Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(jurgina1975 @ 2008 12 02, 15:24)
labai grazus ir kalediski papuosaliukai  thumbup.gif
Ačiuks smile.gif
tai drauges apsidziaugs  4u.gif
Tikiuosi, nes pati norėčiau bent vieną kokį sau pasilikti hihihi.gif
Atsakyti
Na, merginos, rodomės, rodomės, ką gražaus turim mirksiukas.gif
Dalruka, kur tavo snaigės? smile.gif
Aš, beje, vakar pabandžiau kokią snaigutę padaryt, bet man kažkaip...
nežinau, nelimpa sniegas, matomai hihihi.gif

Tai vėl grįžau prie savo papuošaliukų, galės draugės Kalėdoms puoštis smile.gif
Nors panašus į prieš tai buvusįjį, bet pagalvojau, kad niekas nieko nesirodė juodo lyg tai iki šiol... g.gif

user posted image
Atsakyti
Kokiu groziu sushi pazerei!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labiausiai pakerejo paskutinysis. Jis dvelkia prabanga. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 03, 11:03)
Kokiu groziu sushi pazerei!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labiausiai pakerejo paskutinysis. Jis dvelkia prabanga.  wub.gif

Ačiū, ačiū, ~saulyte~ wub.gif
Man ir pačiai paskutinysis nerealiai patinka, net nesinori siųsti, sau pasilikt būtų gerai hihihi.gif
Atsakyti
vau, saunuole, sushi wub.gif
ypatingoms draugems ypatingi papuosaliukai....
o batsiuvys kaip visada su kiaurais batais lieka ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 12 03, 16:21)
vau, saunuole, sushi  wub.gif 
wub.gif
o batsiuvys kaip visada su kiaurais batais lieka ...  mirksiukas.gif

va va... hihihi.gif Įdomu, ar ateis kada toks laikas, kai ir sau kas nors gražaus liks smile.gif

Atsakyti
Uoj, mergytės, aš tai tais frivolitais žaviuosi jau seeeeniai, bet man vis baugu pradėti, nors jau ir adatas (ar špūlytes, ar kaip čia vadinasi) turiu net dvi. Vis maniau, kad baisiai ilgai čia viskas darosi, o žiūrau, kad čia per vakarą tokie grožiai sukuriami, ar taip? Mane labai tos snaigės sudomino, būtų puiku ant atviručių Kalėdinių užklijuoti, bo, kaip planavau siuvinėti, jau nespėsiu. Kur čia kokia snaigių schemutė būtų, ar kaip pradedančiąjai tai per sudėtinga būtų?

Nu ot, iš tundros atvariau ir labai prašau prašviesti mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 03, 18:30)
Uoj, mergytės, aš tai tais frivolitais žaviuosi jau seeeeniai, bet man vis baugu pradėti, nors jau ir adatas (ar špūlytes, ar kaip čia vadinasi) turiu net dvi. Vis maniau, kad baisiai ilgai čia viskas darosi, o žiūrau, kad čia per vakarą tokie grožiai sukuriami, ar taip? Mane labai tos snaigės sudomino, būtų puiku ant atviručių Kalėdinių užklijuoti, bo, kaip planavau siuvinėti, jau nespėsiu. Kur čia kokia snaigių schemutė būtų, ar kaip pradedančiąjai tai per sudėtinga būtų?

Nu ot, iš tundros atvariau ir labai prašau prašviesti mane  4u.gif

Sveika užsukus, Zhuvycia mirksiukas.gif Labai miela, kad nori prie mūsų prisijungti smile.gif
Taip, tiesa, bent jau aš tokį papuošaliuką padarau per 3-4 valandas. Tiesa, aš neriu su adata (galima nerti arba su šeivute, arba su adata, nėrimas iš principo tas pats, tik priemonės kitos)

O dėl snaigių, tai manau, kad pats tas nuo jų pradėti, jei tik noro yra smile.gif
Aš konkrečiai pati jų nelabai radau tokių, kurios man patiktų, bet jei google'o vaizdų paieškoj pabandytum įvesti „tatted snowflakes“, manau, tikrai rastum ką nors sau tinkamo smile.gif

Sėkmės bandymuose, tikiuosi, greitai galėsi ir tu pasigirti savo darbeliais smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sushi, šaunuolė, tiek gražių darbelių pridarei. Ir neatiduok to juodo, apsieis draugė ir be jo, arba kitą jai padaryk. biggrin.gif Aš tai tą vieną, kur rodžiau, padariau ir vėl "užmečiau". Gal kai adatas gausiu pabandysiu ką nors nunarplint, nes reikės gi išbandyti lotuliukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 04, 01:30)
Nu ot, iš tundros atvariau ir labai prašau prašviesti mane  4u.gif

Aš irgi pradėjau nuo snaigių, schemų google ieškojau ir man labiausiai patiko va šitas puslapis Ten reikia rinktis P, tada eiti prie Patterns, o tada snowflake 1 2 .. ir t. t. ir pasirinkti pagal skonį ir jėgas mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip ačiū už nuorodas į snaiges, varau bandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 04, 02:43)
Sushi, šaunuolė, tiek gražių darbelių pridarei.

aciuks.gif
Ir neatiduok to juodo, apsieis draugė ir be jo, arba kitą jai padaryk.  biggrin.gif Aš tai tą vieną, kur rodžiau, padariau ir vėl "užmečiau". Gal kai adatas gausiu pabandysiu ką nors nunarplint, nes reikės gi išbandyti  lotuliukas.gif 
Aš irgi pradėjau nuo snaigių, schemų google ieškojau ir man labiausiai patiko va šitas puslapis Ten reikia rinktis P, tada eiti prie Patterns, o tada snowflake 1 2 .. ir t. t. ir pasirinkti pagal skonį ir jėgas  mirksiukas.gif

Wow, kokia gera nuorodėlė!!! thumbup.gif thumbup.gif
O juodas papuošalas, deja, jau supakuotas siuntimui, tiek to, tegu turi, vis dėl to – geriausiai draugei jis skirtas, tai beveik kaip sau ax.gif Bus tų papuošalų irnesakyk.gif, be to, norisi dabar prie kitų rankdarbių prisėsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 04 gruodžio 2008 - 16:58
Superinis puslapiukas! thumbup.gif
O as jauciu,kad susirgau "adatos" nerimo manija. doh.gif Kai reikia kazka nerti frivolitisko, tai taip ir mastau,kad butu su adata. doh.gif su ja lengviau ir greiciau neriasi. Ir...mazgeliu maziau! biggrin.gif
Vakar baigiau sau salika nerti su sakute, tai dabar imsiu i rankas adata. Reikia mamai ir anytai kaledines dovanas padaryti.Vat tada ir as aglesiu jums pasirodyti. biggrin.gif
Atsakyti