Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(sushi @ 2008 11 14, 17:32)
~saulyte~, labai super šita tavo idėja clap_1.gif
O ir tas pereinančių spalvų siūlas priduoda papildomo žavesio. thumb_yello.gif
Aš jau praeitą kartą, kai rodeisi tą rudeninių spalvų, užpavydėjau tokio grožio blush2.gif

Kokio tas siūlas pas tave numerio? Aš iki šol kiek mačiau pereinančių spalvų, tai tik 80 nr...  doh.gif

Dekui uz ivertinima. ax.gif
Sis siulas yra MAXI. Ieskojau kokio jis numerio, bet nera uzrasyta. Manau gal apie 60 nr.galetu buti... Jo buna ivairiausiu spalvu ir numargumo akys raibsta. Bet vat ieskojau sampanines spalvos ir...neradau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 11 15, 02:09)
Sis siulas yra MAXI. Ieskojau kokio jis numerio, bet nera uzrasyta. Manau gal apie 60 nr.galetu buti...

Oho, tikrai toks plonytis?
Kokio storio ta susukta virvelė tau gaunasi per storiausią vietą?
Atsakyti
Grazu.....as tai niekaip neturiu galimybes nufotografuoti.Jauciu teks paciai nusipirkti fotoaparata, nes kol priprasysiu savo fotografo, tai ir darbeliu jau kai kuriu nera:)
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 11 16, 19:11)
Grazu.....as tai niekaip neturiu galimybes nufotografuoti.Jauciu teks paciai nusipirkti fotoaparata, nes kol priprasysiu savo fotografo, tai ir darbeliu jau kai kuriu nera:)

Na na, dalruka....Nejuokauk taip baisiai... doh.gif Kaip taip neparodysi mums savo darbeliu.Mes taip ju laukiam... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2008 11 15, 20:09)
Oho, tikrai toks plonytis?
Kokio storio ta susukta virvelė tau gaunasi per storiausią vietą?

Dar karta paziurejai ta siula. Tai jis yra kiek storesnis nei 60 nr siuliukas. O virvele sukta gaunasi mazdaug 5 mm per stambiausia vieta ir apie 2-3 mm ploniausioje vietoje. Gal teisingai susakiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 11 17, 10:28)
Dar karta paziurejai ta siula. Tai jis yra kiek storesnis nei 60 nr siuliukas. O virvele sukta gaunasi mazdaug 5 mm per stambiausia vieta ir apie 2-3 mm ploniausioje vietoje. Gal teisingai susakiau...  mirksiukas.gif

Hm, įtariu, kad siūlų numeracijos skirtingos. g.gif

Nes man virvelė iš 60 nr siūlo gaunasi storiausioj vietoj apie 1 mm, t.y. labai plonytė. Šiuo siūlu galiu nert tik su pačia ploniausia adata, t.y. 8 nr.
Iš 30 nr siūlo man gaunasi virvelė storiausioj vietoj apie 3 mm storio, su jais naudoju 7 nr adatą dažniausiai.
O va iš 10 nr siūlo pas mane gaunasi, kaip ir rašai, apie 5 mm storiausioj vietoj virvelė...

Įdomu, kaip iš tiesų yra su ta numeracija... g.gif
Atsakyti
Sushi, jau gavau adateles yahoo.gif assa.gif
aciu tau labai labai oro_buckis.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 11 21, 11:07)
Sushi, jau gavau adateles  yahoo.gif  assa.gif
aciu tau labai labai  oro_buckis.gif

Smagu thumbup.gif
Tai lauksim dabar rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, visos. Jaučiu, kad Kalėdos jau spaudžia su savo užsakymais....Aš snaigių prinėriau su adata.Vis negaliu atsidžiaugti, kaip greitai neriasi, SUPER!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 12 01, 13:12)
Sveikos, visos. Jaučiu, kad Kalėdos jau spaudžia su savo užsakymais....Aš snaigių prinėriau su adata.Vis negaliu atsidžiaugti, kaip greitai neriasi, SUPER!!!!!!!

Uoj, nemink ant mazolių doh.gif
Man dar iki snaigių toli, nors taip norėtųsi smile.gif

Tiesa, pilna sniego pas mus šiandien už lango, tai gal ir to laiko netrukus nertoms snaigės atsiras smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 12 01, 21:12)

O kada mums parodysi savo snaigiu skrynia? mirksiukas.gif
As laikinai atidejau i sali adata. Neriu su sakute, tai ir neturiu ka parodyti. Bet planuose pora papuosaliuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol dalruka prisiruoš, aš atveriu savąją skrynią smile.gif
Vakarykščiai darbeliai, kalėdinės dovanos draugėms smile.gif

user posted image

user posted image

Na, dalruka, tavo eilė atverti skrynią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 02 gruodžio 2008 - 17:35
labai grazus ir kalediski papuosaliukai thumbup.gif
tai drauges apsidziaugs 4u.gif
Atsakyti