Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 17, 13:04)
tada jau pavarysiu  bigsmile.gif
Žiūrėk tu man...
Prisižadėjai, tai dabar jau lauksim biggrin.gif
Atsakyti
nu negaliu, kaip man grazu frivolite, bet nemoku.... sad.gif sad.gif ir kas pikciausia, mano aplinkoj niekas su seivute neneria. Jau imu sukt galva, gal kursu kokiu pasieskot
Atsakyti
Bent jau man su adatom buvo kur kas paprasčiau mirksiukas.gif , ir kursų nereikėjo, interneto užteko. O su šeivute taip ir neišmokau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 08 19, 15:59)
Bent jau man su adatom buvo kur kas paprasčiau mirksiukas.gif , ir kursų nereikėjo, interneto užteko. O su šeivute taip ir neišmokau... verysad.gif

Man irgi tas pats - su šeivute pasiterliojau ir nusprendžiau, kad jau nebeturiu tam jėgų. O va su adatom auksarankė biškį pamokino ir manau, kad laisvai įveiksiu. Taigi - vakar gavau jau adatas, dabar ieškau kokių schemučių pradžiai ir pasirodysiu, pionieriaus garbės žodis pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 19, 17:19)
Man irgi tas pats - su šeivute pasiterliojau ir nusprendžiau, kad jau nebeturiu tam jėgų. O va su adatom auksarankė biškį pamokino ir manau, kad laisvai įveiksiu. Taigi - vakar gavau jau adatas, dabar ieškau kokių schemučių pradžiai ir pasirodysiu, pionieriaus garbės žodis  pioneer.gif

Na lauksim, lauksim rezultatu
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 08 19, 16:59)

Is kokio miesto esi?
Jei tik yra noro,tikrai rasiu minutele parodyti 4u.gif
Papildyta:
Oi,cia buvo skirta Ligvitai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
rzivile, nėra sunku su šeivute, tik reikia sekti, kad ant teisingo siūlo mazgeliai gultų mirksiukas.gif Nors su adatom tai tikrai greičiau. Bet ir čia yra savų minusų ir pliusų. Tiesa sakant niekaip neišsirenku su juo geriau nerti adatom ar šeivute blush2.gif Gal reiktų ir vašelį išbandyti, bet nesu mėgėja minkštų mazgelių, visada tvirtai suspaudžiu, kapitaliai tskant hihihi.gif
Atsakyti
As Vilniuje...
Atsakyti
Zaidziau, zaidziau ir stai kas gavosi....
user posted image

Pavargau nuo simetrijos, norejosi siaip - kur ranka suka, ten ir nerti lotuliukas.gif
O kam skirtas sis nerinukas, o ir dar viena rasite mano blog'e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 27 rugpjūčio 2009 - 16:01
QUOTE(auksaranke @ 2009 08 27, 08:57)
Pavargau nuo simetrijos, norejosi siaip - kur ranka suka, ten ir nerti  lotuliukas.gif
O kam skirtas sis nerinukas, o ir dar viena rasite mano blog'e

auksaranke, labai mielas darbelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoleles smile.gif Ziuriu, pradedanciuju ir besigrozinciu ratas pastoviai auga smile.gif Kaip smagu, ar ne smile.gif Ir as savo trigrasi ikisiu. As neriu su seivute. Man labai padejo dalruka nuorodos internete. Tikrai nesudetinga, tik bent jau man reikejo pasedeti, kol issiaiskinau principa. Kol kas naudoju dvi seivutes. Ir mezgu servetele. Tik kazkaip laaaaaaaabai letai gaunasi blush2.gif Kai pabaigsiu ir iskrakmolinsiu, pabandysiu ideti nuotraukyte.
Atsakyti
Pradėjau ir aš mokytis dirbti šeivute. Vis atrodydavo, kad tai labai baisu. Bet paaiškėjo, kad ne taip ir baisu, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo. Tik laiko tai daug užima, vis pagalvoju, kad žemais stulpeliais greičiau nunerčiau (tik kad taip nepavyktų). Perskaičiau antrą temą, prisisaugojau jūsų darbų. Tad dabar jau nepykit, bet bandysiu kopijuoti jūsų darbus (net man pačiai įdomu, kiek kopijos, daromos vien pagal nuotraukas, bus panašios į originalus). Kūrybai dar patirties trūksta, o čia tiek nuostabių darbų prisižiūrėjau.
Atsakyti