laikyčiau, tai gailėčiaus biggrin.gif nes eismas tai ojojoj koks blink.gif
o su vyru pačiam mieste tai aš pirmą kartą važiavau smile.gif ir laikysiu kitam mieste nei gyvenu doh.gif
kuriam mieste tu laikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
As Laikysiu Klaipedoj.
Ryt informuok kaip pasiseke thumbup.gif
QUOTE(Levander @ 2008 12 23, 23:20)
nedėkosiu  biggrin.gif
sėkmės ir tau  mirksiukas.gif
aš tai nesigailiu, kad šią dieną pasirinkau... kad trečią kartą laikyčiau, tai gailėčiaus  biggrin.gif  nes eismas tai ojojoj koks  blink.gif
o su vyru pačiam mieste tai aš pirmą kartą važiavau  smile.gif  ir laikysiu kitam mieste nei gyvenu  doh.gif
kuriam mieste tu laikysi  mirksiukas.gif

Atsakyti
Na merginos,as jau po Regitros. Issilaikiau biggrin.gif .Uzdusau gal 100 kartu,tikrai labai jautrios ten sankabos,prie kiekvieno sustojimo bijai uzdusti.Aikstele idealiai,tik ant kalniuko pora kartu uzgesau. Mieste viskas buvo gerai,kol staigiai nesustojau praleisti pesciosios,na ji dar nebuvo izengusi i kelia,bet as,kaip sazininga vairuotoja daviau ant stabdziu,tai buvau isbarta-" kas cia per vairavimo manieros,o jei mums kas i gala trenktu",Tai as pradejau teisintis,kad vadovaujuosi taisyklemis.Na taip gaunasi,kad nezinosi kaip kiekvienas gali sureaguoti i toki stabdyma.Paskui vel uzgesau ir kaip galvojate kur,ogi paciame ivaziavime i zieda ir net 2 kartus.Egzaminatorius sutrumpino man kelia,jau galvojau griztame,neislaikiau.Tada jis pradejo mykti,kad lyg ir normaliai vairuoju,bet panikuoju,blaiviai nemastau ir pa. Itartinai pradejo klausineti kas moke vairuoti-vyras ar instruktorius.Sakau ir tas ir tas.O jis klausia,kuris daugiau,galvoji keistai jis cia klausineja,tai sakau "daugiau instruktorius",nors istikruju vyras.Pagalvojau,gal jam uzkibs,kad pvz vyrai netaisyklingai moko ar pan.tada psakiau,kad neskubejau eiti laikytis,nes nemegstu rizikuoti ir zaisti va bank. tongue.gif Tai sakiau,zinodama,kad jam tai patiks.Juk jie labai nemegsta zaideju ir laimes bandytoju.
Sugrizome i kiema ir girdziu " Na tarkim islaikei". O as jam sakau " Ar Jus isivaizduojate,kaip jus zmonems pakelete nuotaika su siais zodziais?" O Jis " Ane?" ir viskas.Palinkejau geru svanciu.Tiesiog norejau geriau nuteikti pries sekanti mokini,kad ir jam pasisektu kaip ir man.
Visoms linkiu sekmes.
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 12 24, 11:41)
Issilaikiau biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif Puiki naujiena šventėms biggrin.gif
Atsakyti
šaunuolė, puiki kūčių dovana thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu,saunuole didziausia 4u.gif
Atsakyti
Dekuj,merginos,tikrai sauni dovana paciai sau.
Linkiu jums sekmes ir geru patyrimu vairuojant,nes juk visos cia anksciau ar veliau PADARYSIT TA REGITRA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaivax: 24 gruodžio 2008 - 23:59
PADEDAM KUO LABIAU ISPLATINT SITA TEKSTA !!!
REIKIA KAD JIS VISADA BUTU KOMENTARU VIRSUJE !!!

Visi prijaučiantys šiai idėjai praneškite ją dar kiek galima daugiau
žmonių, draugams, pažįstamiems, giminėms, nukopijuokite šį tekstą ir
išsiūskite emailu, kad apie ją kuo daugiau žmonių sužinotų.

O sausio PENKTĄ DIENĄ nuo 8:00 pradedam statyti automobilius prie gatvėse, pradedant
nuo Seimą supančių aplinkelių. Kituose miestuose galima statyti šalia
savivaldybių.

Detales galima susitikslinti tautiečių sukurtoje
svetainėje netylek.visiems,lt skiltyje diskusijos.

NETYLEK.VISIEMS,LT
NETYLEK.VISIEMS,LT
NETYLEK.VISIEMS,LT
NETYLEK.VISIEMS,LT
NETYLEK.VISIEMS,LT
NETYLEK.VISIEMS,LT
NETYLEK.VISIEMS,LT
NETYLEK.VISIEMS,LT

sausio5 sausio5 sausio5 sausio5
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 12 24, 12:41)
Na merginos,as jau po Regitros. Issilaikiau biggrin.gif
Visoms linkiu sekmes.

Sveikinu, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bliamba, vis paskaitinėju, ir kai jau pati visą tą praėjus ir žinau, ką reiškia, tai taip už visas nuoširdžiai džiaugiuosi 4u.gif drinks_cheers.gif

Su šventėm!
Atsakyti
Merginos,siandien dar isgirdau toki dalykeli-patvirtinkite arba paneikite- siuo metu isigije teises,po 2 metu tures val laikyti kazkoki egzamina,kad gautu tikrasias teises. doh.gif Kas cia per nesamone? dar vienas stersas po 2 metu? Nespejau pasidziaugti,o jau pergyventi del kito egzamino?
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 12 28, 23:39)
Merginos,siandien dar isgirdau toki dalykeli-patvirtinkite arba paneikite- siuo metu isigije teises,po 2 metu tures val laikyti kazkoki egzamina,kad gautu tikrasias teises. doh.gif Kas cia per nesamone? dar vienas stersas po 2 metu? Nespejau pasidziaugti,o jau pergyventi del kito egzamino?

Na taip, VP nuo 2008.07.01 galioja 2 metus. Bet dėl tų egzaminų neaišku. Aš kaip supratau, tai jeigu neturėsi reikalų su policija, tai tiesiog pasiimsi jau normalų ilgalaikį VP, o jei pakliūsi policijai, tai reikės praeit kursus kurie tęsis visą dieną (kažkiek valandų teorijos ir kažkiek valandų praktikos). Egzamino jokio, kaip supratau, nebus, tiesiog susimokėsi už kursus, atsėdėsi, ir tiek. Bet negarantuoju, kad taip ir bus. Atsimenu per teoriją dėstytojas pasakojo, kad turi dar įsteigti tam dalykui specialius centrus, kurie bus tik didžiuosiuose miestuose, bet kaip jie suspės juos įsteigt ir viską sutvarkyt per tiek laiko tai nesuprantu g.gif
Atsakyti