Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

gall ir smagu, bet labai nesmagu su tokiu, kuris ne savo jėgom išlaikė kely susidurt. netgi nesaugu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 03, 16:03)
o ka? - labai smagu kursa kartot lotuliukas.gif  o po kartojimo dar keleta kartu neislaikyt ( kaip as) dar smagiau  biggrin.gif

matai, man visai į kitą miestą reikia važiuoti pravažiavimus daryti, tai dar turiu derintis su mama, ar galės vaikus prižiūrėt doh.gif
o šiaip pasivažinėti tai smagu... o dar kai instruktorius jaunas ir gražus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na, bet vistiek kažkada tie vargeliai baigsis ir turėsim mes VP wub.gif pati gražiausia kortelė bus lotuliukas.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 01 03, 17:10)
gall ir smagu, bet labai nesmagu su tokiu, kuris ne savo jėgom išlaikė kely susidurt. netgi nesaugu unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 01 03, 13:04)
kelintą kartą laikei  mirksiukas.gif

oi kaip būtų šiande faina egzą laikyt  biggrin.gif  bigsmile.gif gal reik užsirašyt artimiausiom dienom  bigsmile.gif bet kaip aš nenoriu kurso kartot  doh.gif  atsibodo jau viskas  blush2.gif

2 kart laikiau 2 neislaikiau, ir neislaikau vien per savo nerealu bijojima egzaminu doh.gif trecia kart jau bijau eit, nes nenoriu vel per naujo kurso kartot doh.gif ir manau toks ne vienas kartas butu kursa kartot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2009 01 03, 22:27)
2 kart laikiau 2 neislaikiau, ir neislaikau vien per savo nerealu bijojima egzaminu  doh.gif  trecia kart jau bijau eit, nes nenoriu vel per naujo kurso kartot  doh.gif  ir manau toks ne vienas kartas butu kursa kartot  doh.gif

ne, tik vieną kartą tereikia pakartot, paskui laikai jau egzą, kiek nori ir kiek reikia 4u.gif
o kur klaideles padarei per egzą? išvažiuoji į miestą ar aikštelėj sukliūni? mirksiukas.gif
Atsakyti
cia rimtai? bigsmile.gif kai pakartoji kursa 3 kart neislaikius nereikia vel eit kartot? bigsmile.gif
pirma karta aisku labai nervinausi, pora kart uzgesau, po to gavau sunkiausia parkavimasi sonu, niekad sito nemokejau, bet iveikiau labai lengvai smile.gif tada is tos laimes kad iveikiau sunkiausia kliuti, vaziavau i greitejimo juosta ir pamirsau is toliau isukt, nes ten labai mazai vietos, ir niekaip isukt negaleju, aisku labai susinervinau, rankos dreba, mastyt jau nebegaliu biggrin.gif isukau siaip taip ir kazkaip isijungiau 3 pavara is vietos (galvojau pirma biggrin.gif ) isibegeju ir staga vidury trasos uzgesau biggrin.gif sakau dar vaziuot toliau ar jau ne? o egzaminuotojas: tai kas jau belieka. na jei kas jau belieka tai as supratau kad neislaikiau, ir isvaziavau pro stop linija, sako vaziuojam pastatysim masina, man nieko keista, juk neislaikiau, tada aiskina jis klaidas, ir sako: viskas tai nieko bet neislaikei nes nesustojai pries stop linija doh.gif pasirodo man dar reikejo vaziuot doh.gif ziople doh.gif
antras kartas lotuliukas.gif ne vienos klaideles, estakada is pirmo karto bigsmile.gif ir gavau pastatyt istrizai, labai apsidziaugiau nes sita geriausiai mokejau ir visad gerai pastatydavau, statau ir jauciu kad ne taip biski, pastaciau, ir matau kad ratas truputi ant linijos, sako nori pasitaisyt? as aisku noriu, gi ratas ant linijos ir kai pasitaisiau tai man gavos tiesiai i istriza lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vel ziople doh.gif
tai va taip nesiseka per tuos nervus doh.gif
Atsakyti
Aurelijyte, tikrai nebereikia antrą kartą kurso kartot
bet koks sutapimas bigsmile.gif aš pirmą kartą irgi gavau lygiagretų parakvimą, o antrą kartą-įstrižą drinks_cheers.gif blogai įvairavau, sakau ar galiu pasitaisyt... na, pasitaisiau, bet sakė pirmą kartą buvau geriau įvairavus lotuliukas.gif na, bet svarbiausia kritinių klaidų nepadaryt, tai man tik NK užrašė
apie pirmą kartą nepasakojau... va, gal kam įdomu, kokia žiopla esu doh.gif biggrin.gif
stovi 3 ar 4 astros ir 1 golfas... jau apsidžiaugiau, einam link golfo, bet jis man staiga rodo ir sako sėskis į astrą verysad.gif įsėdu, nežinau nei kaip vairas pasikelia, nei kaip veidrodukai reguliuojas verysad.gif paspaudžia knopkikę, jam langas atsidarė... sako ponia ..., kodėl jūs man langą atidarėt lotuliukas.gif
žodžiu toj astroj pasijaučiau kaip kosmose...
nu ką, varau atbulinį, užgesau... užsikūriau ir vėl užgesau... ko niekad gyvenime nebūdavo doh.gif
varau ant estakados, porą kartų užgesau unsure.gif nu galvoju dabar laikykis, jei skrist nepradėsim kai užgazisiu, tai gerai lotuliukas.gif nu ką, kai spaudžiau gazą visu pajėgumu, mygom pakilom blush2.gif
viskas daugiau kaip ir gerai...
paskutinis pratimas-įsibėgėjimas doh.gif apsnigta, labai bijojau įsibėgėt, kad neslystų... nu ir viskas verysad.gif
sako man atrodo, kad važiuojam pastatyti mašiną ten, iš kur paėmėm verysad.gif
nebuvo jokio nusivylimo... sakau suprantu savo klaidas ir pan.
sakau gerų jums švenčių doh.gif
bet kai pamačiau savo vyrą laukiantį manęs, ašaros pradėjo byrėt kaip pupos
norėjau pradžioj atsisakyt laikyt, bet sako tau labai maža galimybė, kad kitą kartą papuls golfas, nes jis vienas tėra, daugiau visos astros doh.gif

aš tik įsėdus į mašiną nusiteikiau, kad neišlaikysiu... man instruktorius sakė, kad žymi klaidas, jei nemoki net veidrodėlių pasireguliuot... o pasirodo yra visai ne taip... egzaminas prasideda tik tada, kai įvažiuoji į aikštelę doh.gif

bet kaip keistai... antrą kartą kai laikiau, tai su astra važiavau kaip su golfu, nebuvo jokio jautrumo schmoll.gif užgesau tik porą kartų irgi ne tą bėgį įjungus mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 04 sausio 2009 - 13:45
tai ne taip blogai kaip as galvojau, nes galvojau 3 kartai ir vel per naujo mokytis lotuliukas.gif
labai panasios musu istorijos drinks_cheers.gif doh.gif
manau dabar reikia nueit, tada vel kursa pakartot ir tada jau nusiteikt dazkai eit lotuliukas.gif nes kitaip neisivaizduoju kaip islaikyt doh.gif visad zioplu klaidu priveliu nors tu ka... ir butu gerai kazkaip nebijot, bet man tai jau neimanoma cia schmoll.gif tik koks egzas, kojos dreba, rankos dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2009 01 04, 19:57)
tai ne taip blogai kaip as galvojau, nes galvojau 3 kartai ir vel per naujo mokytis  lotuliukas.gif
labai panasios musu istorijos  drinks_cheers.gif  doh.gif 
manau dabar reikia nueit, tada vel kursa pakartot ir tada jau nusiteikt dazkai eit  lotuliukas.gif  nes kitaip neisivaizduoju kaip islaikyt  doh.gif  visad zioplu klaidu priveliu nors tu ka... ir butu gerai kazkaip nebijot, bet man tai jau neimanoma cia  schmoll.gif  tik koks egzas, kojos dreba, rankos dreba  doh.gif

drinks_cheers.gif as jau kartojau kursa doh.gif Blogiausia tai, kad pinigu gaila doh.gif o siaip tai nieko- tik marsrutus shlifavom su instruktorium, nes aikstele buvo super. Bet po to kartojimo sugebejau vel neislaikyt du kartus verysad.gif ir klaidos buvo tai nezinau... g.gif net pagalvojus nebuciau, kad galiu tokias padaryt...
Bet kartot vel nereikia, laikysiu dar kada nors ( iki rugsejo 17d. dar yra laiko).
Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 04, 21:22)
drinks_cheers.gif  as jau kartojau kursa  doh.gif  Blogiausia tai, kad pinigu gaila  doh.gif  o siaip tai nieko- tik marsrutus shlifavom su instruktorium, nes aikstele buvo super. Bet po to kartojimo sugebejau vel neislaikyt du kartus  verysad.gif ir klaidos buvo  tai nezinau...  g.gif net pagalvojus nebuciau, kad galiu tokias padaryt...
Bet kartot vel nereikia, laikysiu dar kada nors ( iki rugsejo 17d. dar yra laiko).
Laikykis.

aha man irgi pinigu gaila vel kartot kursa doh.gif ir kaskart uz egzamina po 70 lt moket doh.gif bet ka jau padarysi kad vis kokiu klaidu priveliu doh.gif
Atsakyti
As issilaikiau vairavima 12.29 d.Bet is 6 karto blush2.gif .Nervinausi:ax: .Keli kartai aikstelej.O kiti gatveje ,parvaziuojant i regitra.Viena kart pilnai nesustojau prie stopo.Antra kart, uzgesau sankrizoi.Dar ,viena kart nesupratau kur vaziuot.Tada sake,kad galima pasitaisyti.Ir vaziavau pagal zenklus.
Atsakyti
Merginos pagelbekit mane,as jau visai nebesusigaudau blush2.gif
As pradejau teises laikyt kovo26d.teorija issilaikiau geguzes menesi,pravazevima laikiau 4 kartus blush2.gif tris kartus neislaikiau,tai teko pakartot dar 10 pravazevimu.Paskui po ju vel neislaikiau blush2.gif tai viskas galvoju man teisiu nebereikia,ir pinigu nebekisiu,nes pagalvojau ka jei vel 3 kart neislaikysiu tai vel reikes papildomu issipirkt.Tai teorija kai bus geguzes men.bus jau metai laiko,tai reiketu is naujo laikyt?? g.gif Daba matot as ne LT grysiu vasari,ir vel issipirksiu kokius 8 pravazevimus,ir bandysiu laikyt egzamina,o bijau kaip zuikis,dar ir sniego bus fear.gif
o jei as jau buvau tuos privalomus 10 pravazevimus issipirkus,ir tarkim daba po ilgo laiko vel 3 kart neislaikau,tai man vel bus privaloma puse pravazevimu issipirkt g.gif Paaiskinkit man zioplai blush2.gif
Atsakyti
viną kartą kursą pakartojus daugiau kartoti nebereikia rolleyes.gif
Atsakyti