Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(Zemugne @ 2009 09 08, 07:50)
Pradėjau ir aš mokytis dirbti šeivute. Vis atrodydavo, kad tai labai baisu. Bet paaiškėjo, kad ne taip ir baisu, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo. Tik laiko tai daug užima, vis pagalvoju, kad žemais stulpeliais greičiau nunerčiau (tik kad taip nepavyktų). Perskaičiau antrą temą, prisisaugojau jūsų darbų. Tad dabar jau nepykit, bet bandysiu kopijuoti jūsų darbus (net man pačiai įdomu, kiek kopijos, daromos vien pagal nuotraukas, bus panašios į originalus). Kūrybai dar patirties trūksta, o čia tiek nuostabių darbų prisižiūrėjau.

Sėkmės, Zemugne, visos nuo to pradėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, aš tai egoistiškai dar kitą idėją rezgu: kadangi čia vis pakalbama, kad būtų smagu susitikinėti, kartu panarplioti, tai galvoju, gal nuo kokio spalio bent kartą per mėnesį (ar ir dažniau, jei bus noro) pas save pasikviesti. Panašu, kad norinčių yra, reikia tik iniciatyvos. O elgsiuos tai aš labai egoistiškai: gi galima tikėtis, kad į svečius ateis labiau patyrusios nėrėjos, tai ir mane pamokys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 08, 16:19)
Na, aš tai egoistiškai dar kitą idėją rezgu: kadangi čia vis pakalbama, kad būtų smagu susitikinėti, kartu panarplioti, tai galvoju, gal nuo kokio spalio bent kartą per mėnesį (ar ir dažniau, jei bus noro) pas save pasikviesti. Panašu, kad norinčių yra, reikia tik iniciatyvos. O elgsiuos tai aš labai egoistiškai: gi galima tikėtis, kad į svečius ateis labiau patyrusios nėrėjos, tai ir mane pamokys ax.gif

biggrin.gif Sveika, skaitau ir juokas ima. Ir man panasios mintys sukasi galvoje, kad reiketu susibegti su kitom bendramintem ir isnaudoti ju zinias:) Bet va vis tos iniciatyvos pritruksta. Ir dar blush2.gif blush2.gif , as pati noriu is namu iseiti, tai kaip ir nemandagu atrodo sakyti, "gal pamegzkim kartu, bet as pas jus i svecius ateisiu..." ax.gif
Beje, as is Kauno.

Ir klausimelis patyrusioms. O gal tikrai su adata greiciau gaunasi nei su seivute?

Auksaranke koks mielas Tavo blog'as. Pasiskaitau karts nuo karto, sviesiau akyse ir dusioj pasidaro bigsmile.gif O Tavo mazi zmogiukai nuotraukose is viso kaip is pasakos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratelele: 10 rugsėjo 2009 - 21:16
QUOTE(Juratelele @ 2009 09 10, 14:16)
Ir klausimelis patyrusioms. O gal tikrai su adata greiciau gaunasi nei su seivute?
Man asmeniškai, tai su adata labiau „prilipo“ nėrimas, kažkaip parasčiau ir greičiau atrodo viskas smile.gif
Bet čia turbūt dar ir įpratimo reikalas ax.gif
Kaip ten yra, auksaranke, ~saulyte~ ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 09 10, 22:16)
biggrin.gif  Sveika, skaitau ir juokas ima. Ir man panasios mintys sukasi galvoje, kad reiketu susibegti su kitom bendramintem ir isnaudoti ju zinias:)  Bet va vis tos iniciatyvos pritruksta. Ir dar blush2.gif  blush2.gif , as pati noriu is namu iseiti, tai kaip ir nemandagu atrodo sakyti, "gal pamegzkim kartu, bet as pas jus i svecius ateisiu..."  ax.gif
Beje, as is Kauno.

Auksaranke  koks mielas Tavo blog'as. Pasiskaitau karts nuo karto, sviesiau akyse ir dusioj pasidaro  bigsmile.gif O Tavo mazi zmogiukai nuotraukose is viso kaip is pasakos  smile.gif

Su adata maziausiai triguvai maziau laiko prie to paties nerinuko sugaisi. Per 3-4 vakarus net sevetele galima nusinerti apie 20 cm skarsmens. Be to, su adata lengviau dirbt, jeigu neri siaip, ne pagal piesini, o kazak "kur akys vada", nes su seivute reiketu galvoti, kokius siulu neriniprijungti. o su adata tiesiog jungi ir negalvoji.... Man tai adata labiausiai patinka, nors moku ir vaseliu specialiu, ir su seivutem.
Atsakyti
Aš irgi norėčiau pasimokyti iš žinovių, bet esu Klaipėdoj...
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 09 10, 22:25)
Man asmeniškai, tai su adata labiau „prilipo“ nėrimas, kažkaip parasčiau ir greičiau atrodo viskas smile.gif
Bet čia turbūt dar ir įpratimo reikalas  ax.gif 
Kaip ten yra, auksaranke, ~saulyte~ mirksiukas.gif

Taip ir galvojau. Nes ziuriu, kad cia visos "pradedancios" savo grozybiu nuotraukas viena po kitos tik deda deda, o as kaip prie to paties darbelio sedziu, taip sedziu. Na, si karta jau teks pabaigti su seivutemis. Tik galo dar nematyti doh.gif Ir paskui teks pasimokyti dirbti su adata.

Papildyta:
QUOTE(auksaranke @ 2009 09 11, 07:09)
Su adata maziausiai triguvai maziau laiko prie to paties nerinuko sugaisi. Per 3-4 vakarus net sevetele galima nusinerti apie 20 cm skarsmens. Be to, su adata lengviau dirbt, jeigu neri siaip, ne pagal piesini, o kazak "kur akys vada", nes su seivute reiketu galvoti, kokius siulu neriniprijungti. o su adata tiesiog jungi ir negalvoji.... Man tai adata labiausiai patinka, nors moku ir vaseliu specialiu, ir su seivutem.

Na stai, tai su adata mano servetele butu jau baigta, ech... g.gif Aciu uz patarimus smile.gif

Sushi , noriu ir as paprasyti pagalbos, kad parsiustum man adata. Ar galesi? O gal netycia jau turi? Laukiu naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 09 11, 13:11)

Sushi , noriu ir as paprasyti pagalbos, kad parsiustum man adata. Ar galesi? O gal netycia jau turi? Laukiu naujienu  bigsmile.gif

Ir as, ir as, ir as noriu smile.gif noriu daugiau, bo man vis truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 09 11, 05:11)
Sushi , noriu ir as paprasyti pagalbos, kad parsiustum man adata. Ar galesi? O gal netycia jau turi? Laukiu naujienu  bigsmile.gif

QUOTE(auksaranke @ 2009 09 11, 07:36)
Ir as, ir as, ir as noriu smile.gif noriu daugiau, bo man vis truksta  lotuliukas.gif

Aga, turiu dabar kaip tik keletą laisvų, 6 skirtingų adatų rinkinukų po 35 litus su persiuntimo išlaidomis, užmatėm netikėtai su dalruka viename tinklapyje... smile.gif

Parašysiu jums į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 09 11, 08:33)
Aš irgi norėčiau pasimokyti iš žinovių, bet esu Klaipėdoj...

Tai tikrai galim susitikti Vilniuj. Arba galim kartu SM mokytis. Tik reik zinot, kokas nori. Tik va"gyvai" susitikti - visai kitas reikalas
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2009 09 11, 15:36)
Ir as, ir as, ir as noriu smile.gif noriu daugiau, bo man vis truksta  lotuliukas.gif

Auksaranke, turbut juokingas klausimas nuskambes, bet kam Tau daug daug adatu reikia, ka Tu su jomis darai? blush2.gif Na, cia jau noriu pasiruosti ateiciai, kai pasidesiu seivutes ir bandysiu islauzti is adatos visus imanomus grozius reaktyviniu greiciu biggrin.gif
Atsakyti
Na, dar nieko dabar negaliu garantuoti, bet jei tiktų, ko gero kitą penktadienį galėčiau pas save pasikviesti. Kažką aš su adatomis painioju, tai jeigu iki tol neišsiaiškinsiu, pagalba visai pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 12 rugsėjo 2009 - 16:02