Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(~saulyte~ @ 2009 01 23, 09:40)
Sushi, komplektukas labai labai dailus ir labai prabangiai atrodo!  thumbup.gif

O dabar rodau paskutiniji darbeli

Ačiū, ~saulyte~ wub.gif
Drugelis - super thumbup.gif
O jei kaina per klientei per didelė, tai tegu ir vaikšto su kinietiškom „padielkėm“, kurios pigios... Labai gerą mintį perskaičiau pas tą pačią Elizabeth galerijoj: „ Aš geriau vertinsiu daiktus, kurių negaliu turėti, nei turėsiu daiktus, kurių nevertinu“ (Elbert Hubbard)... O jei klientas su tokia mintimi nesutinka, kodėl mes turime save nuvertinti?..
Atsakyti
Rodausi dar vieną kątik užbaigtą darbelį:

user posted image

daugiau jo nuotraukų – čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 23 sausio 2009 - 19:32
Na ,mergaites, puslapiukas superinis!!!!!
Tiesa, pamirsau smilgai pasakyti, kad tokius ratukus, kaip ji nunere, as pastandinu ir dedu po zvaem kaip padekliukus.Man grazu....
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 01 23, 07:07)
Va kokį dalykėlį užmačiau:
user posted image
Gal gali pakomentuot, kaip tu nertum? Aš visaip žiūrinėjau (ir netgi bandžiau), taip suprantu: čia pradeda nuo vidurio, padaro ratuką su 8 kilputėm, o kaip tada su tais karoliukais ten centre? Aš bandžiau padaryt kilputes kiek ilgesnes ir jas pervert per karoliuko vidų ir nert tada antrąją eilę, kažkaip nelabai gražiai gaunas. Gal pasislėps, kai paskutinę eilę "užnersiu" ant viršaus. Bet man neaišku kaip tą ratuką, kur kaip lapelis atrodo prikabint prie karoliuko, ar dar ko ten.
Tai va, gal kas turit minčių?

Va, radau aprašymą, kaip visa tai daroma ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, Sushi. Tu - auksas! Bandysiu išsiverst su savo anglų kalbos žiniom ir googlu.
Kai mezgiau "iš galvos", tai netaip kažkai gavosi... padovanojau savo katei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 31 sausio 2009 - 12:16
Hm... matau, kad dingo tas pav... g.gif
Jei ir jūs nematot, bandyk žiūrėti čia.
Atsakyti
Sveikos,
Mano naujas darbelis:

http://public.fotki....arai/foto1.html
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 01 31, 13:39)
Sveikos,Mano naujas darbelis:

Super, labai dailus komplektukas, dalruka bigsmile.gif
Ir spalva labai miela wub.gif
Atsakyti
Ačiukas sushi:)
Atsakyti
vaje, merginos, mano svajone - ismokti toooookius grozius daryti... bijau net pradeti, nors saudyklele nuspirkau... blush2.gif
Atsakyti
Svajoti reikia atsargiai, nes svajonės išsipildo....)))
Tikiuosi jau greitai galėsim pamatyti tavo pirmuosius darbeliu, sėkmės!!!!! group.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2009 02 07, 05:32)
vaje, merginos, mano svajone - ismokti toooookius grozius daryti... bijau net pradeti, nors saudyklele nuspirkau... blush2.gif

Jei nori – išmoksi smile.gif Nėra taip sudėtinga, kaip iš pradžių gali atrodyt mirksiukas.gif
Aš šiandien kaip tik vieną draugę mokiau šito nėrimo, irgi seniai seilę varvino į mano darbus žiūrėdama hihihi.gif
Atsakyti